2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım gidersiniz bigün elbet.. Benim eşimde benden hevesli gitmeye.

çok geçmiş olsun, içini ferah tut canım inşallah korktuğun gibi olmaz, kendi doktorunun ne söylediği daha önemli, ilk zamanlarda bende tansiyon sorunu yaşadım dikkat edince o da düzelir inşallah..

Gunaydin herkese. Awez cok cok gecmis olsun.Arkadaslar kuyruk sokumu agrisi yasayan var mi? 2 gundur lavaboda yuzumu yikadiktan sonra dogrulurken inanilmaz agriyor, egildigimde kalkinca oluyor genellikle. Var mi baaina gelen?

geçmiş olsun benimde ağrıyor özellikle yorulduğum zamanlar ayaklarımın altına yastık koyup dinleneceksin o zaman geçiyor benim ağrım belki seninkide geçer...

Kızlar bu katta tadilat var
Tozu toprağı geçitm kaç gündür
Bugün boyaya başladılar fena kokuyo, işim de var mecbur masamdayım
Yaırn gelmicem ama bugünü atlatabilsem bi hayırlısıyla..

boya kokusu kötüdür çok kalma bence o kokuda fırsat buldukça bol bol oksijen al

cam falan yokmu açsan biraz
belli bir zaman sonra fena baş ağrısı yapıyor..

Nevresim standarttır zaten dimi, ille de beşiğe göre olmasına gerek yok
Uyku seti yanları itibari ile uysa yeter ?
Beşiği sen normalden buyuk mu yaptırmıstın canım ? şöyle bir mantık yürütmeye calısıyorum. mesela park yataklarda 60*120 de olsa 70*110 da olsa veya 70*130 da olsa standart butun park yatak uyku setlerı ama bazı fırmaların urettıklerı standartların dısındaki park yataklar ıcın uyku setlerının de ebatları farklıymıs satıs personelı oyle dedi sende standart besık ebatlarında bır sey yaptırdıysan hepsi aynıdır

Tek taraf açık ama yetmiyo yine de
Diğer tarafı açınca da üşüyorum

Dış ölçüsü 90x190 ama üstte komidin artı+büyüyen beşik oluyo ya orası kaç bilmiyorum
Haftaya gelicek daha

90 eni o komidin tarafınıda bi 40-45 cnm hesap etsen 1,50de boyu desek misal
bu baktıklarında olcu ne kaca kac su en son gonderdıgın

Onlar çarşaf ve yorgan diye standart hep 100x150 filandı
Beşiğe tam olmasa da olur dimi ?
Ama uyku seti kenar koruyucu uymalı kesin..

Benim bu göğsümün altındaki ağrı gece dönerken bile uykudan uyandırıyo... Canımı çok acıtıyor.. sızı var resmen orada...
birde dün sil süpür yaptım akşam kalça ağrısından yerimden kalkamadım sonra... İyice ağırlaşıyoruz valla... içim enerjik olsada vücut izin vermiyor...

Sabah işe gelirken yürüyen merdiven bozulmuş, tabanlara kuvvet deidk ama yaşlılar gibi hemen yoruldum ya içerledim bi de bu durumu

geçmiş olsun benimde ağrıyor özellikle yorulduğum zamanlar ayaklarımın altına yastık koyup dinleneceksin o zaman geçiyor benim ağrım belki seninkide geçer...
Cok tesekkur ederim sana da grcmis olsun. İnternetten biraz arastirdim da daha onceki aylarda da olmakla birlikte genellikle 7. Ayin olayiymis bu son ay gecermis. Zormus ama pff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…