- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
ama bı anda azalınca ınsan korkuyor :)Bende bazı günler çok az hissediyorum hemen korkup karnıma azcık bastırıyorum tepki veriyo,sanırım yerleri daraldığı için artık daha az hareket etcekler
Ilk defa duyduğum şeyler toz zencefil var onu ve soğan kürünü bende yapayım o zaman.Çok Sağol canım.canım 2 hafta once bende aynıydım dr bı cok ılac yazdı bende kullanmadan once bıtkısel seylerı deneyeyım dedım sukur kullanmama gerek kalmadan gectı:) ballı ılık sut ıctım , 1 soğanı 4 de boldum ustune 1 kasık bal dokup bı gece beklettim sabah suyu cıkmıs oluyor onu ac karnına ıctım 3 gun her sabah yaptım yoğurduma zencefıl koyup yedım sukur gectı soğan ıgrenc gelebılır ama bı kasık çıkıyor zaten hemen ıcıp ustune su ıctın mı fark edılmıyor bıle:)
Kolay gelsin cn çok yüklenip yorma kendiniHerkese günaydınlar ,ben biraz temizlik yapıcam şimdi öğleden sonra görüşürüz
gecmis olsun canim gunde 1 avuc kuru uzum ye gece pekmez ic canimGünaydın arkadaşlar
Benim masam daha düzelmediğinden pc yi kurmaıdm
Bi arkadaşın odasından bağlandım
Hiç bişeye bakamadım alıntılardan
Telefonla sonucumu öğrendim 7,6 kan, çok düşük yani
Aile hekiminden telefon ile öğrendim
1 tane kullandığın gyno ferro snaolu 3 e çıkar ve bi kaıdn doğumcuya görün dedi
Moralim bozuk
Günaydın arkadaşlar
Moralim bozuk
Gunaydin hamisler bende saglik ocagindan geliyorum ikinci tetanoz asisini yaptirdi ve kan tahlillerini verdim, ilk asim agri yapmamisti insallah buda yapmaz
Günaydın arkadaşlar
Moralim bozuk
Gunaydin kizlar
Bu aralik ayi bir turlu gecmedi sanki son iki aydir aralik ayindaymisiz gibi hissediyorum
Adi ne kullandigin kan surubunun adi su kasik gibi olanlardan mi?Günaydın çekirgecim sana neden şurup şeklinde olandan vermiyorlar ki onlar daha etkili benim de son tahlillerimde birden düştü hemen vitamin+şuruba döndük. Kendi doktoruna git mutlaka ihmal etme son ayın artık kan çok önemli.
Adi ne kullandigin kan surubunun adi su kasik gibi olanlardan mi?
Günaydın arkadaşlar
Moralim bozuk
Günaydın kızlar,
Kullandığım tansiyon ilacı aşırı sersemlik yapıyo,okumak bile çok zor sayfaları.dünden beri idrar topladım.2,5 litrelik kap vermişlerdi hastaneden,hayatta yetnez demiştim nitekim yetmedi.5 kilo topladım çünkü:)sürekli wc deyim derken nekadar doğruymuş düşünün.akşam çıkacakmış sonuç.dua edin benim için inşallah sıkıntı çıkmazz(
kızlar bugün sabah kanamayla uyandım.hemen acile gittik ultrason muayene ve nstden sonra bir sıkıntı olmadığını eski bir kanama olduğunu söylediler.ama erken doğum riskin var istirahat et dediler.bu hafta çok yorulmuştum hergün hastaneye gittim suyum fazla diye şeker yüklemeleri yapıldı idrarda da enfeksiyon çıktı falan,o yüzden hep hastanelerdeydim patlak verdi sanırım.şimdi dinleneceğim evde,ilkokul çağındaki çocukla nasıl yapacaksam tabiaman siz de çok yormayın kendinizi.bugün yaşadığım korku bana yetti
Günaydın kızlar,
Kullandığım tansiyon ilacı aşırı sersemlik yapıyo,okumak bile çok zor sayfaları.dünden beri idrar topladım.2,5 litrelik kap vermişlerdi hastaneden,hayatta yetnez demiştim nitekim yetmedi.5 kilo topladım çünkü:)sürekli wc deyim derken nekadar doğruymuş düşünün.akşam çıkacakmış sonuç.dua edin benim için inşallah sıkıntı çıkmazz(
ben aldım.İnglesina Avio.Slm, bebek arabalarini aldiniz mi kizlar, cok mu acele ediyorum.var mi oneriniz
Günaydın kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?