2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ilk defa duyduğum şeyler toz zencefil var onu ve soğan kürünü bende yapayım o zaman.Çok Sağol canım.

gecmis olsun canim gunde 1 avuc kuru uzum ye gece pekmez ic canim

hiç moralini bozma çek Allah dermansız dert vermesin, siyah üzüm pekmez gibi kan yapıcı şeyleri tüket bak nasıl yükseliyor değerlerin:)

Günaydın çekirgecim sana neden şurup şeklinde olandan vermiyorlar ki onlar daha etkili benim de son tahlillerimde birden düştü hemen vitamin+şuruba döndük. Kendi doktoruna git mutlaka ihmal etme son ayın artık kan çok önemli.

Günaydın kızlar,
Kullandığım tansiyon ilacı aşırı sersemlik yapıyo,okumak bile çok zor sayfaları.dünden beri idrar topladım.2,5 litrelik kap vermişlerdi hastaneden,hayatta yetnez demiştim nitekim yetmedi.5 kilo topladım çünkü:)sürekli wc deyim derken nekadar doğruymuş düşünün.akşam çıkacakmış sonuç.dua edin benim için inşallah sıkıntı çıkmazz(

Adi ne kullandigin kan surubunun adi su kasik gibi olanlardan mi?

çok geçmiş olsun benimde kan değerlerim çok düşüktü hamilelik öncesi küçük şişelerdeki şuruplardan içmiştim ,, şu an bende ferro snaolu kullanıyorum şu an ,, ama kuru üzüm ve pekmezinde çok faydasını gördüm... hiç moralini bozma bakalım doktorun ne söylicek...

Geçmiş olsun canım inşallah iyi sonuçlar alırsın dua edicem.

Cok gecmus olsun canim, artik yorulmamak gerekiyo bunye kaldirmiyo

Insallah guzel sonuclar alirsin canim

hayırlı haberler alırsın inşallah
dualarımız seninle sende bu arada üzme kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…