2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yani şimdi hamilesin diye mi bu yapıldı çok üzüldüm, Allah bilir o kadar şeyi de şikayet etme diye demişlerdir, hem o kadar iyilerse senin tercihini beklerlerdi bence

Verseler bile şikayet etsin bence
hem doğum parası hem tazminatını almış olur hemde işsizlik maaşı alır o yüzden dedim, ama doğum parasını vermiceklerse şikayet et aile gibiydik üzülüyoduk haline vs. yalan onlar işlerine yaradığın sürece klasik laflarıdır tüm iş verenlerin

Siteden yapmadım ama markayı yani cotton boxu kullanan varmış memnunmuş
bende mevlut zamanı bı nevresım takımı daha alıcam sermek ıcın ama englısh home baktım 60-70 tl ye gelıyor parca parca alınca cotton box memnun kalan varsa alabılırım acaba magazalarda da satılıyor mu ??

Günaydın güzel anneler ve bebişleri , ben maalesef uykusuz ve baş ağrısı ile boğuştuğum bir gece geçirdim en sonunda dayanamayıp bir minoset içtim ama hala çok iyi sayılmam yazık bebişte rahat edemedi benim yüzümden

Ben daha beşik gelmedi diye hiç çıkıp bakmaıdm ama burdan biri kullanmış yıkayınca da renk atmıyomuş yıllardır memnunmuş
Nerden almış bilmiyorum

Minoseti sordun mu ben parol içiliyo gebelikte diye biliyorum
Geçmiş olsun

geçmiş olsun canım...

Devlet hastanesine arada gidince öyle triplere giriyorlar bana da yapmıştı bir doktor Korkma inşallah birşey çıkmaz benimde başım ağırıyor bende gidip bir baktırıcam tansiyonuma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…