2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm en son 13 12 de gıttım bana donmus fılan demedı bende sormayı unuttm acıkcası onumuzdeki salı gunu gıdıcem 32.hafta raporumu almaya bakalım sorucam ozaman donmusmu ne kadar olmus :)
:) benide ütü düşündürüyo küçük küçük nasıl olacak
Kesinlikle, annem geldi çarşamba günü de kızkardeşim geliyo onlar yanımdayken odasının temizliği giysilerin yıkanması ütülenmesi halledeyim diyorum

Artık minik minik tersten ütülücez hepsini daha kolay bence :)

Tam tersiz su konusunda :) maşallah canım sen bu gidişle mart değil şubat annesi olucan :) kız olacak inşallah teyzesi, hernekadar tipime bakan erkek desede :))

sağol canım normal de cok hareketlıydı ama evet su anda bı tepık attı bana ohh :)
Telaslanma canim, benimde gecen hafta oyleydi. Arasira oluyor sanirim boyle. Hareketsiz diye doktora gittigimde, ben hissetmiyordum ama usgde kipir kipirdi. Doktor hepsini hissetmeyebilirsin dedi. Birde bebek buyudukce yeri daraldigi icin azalma olabiliyormus hareketlerde.

sabah bisküvi yeyim dedim sağlıklı kahvaltıdan sıkıldım :)
yemez olsaydım midem yanıyor yerimde duramıyorum..

sabah bisküvi yeyim sağlıklı kahvaltıdan sıkıldım :)
yemez olsaydım midem yanıyor yerimde duramıyorum..
bisküvilere bende veda ettim.. geçen hafta yanlışlıkla burçak yiyeyim dedim yemez olaydım gece yatana kadar yandı midem yandı... töbe ettim yemem artık

Günaydın arkadaşlar
Benim masam daha düzelmediğinden pc yi kurmaıdm
Bi arkadaşın odasından bağlandım
Hiç bişeye bakamadım alıntılardan

Telefonla sonucumu öğrendim 7,6 kan, çok düşük yani
Aile hekiminden telefon ile öğrendim
1 tane kullandığın gyno ferro snaolu 3 e çıkar ve bi kaıdn doğumcuya görün dedi
Moralim bozuk

guanydın canım kanın dusuk olması kotu bırseymı, bende de normalde kansızlık vardı ılk zamanlar senın kullandıgın hapı 1 kere kullanıyordum o bıtınce baska bır ılac verdıler bunu gunde ıkı defa kullanıyorum yaklasık 12-13. haftalardan berı boyle

geçmiş olsun çek
hemen bozma moralini bilmiyorum kanın düşük çıkması kötü bişeymi ama
kötü düşünme doktorun ne diyecek bakalım
güzel haberlerle gelirsin inşallah..

canım moralini bozma illaki bi ilaç takviyesiyle düzelir değerlerin...
ben bu ferro sanolu nerdeyse 1 aydır hiç içmiyorum doktorum ister iç ister içme sen bilirsin dedi bana bende kestim
acaba içmeye devam mı etmek gerekiyor ki

Günaydııın hamişleeerrr.Nasilsiniz görüşmeyeli????Biliyorum kaçırdım bi sürü güzel sohbeti ve tüyolari Izmirden döndüm çok şükür misafirlerimizi de evlerine uğurladık fakat soğuk ve aşırı yorgunluk beni feci hasta etti.Bi insanın hem burnu tıkanıp hep akar mı üstüne bide feci bi öksürük içim sökülüyor. Doğal yollardan nasıl iyilesilir???? Önerilere açığım

akar canm ben aynı sekıldeyım yavas yavas gecıyor.. ıhlamur ıctım ama abartmadan portakal suyu sıktım ıctım.. sıcak su ballı lımon yaptım ıyı geldi.. ama ıhlamuru fazla abartma ıyı degıl dıyorlar bıtkı caylarını cok ıcmek

Günaydın olumsuz düşünüp üzme kendini ve bebişi. Ilacla ve buna yönelik beslenme ile yukseltebilirsin bence

canım 2 hafta once bende aynıydım dr bı cok ılac yazdı bende kullanmadan once bıtkısel seylerı deneyeyım dedım sukur kullanmama gerek kalmadan gectı:) ballı ılık sut ıctım , 1 soğanı 4 de boldum ustune 1 kasık bal dokup bı gece beklettim sabah suyu cıkmıs oluyor onu ac karnına ıctım 3 gun her sabah yaptım yoğurduma zencefıl koyup yedım sukur gectı soğan ıgrenc gelebılır ama bı kasık çıkıyor zaten hemen ıcıp ustune su ıctın mı fark edılmıyor bıle:)

Bende bazı günler çok az hissediyorum hemen korkup karnıma azcık bastırıyorum tepki veriyo,sanırım yerleri daraldığı için artık daha az hareket etcekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…