2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşın verdiği linkten hesapladım seninkini 1064 gram cıkardı. Gördüğün gibi hepsi farklı çıkıyor canım. Canını sıkma. Bi problem olsaydı doktor söylerdi.

Bakalim doktorum ne diyecek bi hafta sonra..
Ona guveniyorum ozeldekine hic guvenemiyorum..

29+3 te 1926 gr 43 cm dedi.27+2 de 1133 gr 38 cm di.

ya doktorum 2 aydır ısrarla boyatabilirsin diyo... bende aslında bu kadar bekledim boyatmayayım diyorum
pazartesi randevum var bu saçla gidersem yine kızacak biliyorum napsam bilemedim ya
Cnm boyatacaksan da olabildiğince organik boya tercih edip saç diplerine yani deriye degirmeden boyatabilirsin!

Canım bana kalırsa ikisinin kullanım alanları farklı tabi henüz benimde bi tecrübem yok ama biz aynı model beşikten yatak Odamıza koyacağız ana kucağını da oturduğumuz odada kullanacağız.
E="Yakamozzz33, post: 38601848, member: 171538"]kızlar bende ev tipi anakucağı ile fransız beşik arasındayım ikisinden birini alacağım fiyat olarak aşağı yukarı aynılar, siz olsanız hangisini alırdınız?

(hiçbiri seçeneği yoktur birini seçiniz lütfen )

bu tek bir dokunuşla rahatlıkla sallanan nuna anakucağı e bebekte var;

buda çok beğendiğim ancak daha sonra nereye koyacağımı bilemediğim fransız dantelli beşik;

[/QUOTE]
Canim

Günaydın arkadaşlar bugün çok mutluyum çünkü uzun zamandır hafta sonları bile çalışıyordum ve çok yorulmustum öğleden sonra memlekete çıkıyorum çok şükür çok özlemişim annemlerı. Yılbaşı tatili bana yaradı yani

Günaydın hava ne kadar kötü böyle. Temizlikci gelecekti hava kötü diye gelemiyorum dedi sinir oldum yaw

Günaydın kizlar 2014 un son gününden Merhaba bugün benimde 27.haftami doldurduğum gün. Yeni yıl hepimize sağlık huzur bereket mutluluk getirir insallah

Günaydın kizlar 2014 un son gününden Merhaba bugün benimde 27.haftami doldurduğum gün. Yeni yıl hepimize sağlık huzur bereket mutluluk getirir insallah
Oğlun benm doğum tarihimde dogucakmıs canımmm cok mutluyum ben 1 nisan doğumlu olmaktan onada mutluluk getirir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…