BPD 6.89
AC 22.75
FL 5.48
Yaziyor..
Arkadaşın verdiği linkten hesapladım seninkini 1064 gram cıkardı. Gördüğün gibi hepsi farklı çıkıyor canım. Canını sıkma. Bi problem olsaydı doktor söylerdi.
29+3 te 1926 gr 43 cm dedi.27+2 de 1133 gr 38 cm di.Gündüz çok istiyorum girmeyi ama işten fırsat bulamıyorum ben doğum izninde bol bol burda olucam :)
maşallah pek bi hamaratsın canım bende merak ettim resmini atsan
ya kaç haftalıksın ben 28 \1 günlükken 1200 gr dı seninkni görünce benimki bi küçük geldi banabuarada bebek aşağıda dediyse bencede bol bol dinlenmelisin
Cnm boyatacaksan da olabildiğince organik boya tercih edip saç diplerine yani deriye degirmeden boyatabilirsin!ya doktorum 2 aydır ısrarla boyatabilirsin diyo... bende aslında bu kadar bekledim boyatmayayım diyorum
pazartesi randevum var bu saçla gidersem yine kızacak biliyorum napsam bilemedim ya
Mantar tıpalı şişeler ne kadara satılıyor Eminönü de biliyor musun cnm????eminonunde var mantar tıpalı cam sıse canım sen nerde oturuyordun
Bnm kalkis saatim hep 5.30Günaydın kızlar 5.30 ta uyandım bugun sebepsiz yere
Oğlun benm doğum tarihimde dogucakmıs canımmm cok mutluyum ben 1 nisan doğumlu olmaktan onada mutluluk getirir inşallahGünaydın kizlar 2014 un son gününden Merhaba bugün benimde 27.haftami doldurduğum gün. Yeni yıl hepimize sağlık huzur bereket mutluluk getirir insallah
yarın yarım gün değilmi hamilelere tatil diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?