- 5 Kasım 2014
- 399
- 501
- 108
- 37
OZAMAN BENIM KIDE NORMAL :)
:) benide ütü düşündürüyo küçük küçük nasıl olacakcnm en son 13 12 de gıttım bana donmus fılan demedı bende sormayı unuttm acıkcası onumuzdeki salı gunu gıdıcem 32.hafta raporumu almaya bakalım sorucam ozaman donmusmu ne kadar olmus :)
Kesinlikle, annem geldi çarşamba günü de kızkardeşim geliyo onlar yanımdayken odasının temizliği giysilerin yıkanması ütülenmesi halledeyim diyorumevet çoook işimiz var ama gözümüzde büyütmemek lazım... dün odasıyla uğraşırken bile kii herşeyi eşim yaptı daha çok ... buna rağmen akşam belim koptu resmen ... mutlaka yıka ütüle işleri için birilerinin yardım etmesi lazım bize ...
Artık minik minik tersten ütülücez hepsini daha kolay bence :):) benide ütü düşündürüyo küçük küçük nasıl olacak
Kesinlikle, annem geldi çarşamba günü de kızkardeşim geliyo onlar yanımdayken odasının temizliği giysilerin yıkanması ütülenmesi halledeyim diyorum
sağlıkla dogsunlar elımıze alalım da insallahhatta bu şekilde 3500 gr doğar bebişin dedi ... bakalım ne kadar doğru olucak :)
Tam tersiz su konusunda :) maşallah canım sen bu gidişle mart değil şubat annesi olucan :) kız olacak inşallah teyzesi, hernekadar tipime bakan erkek desede :))Evet kilosu çok iyi maşallah...Benim de 2 hafta önce 1500'di. Bakalım bu hafta nasılmış.Benimkinin suyu çok fazlaymış.O yüzden doktor suyu azaltmamı söyledi.Ama ben susuzluktan ölüyorum içim yanıyor valla :) Hem suyunu kontrol edecekler.Cinsiyetiniz belli mi?
Telaslanma canim, benimde gecen hafta oyleydi. Arasira oluyor sanirim boyle. Hareketsiz diye doktora gittigimde, ben hissetmiyordum ama usgde kipir kipirdi. Doktor hepsini hissetmeyebilirsin dedi. Birde bebek buyudukce yeri daraldigi icin azalma olabiliyormus hareketlerde.sağol canım normal de cok hareketlıydı ama evet su anda bı tepık attı bana ohh :)
bisküvilere bende veda ettim.. geçen hafta yanlışlıkla burçak yiyeyim dedim yemez olaydım gece yatana kadar yandı midem yandı... töbe ettim yemem artıksabah bisküvi yeyim sağlıklı kahvaltıdan sıkıldım :)
yemez olsaydım midem yanıyor yerimde duramıyorum..
VALLA yaşayıp gidiyodum :)
bisküvilere bende veda ettim.. geçen hafta yanlışlıkla burçak yiyeyim dedim yemez olaydım gece yatana kadar yandı midem yandı... töbe ettim yemem artık
guanydın canım kanın dusuk olması kotu bırseymı, bende de normalde kansızlık vardı ılk zamanlar senın kullandıgın hapı 1 kere kullanıyordum o bıtınce baska bır ılac verdıler bunu gunde ıkı defa kullanıyorum yaklasık 12-13. haftalardan berı boyleGünaydın arkadaşlar
Benim masam daha düzelmediğinden pc yi kurmaıdm
Bi arkadaşın odasından bağlandım
Hiç bişeye bakamadım alıntılardan
Telefonla sonucumu öğrendim 7,6 kan, çok düşük yani
Aile hekiminden telefon ile öğrendim
1 tane kullandığın gyno ferro snaolu 3 e çıkar ve bi kaıdn doğumcuya görün dedi
Moralim bozuk
Günaydın arkadaşlar
Moralim bozuk
canım moralini bozma illaki bi ilaç takviyesiyle düzelir değerlerin...Günaydın arkadaşlar
Moralim bozuk
akar canm ben aynı sekıldeyım yavas yavas gecıyor.. ıhlamur ıctım ama abartmadan portakal suyu sıktım ıctım.. sıcak su ballı lımon yaptım ıyı geldi.. ama ıhlamuru fazla abartma ıyı degıl dıyorlar bıtkı caylarını cok ıcmekGünaydııın hamişleeerrr.Nasilsiniz görüşmeyeli????Biliyorum kaçırdım bi sürü güzel sohbeti ve tüyolariIzmirden döndüm çok şükür misafirlerimizi de evlerine uğurladık fakat soğuk ve aşırı yorgunluk beni feci hasta etti.Bi insanın hem burnu tıkanıp hep akar mı üstüne bide feci bi öksürük içim sökülüyor. Doğal yollardan nasıl iyilesilir???? Önerilere açığım
Günaydın olumsuz düşünüp üzme kendini ve bebişi. Ilacla ve buna yönelik beslenme ile yukseltebilirsin benceGünaydın arkadaşlar
Moralim bozuk
canım 2 hafta once bende aynıydım dr bı cok ılac yazdı bende kullanmadan once bıtkısel seylerı deneyeyım dedım sukur kullanmama gerek kalmadan gectı:) ballı ılık sut ıctım , 1 soğanı 4 de boldum ustune 1 kasık bal dokup bı gece beklettim sabah suyu cıkmıs oluyor onu ac karnına ıctım 3 gun her sabah yaptım yoğurduma zencefıl koyup yedım sukur gectı soğan ıgrenc gelebılır ama bı kasık çıkıyor zaten hemen ıcıp ustune su ıctın mı fark edılmıyor bıle:)Günaydııın hamişleeerrr.Nasilsiniz görüşmeyeli????Biliyorum kaçırdım bi sürü güzel sohbeti ve tüyolariIzmirden döndüm çok şükür misafirlerimizi de evlerine uğurladık fakat soğuk ve aşırı yorgunluk beni feci hasta etti.Bi insanın hem burnu tıkanıp hep akar mı üstüne bide feci bi öksürük içim sökülüyor. Doğal yollardan nasıl iyilesilir???? Önerilere açığım
Bende bazı günler çok az hissediyorum hemen korkup karnıma azcık bastırıyorum tepki veriyo,sanırım yerleri daraldığı için artık daha az hareket etceklerGünaydın kızlar, evet konustum doktorla bu haftalarda normaldır artık dedı sancın varmı kasılman dedı hayır yok dedım ozaman problem yok kendını fazla yorma dedi, dün pazar evden dısarı cıkmadım normal de bebegın hareketlerını hıssederdım ama dun cok az hıssettım benım gıbı hareketlerını az hısseden varmı cok pımpırıklenmeye baslıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?