http://www.hizlial.com/cotton-box-bebek-nevresim-takimi-pasta-pembe/10521059 kizlar bunu aldm dun bi tane vardi bu da yedek :)
hayatım sanırım erkek tarafları su yuzden yapmıyor ılk bebegın odasını kız tarafı yaparmıs o yuzden ılgılenmıyor olabılırler.. bide kendı annen de durumu varsa yapabılır tabıkı borc harcla olcaksa bızde alırız. benım babam emeklı kardesım okuyor sehır dısında bı ara calısmıyordu.. sukur sımdı calısıyor dıye sagolsun almaya calısıyor..Allah yapandan yapmayandan da razı olsun.aileme çok yük olmak istemiyorum
diğer taraf bu kadar vurdum duymazken
annem zaten hırka patik vs.de yapıcak
nevresimi kendim alıcam..
ben ateş ölçeri 10-15 Tl olandan aldım
o kadar çok eksik var ken kıyamadm o kadar para vermeyee..
Allah sabır versin canım çok fenaymışgünaydın kızlar
dun yıne kv sorunları konuşulmuş ben bır kac seyden bahsedeyım hepınız gıdıp ellerını opersınız
bı kızım var dünya tatlısı doğumdan sonra kv ve görümcemler uzulme oda allah tan deyıp benı tesellı etmeye calıstılar sagolsun hamılelıgımde bende 2 ay kalan kv sagolsun turlu turlu ezıyetler ettı evde olan seylerı çantasına koyup bızım yanımızda gızlı gızlı yemesı bunların en basıtıydı ıstedıgım cogu seyı esım gızlıce aldı ve yatak odam da yedım 9 aylık hamıleyken esıme gel benım oda da uyu nasılsa artık dogaracak bırsey yapamazsınız demesı lohusayken lohusa kadın kokar terı pıs olur oğlum ınsallah senı rahatsız etmez demesı( dah ahastahane odasındayken) ve en onemlısı butun bunlara esım tek kelıme atmeyıp annem yaslı sakın cevap verme dıye benı uyarması
hala benzer sorunları yasıyorum hala aradığında bu bebegımın de kız olması dolayısıyla sıtemler senın yüzünden kız oldu demeler gorumcemınde ıkı kız var onu ornek gosterıce onunda kocasından sebep demeler neler neler yasıyorum zor günler gecırdım esıme restı cektım 1. hamılelıgım de evı terk ettım yıne aynı yıne aynı esım anneme bırsey dıyemem dıyo bende artık hıhı oyle deyıp gecıyorum daha gecen ay yegenı bızdeydı bana bız ıstesek enıstem senı boşar dedı esımın tepkısı bosver ya çocuk aklı ıste yası da 23 ama çocuk duymayın derım olan sıze olur reflu gastırıt sahıbı oldum 3 kere mıde kanaması gecırdım stresten sımdı cok pısmanım neden taktım kı oyle deyıp arkamı donmelıydım en basından sımdı cok sukur huzurluyum cok da tın deyp gecıyorum
günaydın kızlar
dun yıne kv sorunları konuşulmuş ben bır kac seyden bahsedeyım hepınız gıdıp ellerını opersınız
bı kızım var dünya tatlısı doğumdan sonra kv ve görümcemler uzulme oda allah tan deyıp benı tesellı etmeye calıstılar sagolsun hamılelıgımde bende 2 ay kalan kv sagolsun turlu turlu ezıyetler ettı evde olan seylerı çantasına koyup bızım yanımızda gızlı gızlı yemesı bunların en basıtıydı ıstedıgım cogu seyı esım gızlıce aldı ve yatak odam da yedım 9 aylık hamıleyken esıme gel benım oda da uyu nasılsa artık dogaracak bırsey yapamazsınız demesı lohusayken lohusa kadın kokar terı pıs olur oğlum ınsallah senı rahatsız etmez demesı( dah ahastahane odasındayken) ve en onemlısı butun bunlara esım tek kelıme atmeyıp annem yaslı sakın cevap verme dıye benı uyarması
hala benzer sorunları yasıyorum hala aradığında bu bebegımın de kız olması dolayısıyla sıtemler senın yüzünden kız oldu demeler gorumcemınde ıkı kız var onu ornek gosterıce onunda kocasından sebep demeler neler neler yasıyorum zor günler gecırdım esıme restı cektım 1. hamılelıgım de evı terk ettım yıne aynı yıne aynı esım anneme bırsey dıyemem dıyo bende artık hıhı oyle deyıp gecıyorum daha gecen ay yegenı bızdeydı bana bız ıstesek enıstem senı boşar dedı esımın tepkısı bosver ya çocuk aklı ıste yası da 23 ama çocuk duymayın derım olan sıze olur reflu gastırıt sahıbı oldum 3 kere mıde kanaması gecırdım stresten sımdı cok pısmanım neden taktım kı oyle deyıp arkamı donmelıydım en basından sımdı cok sukur huzurluyum cok da tın deyp gecıyorum
Kızlar bu arada bizim beşiğimizin siparişi verildi dün akşam kurunca yine foto atarım size
aileme çok yük olmak istemiyorum
diğer taraf bu kadar vurdum duymazken
annem zaten hırka patik vs.de yapıcak
nevresimi kendim alıcam..
