Günaydın canlar....
Carsambayı izin alıp, cuma tatil olunca, pazartesi de doktor randevum olunca 6 günlük bir tatil süper oldu
benden mutlusu yok
evet canım cok iyi olucakohhh ne kadar güzel
güzelce dinlen:)
Oralar nereler ? :)çok güzel bi kare olmuş:) bakalım biz buralarda karı ne zaman görücez...
Daha da çıkmam :)ÇOK GÜZEL BİR KARE OLMUŞ.... MAŞALLAH ... DİKKAT ET YİNEDE SEN.
Ben bigün bi yoruldum (geçen hafta sonu),günaydın herkese. dün misafirlerim vardı, yardımcım olduğu halde yorulmuşum baya. gece de o yorgunlukla iyi uyumuşum. artık misafir ağırlamak filan bize göre değil sanırım. :)
amin canım inşallah :)2014ün son gününden herkese merhaba
2015 bize hayatımızın en değerli varlıklarını verecek bizim için şimdiden çok özel bir yıl olacak.
Yeni yılda istediğimiz bütün güzellikler bizimle olsun hanımlar.hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alalım
Evde kimse yokken yat dinlen.evi süpürüp silmem gerekiyo ama bi üsengeclik geldi üzerime
sabah 7 de kalktım 8.5 a kadar ortalık topladımEvde kimse yokken yat dinlen.
Benim en çok istediğim fakat yapamadığım bir şey
Oralar nereler ? :)
Teşekkr ederim bu arada
buralar ankara:)
günaydınlarrrr güzel anneler :) yılın son günü yine uykusuz halde geldim işe3 buçuk gibi bir uyanıyorum sonra uyumak ne mümkün 100 kere sağa sola dönüyordum sırtım belim çok ağrıyor benim,, yatak batıyor resmen benim gibi olan var mı aranızda ne yapmam gerekir acaba bu sırt ağrılarına
Bende saat 8 de kalktım. Oğlum nihayet bu saate kadar uyudu. Yoksa daha erkenciyiz. Kalktik kv indik aynı binadayiz. Kahvaltıyı hazırlamış saolsun. Okulla ev arası yakın 5 dk geliyorum ama yokuş çıkınca yoruluyorum birde tepede boğazın tüm soğuğu 2 dk lık yolu çekilmez hale getiriyor o nasıl esintisabah 7 de kalktım 8.5 a kadar ortalık topladım
bir kere kalkınca tekrar yatamıyorum da
uzandım tv actım izliyorum evde olmak cok güzel walla
günaydınlarrrr güzel anneler :) yılın son günü yine uykusuz halde geldim işe3 buçuk gibi bir uyanıyorum sonra uyumak ne mümkün 100 kere sağa sola dönüyordum sırtım belim çok ağrıyor benim,, yatak batıyor resmen benim gibi olan var mı aranızda ne yapmam gerekir acaba bu sırt ağrılarına
ŞİMDİ AĞIRLAMA değil gitme zamanı :)
Artık ağırlaştıgımızı çabuk yoruldugumuzu kabul etsek iyi olacak :)
Ben bigün bi yoruldum (geçen hafta sonu),
Bebeğim 24 saat hiç durmadan sert tekmeler attı. Acile bile gittik; o dereceydi. Cok yormamak lazım artık kendimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?