O KADAR YIL BİRLİKTE ÇALIŞTIK Bİ AİLE GİBİ OLDUK YAPAMAM Kİ. DOĞUMDAN SONRA DURUMUN MÜSAİT OLUR ÇOCUĞUMA BAKACK BİRİ VAR ÇALIŞABİLİRİM DERSEN GEL BURASI SENİNDİR. KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK DEDİLER.
hamile birini yasal olarak işten çıkartamazlar hemen git şikayet etKIZLAR İŞYERİ ÇIKIŞIMI VERDİ
doğum paranı alabilmek için 32.haftaya k adr çalışman lazım cnm o paranıda biz veriirz diyolarsa bişi diyememŞİKAYET ETSEM NE OLACAK CNM BÜTÜN HAKLARINI VERECEZZ FALAN DEDİLER
doğum paranı alabilmek için 32.haftaya k adr çalışman lazım cnm o paranıda biz veriirz diyolarsa bişi diyemem
hem doğum parası hem tazminatını almış olur hemde işsizlik maaşı alır o yüzden dedim, ama doğum parasını vermiceklerse şikayet et aile gibiydik üzülüyoduk haline vs. yalan onlar işlerine yaradığın sürece klasik laflarıdır tüm iş verenlerinVerseler bile şikayet etsin bence
Aaa neden?KIZLAR İŞYERİ ÇIKIŞIMI VERDİ
bu siteden alışveriş yaptınızmı hi. fiyatlar cok uygun acaba kalitesi nasıldırBen birini annem alıyo diye tek nesresim takımı alıcam da
İki tane düşünen http://www.nevresimdunyasi.com/1-al...i-pisi-pembe-bebek-pike-takimi-hediyeli-23060 şu kampanyaya bakabilir
bu siteden alışveriş yaptınızmı hi. fiyatlar cok uygun acaba kalitesi nasıldır
bende mevlut zamanı bı nevresım takımı daha alıcam sermek ıcın ama englısh home baktım 60-70 tl ye gelıyor parca parca alınca cotton box memnun kalan varsa alabılırım acaba magazalarda da satılıyor mu ??Siteden yapmadım ama markayı yani cotton boxu kullanan varmış memnunmuş
bende mevlut zamanı bı nevresım takımı daha alıcam sermek ıcın ama englısh home baktım 60-70 tl ye gelıyor parca parca alınca cotton box memnun kalan varsa alabılırım acaba magazalarda da satılıyor mu ??
Günaydın güzel anneler ve bebişleri , ben maalesef uykusuz ve baş ağrısı ile boğuştuğum bir gece geçirdim en sonunda dayanamayıp bir minoset içtim ama hala çok iyi sayılmam yazık bebişte rahat edemedi benim yüzümden
güle güle kullan canım :)Ay beğendiğim bi perde 120 den 90 a düşüyodu en fazla
Diğerlerinin ölçüsü uymuyodu da bu uyuyo, 70 e düşmüş, olmaıd üstten kestiririm biraz
Sepette yazıyodu bekle bekle yeni düştü milleitn sepetinden kaptım valla
https://www.limango.com.tr/urun/12k...uzulebilen-kumas-perde-145-cm-8624883?sayfa=1
geçmiş olsun canımGünaydın güzel anneler ve bebişleri , ben maalesef uykusuz ve baş ağrısı ile boğuştuğum bir gece geçirdim en sonunda dayanamayıp bir minoset içtim ama hala çok iyi sayılmam yazık bebişte rahat edemedi benim yüzümden
güle güle kullan canım :)
Günaydın güzel anneler ve bebişleri , ben maalesef uykusuz ve baş ağrısı ile boğuştuğum bir gece geçirdim en sonunda dayanamayıp bir minoset içtim ama hala çok iyi sayılmam yazık bebişte rahat edemedi benim yüzümden
Devlet hastanesine arada gidince öyle triplere giriyorlar bana da yapmıştı bir doktorKızlar günaydın.
Akşm tansiyon 15 i bulunca yakın bi hastanenin aciline gittim.bi güzel azar işittim nerdeyse kovucaktı doktor beni,hiç dinlemedi nerdeyse.zengin hastanelerine gidip,böyle sıkışınca acile onlara gidiyomuşuz.ben tansiyon hastasıymışı ,böyle yaparsam karambole gidermişim falan delirtti beni.
Ben onu bastırıp söylenince sakinleşti biraz.neyse testler istedi birsürü.hiçbirinde bişi çıkmadı.ama yarın doktoruna git ilaç başlasın iyi değil bu durum sanki sularda sınırda gibi geldi bana dedi
Gece geçmek bilmedi çok moralim bozuldu.buhün doktoruma gidicem bakalım.dua edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?