ay ne güzel imkanım yok malesef eşimin 1 yıl olmadı izni yok hem maddi olarakta gidemeyiz ama aşık oldum resmen yeşiline cennet gibi muhteşem bi yer.... inşallah ilerki senelerde gitme fırsatımız olur karadenizi gezmeyi çok istiyorum aslında
Kızlar günaydın.
Akşm tansiyon 15 i bulunca yakın bi hastanenin aciline gittim.bi güzel azar işittim nerdeyse kovucaktı doktor beni,hiç dinlemedi nerdeyse.zengin hastanelerine gidip,böyle sıkışınca acile onlara gidiyomuşuz.ben tansiyon hastasıymışı ,böyle yaparsam karambole gidermişim falan delirtti beni.
Ben onu bastırıp söylenince sakinleşti biraz.neyse testler istedi birsürü.hiçbirinde bişi çıkmadı.ama yarın doktoruna git ilaç başlasın iyi değil bu durum sanki sularda sınırda gibi geldi bana dedi
Gece geçmek bilmedi çok moralim bozuldu.buhün doktoruma gidicem bakalım.dua edin...
güzelmiş hemde fiyatıda uygun
Gunaydin herkese. Awez cok cok gecmis olsun.Arkadaslar kuyruk sokumu agrisi yasayan var mi? 2 gundur lavaboda yuzumu yikadiktan sonra dogrulurken inanilmaz agriyor, egildigimde kalkinca oluyor genellikle. Var mi baaina gelen?
Nevresim standarttır zaten dimi, ille de beşiğe göre olmasına gerek yok
Uyku seti yanları itibari ile uysa yeter ?
Kızlar bu katta tadilat var
Tozu toprağı geçitm kaç gündür
Bugün boyaya başladılar fena kokuyo, işim de var mecbur masamdayım
Yaırn gelmicem ama bugünü atlatabilsem bi hayırlısıyla..
Kızlar bu katta tadilat var
Tozu toprağı geçitm kaç gündür
Bugün boyaya başladılar fena kokuyo, işim de var mecbur masamdayım
Yaırn gelmicem ama bugünü atlatabilsem bi hayırlısıyla..
Beşiği sen normalden buyuk mu yaptırmıstın canım ? şöyle bir mantık yürütmeye calısıyorum. mesela park yataklarda 60*120 de olsa 70*110 da olsa veya 70*130 da olsa standart butun park yatak uyku setlerı ama bazı fırmaların urettıklerı standartların dısındaki park yataklar ıcın uyku setlerının de ebatları farklıymıs satıs personelı oyle dedi sende standart besık ebatlarında bır sey yaptırdıysan hepsi aynıdırNevresim standarttır zaten dimi, ille de beşiğe göre olmasına gerek yok
Uyku seti yanları itibari ile uysa yeter ?
Beşiği sen normalden buyuk mu yaptırmıstın canım ? şöyle bir mantık yürütmeye calısıyorum. mesela park yataklarda 60*120 de olsa 70*110 da olsa veya 70*130 da olsa standart butun park yatak uyku setlerı ama bazı fırmaların urettıklerı standartların dısındaki park yataklar ıcın uyku setlerının de ebatları farklıymıs satıs personelı oyle dedi sende standart besık ebatlarında bır sey yaptırdıysan hepsi aynıdır
bu çok ciciymiş çek
90 eni o komidin tarafınıda bi 40-45 cnm hesap etsen 1,50de boyu desek misalDış ölçüsü 90x190 ama üstte komidin artı+büyüyen beşik oluyo ya orası kaç bilmiyorum
Haftaya gelicek daha
90 eni o komidin tarafınıda bi 40-45 cnm hesap etsen 1,50de boyu desek misal
bu baktıklarında olcu ne kaca kac su en son gonderdıgın
Benim bu göğsümün altındaki ağrı gece dönerken bile uykudan uyandırıyo... Canımı çok acıtıyor.. sızı var resmen orada...
birde dün sil süpür yaptım akşam kalça ağrısından yerimden kalkamadım sonra... İyice ağırlaşıyoruz valla... içim enerjik olsada vücut izin vermiyor...
Annemde pikocuya yaptırıyomuş, kesin pembedir onu bi bekliyim pişti olmayalım
Yün yorgan yapıyo da
Ben de bunu cok beğeniyorum canim alacakmisin?
Cok tesekkur ederim sana da grcmis olsun. İnternetten biraz arastirdim da daha onceki aylarda da olmakla birlikte genellikle 7. Ayin olayiymis bu son ay gecermis. Zormus ama pffgeçmiş olsun benimde ağrıyor özellikle yorulduğum zamanlar ayaklarımın altına yastık koyup dinleneceksin o zaman geçiyor benim ağrım belki seninkide geçer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?