günaydın kızlar
dun yıne kv sorunları konuşulmuş ben bır kac seyden bahsedeyım hepınız gıdıp ellerını opersınız
bı kızım var dünya tatlısı doğumdan sonra kv ve görümcemler uzulme oda allah tan deyıp benı tesellı etmeye calıstılar sagolsun hamılelıgımde bende 2 ay kalan kv sagolsun turlu turlu ezıyetler ettı evde olan seylerı çantasına koyup bızım yanımızda gızlı gızlı yemesı bunların en basıtıydı ıstedıgım cogu seyı esım gızlıce aldı ve yatak odam da yedım 9 aylık hamıleyken esıme gel benım oda da uyu nasılsa artık dogaracak bırsey yapamazsınız demesı lohusayken lohusa kadın kokar terı pıs olur oğlum ınsallah senı rahatsız etmez demesı( dah ahastahane odasındayken) ve en onemlısı butun bunlara esım tek kelıme atmeyıp annem yaslı sakın cevap verme dıye benı uyarması
hala benzer sorunları yasıyorum hala aradığında bu bebegımın de kız olması dolayısıyla sıtemler senın yüzünden kız oldu demeler gorumcemınde ıkı kız var onu ornek gosterıce onunda kocasından sebep demeler neler neler yasıyorum zor günler gecırdım esıme restı cektım 1. hamılelıgım de evı terk ettım yıne aynı yıne aynı esım anneme bırsey dıyemem dıyo bende artık hıhı oyle deyıp gecıyorum daha gecen ay yegenı bızdeydı bana bız ıstesek enıstem senı boşar dedı esımın tepkısı bosver ya çocuk aklı ıste yası da 23 ama çocuk duymayın derım olan sıze olur reflu gastırıt sahıbı oldum 3 kere mıde kanaması gecırdım stresten sımdı cok pısmanım neden taktım kı oyle deyıp arkamı donmelıydım en basından sımdı cok sukur huzurluyum cok da tın deyp gecıyorum
geçmiş olsun umarım hemen geçecek bişeydir bigünlük bi durumdurKızlar günaydın.
Akşm tansiyon 15 i bulunca yakın bi hastanenin aciline gittim.bi güzel azar işittim nerdeyse kovucaktı doktor beni,hiç dinlemedi nerdeyse.zengin hastanelerine gidip,böyle sıkışınca acile onlara gidiyomuşuz.ben tansiyon hastasıymışı ,böyle yaparsam karambole gidermişim falan delirtti beni.
Ben onu bastırıp söylenince sakinleşti biraz.neyse testler istedi birsürü.hiçbirinde bişi çıkmadı.ama yarın doktoruna git ilaç başlasın iyi değil bu durum sanki sularda sınırda gibi geldi bana dedi
Gece geçmek bilmedi çok moralim bozuldu.buhün doktoruma gidicem bakalım.dua edin...
geçmiş olsun canım dikkatetKızlar günaydın.
Akşm tansiyon 15 i bulunca yakın bi hastanenin aciline gittim.bi güzel azar işittim nerdeyse kovucaktı doktor beni,hiç dinlemedi nerdeyse.zengin hastanelerine gidip,böyle sıkışınca acile onlara gidiyomuşuz.ben tansiyon hastasıymışı ,böyle yaparsam karambole gidermişim falan delirtti beni.
Ben onu bastırıp söylenince sakinleşti biraz.neyse testler istedi birsürü.hiçbirinde bişi çıkmadı.ama yarın doktoruna git ilaç başlasın iyi değil bu durum sanki sularda sınırda gibi geldi bana dedi
Gece geçmek bilmedi çok moralim bozuldu.buhün doktoruma gidicem bakalım.dua edin...
Yataktan cikamiyorum esim izin aldi yanimda durmak icin.. Kahvalti hazirliyor..
Sizin kayınvalideler iyi niyetliymiş aslında kızlar
Gönül almaya bakın
Bırakın ev süpürmeyi
5 çeşit bişey hazırlar ağırlarım bi tabak kaldırmaz bizimkiler mesela, önemi de yok ama sizin ki hem çocuğunuza bakıp hem ev temizliyoken koltuğu sağa çekmiş sola çekmiş çok ta önemli olmamalı
Hatta beni istemeye geldiklerinde bile daha söz bile olmadan
Torun olursa senin annen bakar dedi, eşimin anneannesi. Düşünün yani
Ben anlamadım bana diyomuş madem
sabah sabah olacak iş mi fatura koçanı bitmiş
üstelik cuma ve ödeme günü stres topu oldumm
aynen oyle deyıp sakın kendını uzme hamılelıkde uzuntu stres dırek bebeğe gecıyor değer mı onlar ıcın belkı böyle dısardan soylemesı kolay gıbı gözüküyor ama ınan yasadım sımdı gerıye bakıp keşke dedıgım sey uzulmem kendımı yıpratmam sen esınle ıyıysen 3.kısıler kapının dışında zaten esıne falan da devamlı dıllendırmemk lazım onlar ne yapsın annesı aılesı sonucda sılemezkı bence bıraz sabredince esın de senın degerını daha cok anlıyor onların hatalarını daha cok goruyorallah yardımcın olsun aynen anlattığın şekilde annem de kv çekmiş
susmak gerçekten sabır işi birde kendi kızlarını savunup da
bizi böyle görmeleri daha çok sıkıyor canımızı
ben sadece allah diyorumm allah bildiği gibi yapsın şu mübarek günde ve şu halimle...
benimki de tam tersi keşke annen baksın dese
küser darılır ağlar sızlar o taraf mı bakıcak der üstelik o kadar sinir bozucu
sanki kendisi bakmaktan çok anlıyormuş gibi
bir de üstüne ortalığı karıştırır.
geçmiş olsun hayırdırYataktan cikamiyorum esim izin aldi yanimda durmak icin.. Kahvalti hazirliyor..
c.tesi günleri çalışmamız,, senin de cuma günü ödeme günün olması üstüne stresli bir işimiz olması vallahi kaderimiz aynı seninle :) sakin olmak lazımmm ben hiçç takmıyorum artık işi ,, stres oldukça ya migrenim tutuyor yaa bebeğimin hareketleri azalıyor o yüzden relax arkadaşımm
çokk geçmiş olsun canım dikkatetuc gundur yazamadim onceki aksam utu yaparken utulediklerimi yataga goturuyordum saniye icinde her yer aniden karardi ve one dogru yuzustu devrildim karnimin ustune dustum.hemen hastaneye kaldirdilar nst ile bakildi sorun gozukmedi ertesi gun cok agrim olunca tekrar hastaneye gittik radyoloji de ayrintili ultrason ve nst vs bir suru sey yapildi cok sukur elhamdülilah bebegimiz iyi.benim agrilarim birkac gun daha devam edecekmis kaburgalarimda ezilme vs var.kollarim bacaklarim da kas gerilmesi var Rabbime bin sukur bununla atlattik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?