hayatım sanırım erkek tarafları su yuzden yapmıyor ılk bebegın odasını kız tarafı yaparmıs o yuzden ılgılenmıyor olabılırler.. bide kendı annen de durumu varsa yapabılır tabıkı borc harcla olcaksa bızde alırız. benım babam emeklı kardesım okuyor sehır dısında bı ara calısmıyordu.. sukur sımdı calısıyor dıye sagolsun almaya calısıyor..Allah yapandan yapmayandan da razı olsun.
hayatım sanırım erkek tarafları su yuzden yapmıyor ılk bebegın odasını kız tarafı yaparmıs o yuzden ılgılenmıyor olabılırler.. bide kendı annen de durumu varsa yapabılır tabıkı borc harcla olcaksa bızde alırız. benım babam emeklı kardesım okuyor sehır dısında bı ara calısmıyordu.. sukur sımdı calısıyor dıye sagolsun almaya calısıyor..Allah yapandan yapmayandan da razı olsun.
bende öyle yaptım tek eksik o değil sonuçta:)
Geçmiş olsun ağrıların mı devam ediyor bir doktora gitseydin keşkeYataktan cikamiyorum esim izin aldi yanimda durmak icin.. Kahvalti hazirliyor..
bosver canım takma sukurki bebegın gayet saglıklı esın calısıyor sen calısıyorsun. hic bozma moraliniiöyle canım da kızkardeşim okuyor benim de
annem çok heves etti ben alıcam dedi
kıramadım diğer taraftan oda beklentim yok ta
insan bir sorar daha ne sorduklarını duydum
ne de alıp geldiklerini gördüm..
amaaaan bosver :)yok canım ya hiç sanmıyorum hemde hiç
bosver canım takma sukurki bebegın gayet saglıklı esın calısıyor sen calısıyorsun. hic bozma moralinii
Bende çok iş yapınca oluyor ve gece uyutmuyorduGunaydin herkese. Awez cok cok gecmis olsun.Arkadaslar kuyruk sokumu agrisi yasayan var mi? 2 gundur lavaboda yuzumu yikadiktan sonra dogrulurken inanilmaz agriyor, egildigimde kalkinca oluyor genellikle. Var mi baaina gelen?
Büyümeyen kısmı yani beşik 70*130 dur bende bakmıştım büyüyenlere sonra büyümeyene karar verdim ölçüsü 70*130 seninkininde daha küçük olduğunu sanmamDış ölçüsü 90x190 ama üstte komidin artı+büyüyen beşik oluyo ya orası kaç bilmiyorum
Haftaya gelicek daha
Güle güle kullan canım derinlik ölçüsü ne kadar benim için o çok önemli. Ne kadar fiyatıBüyümeyen kısmı yani beşik 70*130 dur bende bakmıştım büyüyenlere sonra büyümeyene karar verdim ölçüsü 70*130 seninkininde daha küçük olduğunu sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?