2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

allah yardımcın olsun aynen anlattığın şekilde annem de kv çekmiş
susmak gerçekten sabır işi birde kendi kızlarını savunup da
bizi böyle görmeleri daha çok sıkıyor canımızı
ben sadece allah diyorumm allah bildiği gibi yapsın şu mübarek günde ve şu halimle...

geçmiş olsun umarım hemen geçecek bişeydir bigünlük bi durumdur

Sizin kayınvalideler iyi niyetliymiş aslında kızlar
Gönül almaya bakın
Bırakın ev süpürmeyi
5 çeşit bişey hazırlar ağırlarım bi tabak kaldırmaz bizimkiler mesela, önemi de yok ama sizin ki hem çocuğunuza bakıp hem ev temizliyoken koltuğu sağa çekmiş sola çekmiş çok ta önemli olmamalı

Hatta beni istemeye geldiklerinde bile daha söz bile olmadan
Torun olursa senin annen bakar dedi, eşimin anneannesi. Düşünün yani
Ben anlamadım bana diyomuş madem

geçmiş olsun canım dikkatet

benimki de tam tersi keşke annen baksın dese
küser darılır ağlar sızlar o taraf mı bakıcak der üstelik o kadar sinir bozucu
sanki kendisi bakmaktan çok anlıyormuş gibi
bir de üstüne ortalığı karıştırır.

sabah sabah olacak iş mi fatura koçanı bitmiş
üstelik cuma ve ödeme günü stres topu oldumm

c.tesi günleri çalışmamız,, senin de cuma günü ödeme günün olması üstüne stresli bir işimiz olması vallahi kaderimiz aynı seninle :) sakin olmak lazımmm ben hiçç takmıyorum artık işi ,, stres oldukça ya migrenim tutuyor yaa bebeğimin hareketleri azalıyor o yüzden relax arkadaşımm

aynen oyle deyıp sakın kendını uzme hamılelıkde uzuntu stres dırek bebeğe gecıyor değer mı onlar ıcın belkı böyle dısardan soylemesı kolay gıbı gözüküyor ama ınan yasadım sımdı gerıye bakıp keşke dedıgım sey uzulmem kendımı yıpratmam sen esınle ıyıysen 3.kısıler kapının dışında zaten esıne falan da devamlı dıllendırmemk lazım onlar ne yapsın annesı aılesı sonucda sılemezkı bence bıraz sabredince esın de senın degerını daha cok anlıyor onların hatalarını daha cok goruyor

Sorma zaten benim içinde annemin bakması daha iyi de
Kız istemeye gidinc ebunun pazarlığının yapılması garibime gitmişti
3 yılda torun olmayınca biz bakarız demeye başladılar yeter ki olsun
Yooo gerek yok benim annem bakar, siz baştan öyle demiştiniz zaten zahmet etmeyin deidm :) ben bana yapılanı unutmam, ama iyi ama kötü..
Günü gelince hatırlatırım

Kayınvalidem zaten çalışıyo istese de bakamaz ama içten pazarlıklı insanı da sevmem

Kizlarrrrr, bir sorum olacak. tecrübeli anneler bir baksin lutfen, benim kafam cok karisti...
hangi beden den kac parca aldiniz kizlar, benim $u an.

56 beden: hastane icin
8 tane atlet
4 tane tulum
2 alt üst esofman

haklısın onlara yansıyor çünkü tek olsam üstesinden gelirim de
herşeye saçma yorumlar katan müdürüm var birde
ama raporu düşündükçe takmamaya çalışıyorum:)

çokk geçmiş olsun canım dikkatet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…