- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 36
ayyy tatlım sabah saati gelen giden oluyor tam adapte olamadım sohbete.
burda da kar yok ama çok soğuk ya. bu arada sabah hazırlanırken haberler açıktı çanakkale de kar dolayısıyla okullar tatil dedi sen geldin kız aklıma orda başka kimse yok tanıdık
Canım benimde 26 haftalikken 800 gr.di bende üzüldüm zayif diye ama doktor haftasina gore gayet normal dedi.Benim oğluşum hep önden giderdi kiloluydu ikinci gebeliklerde bebek daha kilolu olur diyolar ama demekki değil. Bende kız olduğu için miyon olucak galiba diyorum.Ama hareketleri tekmeleri hicde miyon bir bebekmis gibi değil gayet sağlam sağlıklı olsunlar da zayıf oluversinler zaten dogumdan sonrada cok cabuk kilo aliyorlar.Birde benim göğüslerim çok küçük sut olmiycak bebegimi emziremeyecegim diye çok korkuyordum ams maşallah oğlum çok güzel kilo aldı sütun yarıyor dediler.insallah bu seferde öyle olur.Kizlar ya benim kafam karisti..
Hamileligimin basindan beri hem devlete hem ozele gidiyorum.. Devletteki doktor her turlu tahlili yapip gayet de guzel ilgileniyor.. Ama hastane uzak ve randevusuz muayene olmak mumkun olmadigi icin yakin olan ozele de defalarca gittim acil bi durum oldugunda ya da bebegimi gormek istedigimde..
Bir ay once devlete rutrin kontrole gittigimde bebegimin kilosunun 870 gr oldugunu ve gelisiminin iyi oldugunu soyledi.
Bi hafta sonra karin agrisi sikayetiyle buradaki ozel hast. Gittim doktor bebegimin 835 gr oldugunu soyledi.
O zaman ben yanlis hatirliyorum deyip bakmamistim devletteki doktorun verdigi ultrason sonuclarina..
Simdi aklima takildi baktim da hakkaten arada fark var..
Gecen yine ozele gittigimde ultrasonda 1143 gr yaziyor bebegin kilosunda. Bana az geldi.m buradaki herkesin de bebegi daha kilolu.
Acaba ozeldeki yanlis mi hesapliyor?
Ultrasonla bebegin kilosunu nasil anliyorlar?
Kafam corba oldu..
Ocagin ilk haftasi devlette kontrolum var.. InS icimi rahatlatacak bi sey soyler..
Buraya 10 senede bir yağdığından beni öyle bi umudum yok 3 senedr İzmirdeyim daha görmedim.yağsa ne güzel olur mis gibi:)
Kar aldı başını gitti burda bu kadarını beklemiyodum VALLA
Zeynep sayesinde gizli yeteneğin açığa çıktı deseneBen örgü örmeyi bilirdim de hiç yapmazdım yahu anneme foto atıyorm o da şoka giriyor sen yapabiliyor muydun bu kadar diye
Canım benimde 26 haftalikken 800 gr.di bende üzüldüm zayif diye ama doktor haftasina gore gayet normal dedi.Benim oğluşum hep önden giderdi kiloluydu ikinci gebeliklerde bebek daha kilolu olur diyolar ama demekki değil. Bende kız olduğu için miyon olucak galiba diyorum.Ama hareketleri tekmeleri hicde miyon bir bebekmis gibi değil gayet sağlam sağlıklı olsunlar da zayıf oluversinler zaten dogumdan sonrada cok cabuk kilo aliyorlar.Birde benim göğüslerim çok küçük sut olmiycak bebegimi emziremeyecegim diye çok korkuyordum ams maşallah oğlum çok güzel kilo aldı sütun yarıyor dediler.insallah bu seferde öyle olur.
