Çok beğendim çok güzel özellikle dolab içi aydınlatma :) gülerek kullansın bebişinmüdürüm sigaraya gitmişken kızımın odasının resimlerini atayım size güzel anneler :) beşiğinde uyku seti yok çünkü yıkandı kurumasını beklediğim için o yok :)
Eki Görüntüle 1354266 Eki Görüntüle 1354266 Eki Görüntüle 1354266 Eki Görüntüle 1354266 Eki Görüntüle 1354266 Eki Görüntüle 1354267 Eki Görüntüle 1354267 Eki Görüntüle 1354266
güle güle kullansın bebegin çok güzel beyaz takımlara bayılıyorum
cok tatlı bebisin tatlı tatlı mısıl mısıl uyusun :)
hersey çok güzel görünüyor güzel günlerde kullansın kuzun inşallah
güle güle kullanın canım çooook güzel olmuş:)
çooookk güzelmiş güle güle kullanın :)
Çok beğendim çok güzel özellikle dolab içi aydınlatma :) gülerek kullansın bebişin
canım bana arkadaşım renk ayırıcı mendiller varmış onu önerdi aldım oradaki görevliye de sordum bebek kıyafetleri içinde kullanabilir miyiz diye evet dedi, hazır annem yanımdayken bu hafta bende yıkamaya başlarım yada hafta sonuben bu gece rüyamda bebek camasırlarını yıkıodum koyu renklerı dıyorum ayrı yıkıyım acıkları ayrı ya dıyorum renklerı karısırsa butun gece onu gordum oncekı gecede beebk bezı alalım dıyor esım bırını arabaya koyarız bırını eve
bende yıkamak ıstıyorum da genelde acık renkler benım kı karısmaz ama bır tek dısney takımı var o koyu pembe bayaaa onları ayrı yıkarım bende bu hafta halılarımı vericem yıkama ya 10 gunde anca gerı getırırlermıs. kıyafetler ıcın ay ortasını bulur sanırım yıkamam benım. off battanıyeler fılan var yıkancak dımı bırde utulenecek :)canım bana arkadaşım renk ayırıcı mendiller varmış onu önerdi aldım oradaki görevliye de sordum bebek kıyafetleri içinde kullanabilir miyiz diye evet dedi, hazır annem yanımdayken bu hafta bende yıkamaya başlarım yada hafta sonu
cnm en son 13 12 de gıttım bana donmus fılan demedı bende sormayı unuttm acıkcası onumuzdeki salı gunu gıdıcem 32.hafta raporumu almaya bakalım sorucam ozaman donmusmu ne kadar olmus :)ben bunu 24. yada 25. haftada fark ettim, önceden göğsümün altında başlarken çook aşağıda artık ama çok şükür şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı canım, kafası aşağı dönünce öle oldu yani aklına kötü şeyler getirme bişey olmaz inşallah:) birde en son doktoruna gittiğinde pozisyonu nasıldı merak ettim
bende yıkamak ıstıyorum da genelde acık renkler benım kı karısmaz ama bır tek dısney takımı var o koyu pembe bayaaa onları ayrı yıkarım bende bu hafta halılarımı vericem yıkama ya 10 gunde anca gerı getırırlermıs. kıyafetler ıcın ay ortasını bulur sanırım yıkamam benım. off battanıyeler fılan var yıkancak dımı bırde utulenecek :)
cnm en son 13 12 de gıttım bana donmus fılan demedı bende sormayı unuttm acıkcası onumuzdeki salı gunu gıdıcem 32.hafta raporumu almaya bakalım sorucam ozaman donmusmu ne kadar olmus :)
cnm en son 13 12 de gıttım bana donmus fılan demedı bende sormayı unuttm acıkcası onumuzdeki salı gunu gıdıcem 32.hafta raporumu almaya bakalım sorucam ozaman donmusmu ne kadar olmus :)
Arkadaşlar bunlarda bizim ananemizle aldığımız cicilerimiz,ananemizin ördüğü yelekler ve battaniye. Battaniye tam bitmedi ama kenarı tiğlanacakmiş ve irtasindaki düz olan yerde suslenicek.Foto larin bazilari yuklenmedi onlarıda yuklemeye çalışıyorum. Bu arada abimizden kalan yelekler,kıyafetler ve kundaklar var onlarıda yikadik ve kullanicaz
benımkının kıyafetlerının yarısı annemde o almıstı utuleyıp getırıcek veya yıkıcak getırıcek beraber utulucez. bız oda yapmadık park yatak aldık onu daha acııp kurmadık bıleevet çoook işimiz var ama gözümüzde büyütmemek lazım... dün odasıyla uğraşırken bile kii herşeyi eşim yaptı daha çok ... buna rağmen akşam belim koptu resmen ... mutlaka yıka ütüle işleri için birilerinin yardım etmesi lazım bize ...
evet cok merak edıyorum bende ozledımanladım canım hayırlısı o zaman, bende haftaya perşembe gidicem inşallah:) hem raporumu alıym hemde göreyim bir ayı geçti gitmeyeli bakalım ne kadar büyütmüşüz kuzuyu
ne kadardı bebısın kılosu ben 29+5 gittim 1540 gr dıben c.tesi gittim 29+2 haftalıktım şu an için pozisyonunun önemi yok dedi doktor .. daha küçük bebeğin dedi ...
aa evet yeni farkettim günlerimiz aynı :) canım inşallah sende güzel haberlerle gelirsin seninkinin maşallahı varmış 10 gün ilerde, benimkine bi hafataya yakın dedi bundan öncekilerde hep günü gününe gidiyordu sadece boydan öndeydi, kilosu 1700'e yakın çıktı :)
hepsi cok guzell canım kadıfe beyaz tek tulumundan benım kızımında var :)Arkadaşlar bunlarda bizim ananemizle aldığımız cicilerimiz,ananemizin ördüğü yelekler ve battaniye. Battaniye tam bitmedi ama kenarı tiğlanacakmiş ve irtasindaki düz olan yerde suslenicek.Foto larin bazilari yuklenmedi onlarıda yuklemeye çalışıyorum. Bu arada abimizden kalan yelekler,kıyafetler ve kundaklar var onlarıda yikadik ve kullanicaz
ne kadardı bebısın kılosu ben 29+5 gittim 1540 gr dı
kızlar bugün sabah kanamayla uyandım.hemen acile gittik ultrason muayene ve nstden sonra bir sıkıntı olmadığını eski bir kanama olduğunu söylediler.ama erken doğum riskin var istirahat et dediler.bu hafta çok yorulmuştum hergün hastaneye gittim suyum fazla diye şeker yüklemeleri yapıldı idrarda da enfeksiyon çıktı falan,o yüzden hep hastanelerdeydim patlak verdi sanırım.şimdi dinleneceğim evde,ilkokul çağındaki çocukla nasıl yapacaksam tabiaman siz de çok yormayın kendinizi.bugün yaşadığım korku bana yetti
OZAMAN BENIM KIDE NORMAL :)1505 gr dı benim kuzumda :) haftasıyla uyumlu kilosu gayet iyi dedi doktorumuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?