2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aileme çok yük olmak istemiyorum
diğer taraf bu kadar vurdum duymazken
annem zaten hırka patik vs.de yapıcak
nevresimi kendim alıcam..
hayatım sanırım erkek tarafları su yuzden yapmıyor ılk bebegın odasını kız tarafı yaparmıs o yuzden ılgılenmıyor olabılırler.. bide kendı annen de durumu varsa yapabılır tabıkı borc harcla olcaksa bızde alırız. benım babam emeklı kardesım okuyor sehır dısında bı ara calısmıyordu.. sukur sımdı calısıyor dıye sagolsun almaya calısıyor..Allah yapandan yapmayandan da razı olsun.

Allah sabır versin canım çok fenaymış

aileme çok yük olmak istemiyorum
diğer taraf bu kadar vurdum duymazken
annem zaten hırka patik vs.de yapıcak
nevresimi kendim alıcam..

varya aynı şey yüzünden bende istemedim kendim hallettim yatak beşik işini hatta herşeyini, hiçbirşey istemiyorum genede 1 valiz örgü yapmışlar, kıyafet almışlar annemler sağolsunhakları ödenmez...

öyle canım da kızkardeşim okuyor benim de
annem çok heves etti ben alıcam dedi
kıramadım diğer taraftan oda beklentim yok ta
insan bir sorar daha ne sorduklarını duydum
ne de alıp geldiklerini gördüm..

yok canım ya hiç sanmıyorum hemde hiç

öyle canım da kızkardeşim okuyor benim de
annem çok heves etti ben alıcam dedi
kıramadım diğer taraftan oda beklentim yok ta
insan bir sorar daha ne sorduklarını duydum
ne de alıp geldiklerini gördüm..
bosver canım takma sukurki bebegın gayet saglıklı esın calısıyor sen calısıyorsun. hic bozma moralinii

Gunaydin herkese. Awez cok cok gecmis olsun.Arkadaslar kuyruk sokumu agrisi yasayan var mi? 2 gundur lavaboda yuzumu yikadiktan sonra dogrulurken inanilmaz agriyor, egildigimde kalkinca oluyor genellikle. Var mi baaina gelen?
Bende çok iş yapınca oluyor ve gece uyutmuyordu

Dış ölçüsü 90x190 ama üstte komidin artı+büyüyen beşik oluyo ya orası kaç bilmiyorum
Haftaya gelicek daha
Büyümeyen kısmı yani beşik 70*130 dur bende bakmıştım büyüyenlere sonra büyümeyene karar verdim ölçüsü 70*130 seninkininde daha küçük olduğunu sanmam

ben kendim diktim 2 takım nevresim biri bu diğeride aynı kumaştan mavi krem çizgili heves ettim elimden bu geldi işte tabi bi takımda satın alıcam ama acele emiyorum

Eklentiler

• Fotoğraf0586.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 92
  • Fotoğraf0587.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 94
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…