2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:)
Kar aldı başını gitti burda bu kadarını beklemiyodum VALLA

Canım benimde 26 haftalikken 800 gr.di bende üzüldüm zayif diye ama doktor haftasina gore gayet normal dedi.Benim oğluşum hep önden giderdi kiloluydu ikinci gebeliklerde bebek daha kilolu olur diyolar ama demekki değil. Bende kız olduğu için miyon olucak galiba diyorum.Ama hareketleri tekmeleri hicde miyon bir bebekmis gibi değil gayet sağlam sağlıklı olsunlar da zayıf oluversinler zaten dogumdan sonrada cok cabuk kilo aliyorlar.Birde benim göğüslerim çok küçük sut olmiycak bebegimi emziremeyecegim diye çok korkuyordum ams maşallah oğlum çok güzel kilo aldı sütun yarıyor dediler.insallah bu seferde öyle olur.

İNŞAALLAH canım benimki de çok hareketli tekmelerinin de MAŞAALALHı var :)
Kendi doktoruma gitmeden içim rahatlamıcak galiba..
Emzirmeyi çok istiyorum sütüm olursa tabi..

Buraya 10 senede bir yağdığından beni öyle bi umudum yok 3 senedr İzmirdeyim daha görmedim.yağsa ne güzel olur mis gibi

Doğma büyüme istanbulluyum orada kar sene yagardı 4 sene de ankarada okudum zaten oranın sogugu meşhur çanakkaleye gelin geldim burda kar çok olmaz dedıler ama kandırmışlar benı :) :)
Rüzgarı çok fena sesinden ev yıkılıyo sankı

Zeynep sayesinde gizli yeteneğin açığa çıktı desene ören bayan

Babası da diyor kızımız çok şanslı diye.
Annelik süper güçler getiriyor insana :) :)

insan anne olunca kuzusuna herşeyi yapası alası geliyorbirçok kişinin yeteneği ortaya çıktı bence bende dahil eski ben olsa kim uğraşacaktı

Aynenn :)
Benim butun çeyizimi annem yaptı ben sadece 2 tane havlu yaptım onu da aylarca surundurdum elımde :) :)
Şimdi bakıyorum da duygular bambaşka :)

bugün işe boşa gelmişiz gibi geliyor..
sessizlik sakinlik telefonlar çalmıyor..
keşke cuma günü gelmesek 4 günü birleştiririm
cumartesi günü zaten doktor ve ağda randevum var
kara kara düşünüyorumm

Annem telefonda fena duygusala baglıyor bu aralar ya kendımı onun yerıne koyuyorum da ne zor..
Çocugun orada hamıle tek basına elınden bı sey gelmıyor.
Yardım edenım de yok bılıyor. hastalansam bakan yok.. eşim yarım yamalak yapmaya calısıyor..

Dun telefonda dıyor kı " nerden de uzaga gonderdım senı burda olsan her gun yemegını yapar getırırdım "

İNŞAALLAH canım benimki de çok hareketli tekmelerinin de MAŞAALALHı var :)
Kendi doktoruma gitmeden içim rahatlamıcak galiba..
Emzirmeyi çok istiyorum sütüm olursa tabi..
Olur canım hiç merak etme ben oğlumu 21 ay emzirdim.Simdi kızıyorum kendime 3 ay daha emzirdeydim 2 yaşını tamamlasayfim diye dinimize göre de oyleymis erkekler 2 yas kızlarinda 1,5 yasina kadar hakkiymis tabi annenin sütü olursa ama ben bunu oğlumu ayırdıktan sonra öğrendim ve çok üzüldüm. Ama arti birşey yemeyip sırf emmek istiyordu otobüste dolmuş ta heryerde istiyordu oyüzden ayirmistim nasip boyleymis diyorum.

benimde annem gelemiyor fazla canım benim her akşam konuşuruz
aramız senin kadar uzak değil tabi ama kardeşimin okulu vs
gelemiyor aynı şeyleri oda söylüyor bana..

MAŞAALLAH ne güzel o kadar zaman emmiş :)
bu bebegın de emer İNŞAALLAH.. dışarda zor oluyodur tabı kocaman cocuk bı de

farklı aletlerle farklı hesaplamalar yapılabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…