2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok beğendim çok güzel özellikle dolab içi aydınlatma :) gülerek kullansın bebişin

güle güle kullansın bebegin çok güzel beyaz takımlara bayılıyorum

cok tatlı bebisin tatlı tatlı mısıl mısıl uyusun :)

hersey çok güzel görünüyor güzel günlerde kullansın kuzun inşallah

güle güle kullanın canım çooook güzel olmuş:)

çooookk güzelmiş güle güle kullanın :)

Çok beğendim çok güzel özellikle dolab içi aydınlatma :) gülerek kullansın bebişin

Çooook teeşkkür ederiz :) daha güzelleri sizin bebişlerinizin olsun arkadaşlar :)

canım bana arkadaşım renk ayırıcı mendiller varmış onu önerdi aldım oradaki görevliye de sordum bebek kıyafetleri içinde kullanabilir miyiz diye evet dedi, hazır annem yanımdayken bu hafta bende yıkamaya başlarım yada hafta sonu

bende yıkamak ıstıyorum da genelde acık renkler benım kı karısmaz ama bır tek dısney takımı var o koyu pembe bayaaa onları ayrı yıkarım bende bu hafta halılarımı vericem yıkama ya 10 gunde anca gerı getırırlermıs. kıyafetler ıcın ay ortasını bulur sanırım yıkamam benım. off battanıyeler fılan var yıkancak dımı bırde utulenecek :)

cnm en son 13 12 de gıttım bana donmus fılan demedı bende sormayı unuttm acıkcası onumuzdeki salı gunu gıdıcem 32.hafta raporumu almaya bakalım sorucam ozaman donmusmu ne kadar olmus :)

evet çoook işimiz var ama gözümüzde büyütmemek lazım... dün odasıyla uğraşırken bile kii herşeyi eşim yaptı daha çok ... buna rağmen akşam belim koptu resmen ... mutlaka yıka ütüle işleri için birilerinin yardım etmesi lazım bize ...

Arkadaşlar bunlarda bizim ananemizle aldığımız cicilerimiz,ananemizin ördüğü yelekler ve battaniye. Battaniye tam bitmedi ama kenarı tiğlanacakmiş ve irtasindaki düz olan yerde suslenicek.Foto larin bazilari yuklenmedi onlarıda yuklemeye çalışıyorum. Bu arada abimizden kalan yelekler,kıyafetler ve kundaklar var onlarıda yikadik ve kullanicaz

Eklentiler

• 20141227_154847.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 96
  • 20141227_155245.webp
    63,5 KB · Görüntüleme: 86
  • 20141227_155231.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 83
  • 20141227_154938.webp
    43 KB · Görüntüleme: 82
  • 20141227_154751.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 93
  • 20141227_154358.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 99
  • 20141227_154232.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 90
  • 20141227_154042.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 86
  • 20141227_153819.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 100
  • 20141227_153543.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 102
cnm en son 13 12 de gıttım bana donmus fılan demedı bende sormayı unuttm acıkcası onumuzdeki salı gunu gıdıcem 32.hafta raporumu almaya bakalım sorucam ozaman donmusmu ne kadar olmus :)

anladım canım hayırlısı o zaman, bende haftaya perşembe gidicem inşallah:) hem raporumu alıym hemde göreyim bir ayı geçti gitmeyeli bakalım ne kadar büyütmüşüz kuzuyu

ben c.tesi gittim 29+2 haftalıktım şu an için pozisyonunun önemi yok dedi doktor .. daha küçük bebeğin dedi ...

güle güle kullansın kuzucuk:) çok güzeller

benımkının kıyafetlerının yarısı annemde o almıstı utuleyıp getırıcek veya yıkıcak getırıcek beraber utulucez. bız oda yapmadık park yatak aldık onu daha acııp kurmadık bıle

Evet kilosu çok iyi maşallah...Benim de 2 hafta önce 1500'di. Bakalım bu hafta nasılmış.Benimkinin suyu çok fazlaymış.O yüzden doktor suyu azaltmamı söyledi.Ama ben susuzluktan ölüyorum içim yanıyor valla :) Hem suyunu kontrol edecekler.Cinsiyetiniz belli mi?

hepsi cok guzell canım kadıfe beyaz tek tulumundan benım kızımında var :)

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…