Zeynep sayesinde gizli yeteneğin açığa çıktı deseneören bayan
Buraya 10 senede bir yağdığından beni öyle bi umudum yok 3 senedr İzmirdeyim daha görmedim.yağsa ne güzel olur mis gibi
Zeynep sayesinde gizli yeteneğin açığa çıktı deseneören bayan
insan anne olunca kuzusuna herşeyi yapası alası geliyorbirçok kişinin yeteneği ortaya çıktı bence bende dahil eski ben olsa kim uğraşacaktı
Aynenn :)
Benim butun çeyizimi annem yaptı ben sadece 2 tane havlu yaptım onu da aylarca surundurdum elımde :) :)
Şimdi bakıyorum da duygular bambaşka :)
Olur canım hiç merak etme ben oğlumu 21 ay emzirdim.Simdi kızıyorum kendime 3 ay daha emzirdeydim 2 yaşını tamamlasayfim diye dinimize göre de oyleymis erkekler 2 yas kızlarinda 1,5 yasina kadar hakkiymis tabi annenin sütü olursa ama ben bunu oğlumu ayırdıktan sonra öğrendim ve çok üzüldüm. Ama arti birşey yemeyip sırf emmek istiyordu otobüste dolmuş ta heryerde istiyordu oyüzden ayirmistim nasip boyleymis diyorum.İNŞAALLAH canım benimki de çok hareketli tekmelerinin de MAŞAALALHı var :)
Kendi doktoruma gitmeden içim rahatlamıcak galiba..
Emzirmeyi çok istiyorum sütüm olursa tabi..
annelik yetenekleri geliştiriyor da ben neden kalp kesemiyorum hee:)
gerçi keçe nedir bilmezdim buna da şükür diyorumm..
Annem telefonda fena duygusala baglıyor bu aralar ya kendımı onun yerıne koyuyorum da ne zor..
Çocugun orada hamıle tek basına elınden bı sey gelmıyor.
Yardım edenım de yok bılıyor. hastalansam bakan yok.. eşim yarım yamalak yapmaya calısıyor..
Dun telefonda dıyor kı " nerden de uzaga gonderdım senı burda olsan her gun yemegını yapar getırırdım "
Olur canım hiç merak etme ben oğlumu 21 ay emzirdim.Simdi kızıyorum kendime 3 ay daha emzirdeydim 2 yaşını tamamlasayfim diye dinimize göre de oyleymis erkekler 2 yas kızlarinda 1,5 yasina kadar hakkiymis tabi annenin sütü olursa ama ben bunu oğlumu ayırdıktan sonra öğrendim ve çok üzüldüm. Ama arti birşey yemeyip sırf emmek istiyordu otobüste dolmuş ta heryerde istiyordu oyüzden ayirmistim nasip boyleymis diyorum.
Valla keçe çok gıcık bı seymıs ben ugraşamam onlar bı yastık yaptım bunaldım
Kizlar ya benim kafam karisti..
Hamileligimin basindan beri hem devlete hem ozele gidiyorum.. Devletteki doktor her turlu tahlili yapip gayet de guzel ilgileniyor.. Ama hastane uzak ve randevusuz muayene olmak mumkun olmadigi icin yakin olan ozele de defalarca gittim acil bi durum oldugunda ya da bebegimi gormek istedigimde..
Bir ay once devlete rutrin kontrole gittigimde bebegimin kilosunun 870 gr oldugunu ve gelisiminin iyi oldugunu soyledi.
Bi hafta sonra karin agrisi sikayetiyle buradaki ozel hast. Gittim doktor bebegimin 835 gr oldugunu soyledi.
O zaman ben yanlis hatirliyorum deyip bakmamistim devletteki doktorun verdigi ultrason sonuclarina..
Simdi aklima takildi baktim da hakkaten arada fark var..
Gecen yine ozele gittigimde ultrasonda 1143 gr yaziyor bebegin kilosunda. Bana az geldi.m buradaki herkesin de bebegi daha kilolu.
Acaba ozeldeki yanlis mi hesapliyor?
Ultrasonla bebegin kilosunu nasil anliyorlar?
Kafam corba oldu..
Ocagin ilk haftasi devlette kontrolum var.. InS icimi rahatlatacak bi sey soyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?