Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ancak yazabiliyorum detaylı ultrasonu 20+4 günlükkken yaptırdım şükürler olsun hiç bir sıkıntı çıkmadı oğluşumu da gördmbana çooook benziyo boyu 23 cm kilosu 364 gramdı doktor normal dediherşeyine sizler naptınız
Bebek odası konusunda kararsızım
Bellonanın kalitesinden eminim, orda büyüyen beşik ve dolap bakıtm kafama yattı gibi ama ben bembeyaz mobilyalar hayal ediyordum hep
O tarz bulamadım
MASKOyu bilmem ama anadolu yakasında masko gibi kocaman bır mobilya carsısı var adıda modoko dugun zamanı gıttık fıyatlar ucmus resmen carsı dısında kı magazalar daha uygun bız de carsı dısındakı magazanın bırınden aldık taş yerinde ağırdır sözü modoko için geçerli :)canım ikitelli maskoya mutlaka bakmanı öneririm çok güzel bebek mobilyaları var.bende oraya bakıcam kısmet olursa.
canım ikitelli maskoya mutlaka bakmanı öneririm çok güzel bebek mobilyaları var.bende oraya bakıcam kısmet olursa.
Maskoda bulunabilir aslında da hiç gitmedim
Giden var mı fiyatlar nasıl ?
biz yiğenimin odasını ordan almıştık tabi onunki genç odasıydı.maskoda şoyle bi güzellik var çok pahalısıda var kesene uygun daha ucuzuda var.parça parça satan da var hani her parçasını almak zorunda kalmıyorsun.bi dolaş derim.
Canım bende afyondayim ve nerdeyse bir aydır yakıyorum hatta bir fatura geldu bile en dusukte yakıyordum ama birkac gundur çok soğuk biraz daha artırdımKızlar günaydın
Benim gibi Üşüyorum diyen var mı. Doğalgazı yakan var mı ben çoktan yakmaya başladım. Bu kış uzun geçecek
saol canımGözün aydın darısı diğer arkadaşların başına
Haklisin canim herkes uzman oluyo ben 3 hafta once gittigimde yarim kilo almistim bebegim 160 gr di hicbisey demedi doktor gelisimide iyiydi cok sukur. Ama ben bir haftadir kilo almaya basladim farkediyorum, bundan sonra aliriz artik fazla olmadan insallah, moral bozmak yok bebeklerimiz bizden etkileniyo onlar iyi olsun bizim kilomuz onemli degil
Kilo almak bebegin iyi gelişmesi anlamına gelmiyor arkadaşlar hiç de takilmayin.zayif olup az kilo olanlar çocuğu daha iyi besliyor bence. Ben ilk gebelikte 25 kilo aldım. Bebeğim 3.5 kilo doğdu. Şimdi sadece 5 kg aldım. Bebeğim gününden 1 hafta önde masallah.Önceki hamileligimde bu aylarda 10 kg dan fazla almistim
Evet canim kilo yuzunden bebegin gelisimini o kadar kafaya takmistimki en yakin devlet hastanesine gittim ve o rezilligi yasadim ama akillandim bidaha kendi doktorumdan baskasina gitmem![]()
bende yakıyorum 1 haftadır maalesef bulunduğum yer çok soğuk oluyor benimde afiyet olsun.Doğalgaz mı yaksan bi dert yakmasan bi :) bi de semt itibariyle tepede kalıyoruz biz esince uçucam sanıyorum durağa çıkarken bile
Çok konuştum bugün yine
Bi yemek yiyip geleyim :)
Görüşürüz
Zaten odam küçük ve beyaz bi kitaplığım vardı kibar bişey Allah'tan
O yüzden bi büyüyen beşik ve bi de dolap düşünüyorum sadece
Haftasonları açık dimi ? Gidip bi baksak..
MASKOyu bilmem ama anadolu yakasında masko gibi kocaman bır mobilya carsısı var adıda modoko dugun zamanı gıttık fıyatlar ucmus resmen carsı dısında kı magazalar daha uygun bız de carsı dısındakı magazanın bırınden aldık taş yerinde ağırdır sözü modoko için geçerli :)
Aynen bende sıcak sıcak seviyorum. off bol tarçınlı...bende ilk yapıldığı an severim soğuyunca sevmiyorum... o yüzden annem, kv ve görümcem hep hafta sonuna denk getirirler ki ben yiyeyim
benim doktorum kadın doğum uzmanı değerlerim normal olmasına rağmen içmelisin dedi.kan tahlil sonuçlarına göre doktorun yönlendirir ki zaten. aile hekimleri çok biliyoda neden aile hekimi olarak kalmışlar anlamadım
Bebek odalarına falan bakmadım hiç ama diğer mobilyalar için bakmıştık çok gereksiz pahalı dost doğruda bişi yok. Hepsi birbirinin aynısı. Ben sevmedim maskoyu.Maskoda bulunabilir aslında da hiç gitmedim
Giden var mı fiyatlar nasıl ?
Allah yardımcın olsun inşallah başka bir sorun çıkmaz olanları da en kısa zamanda atlatırsınGünaydın arkadaşlar, nasılsınız? Bakıyorum da gündem şeker yüklemesi..benim daha yapılmadı ama umarım orda da bişeyim çıkmazve umarım herkesın de tahlilleri yolunda gider. Benim meme kitlesi nedeniyle takipte oldugumu hatırlarsınız, koltuk altım kocaman oldu, ultrasonum da Aralıkta yapılacak..Bu arada astım takibim için de dra gittim..Cok kötü durumdasın dedi dr....Bir ay sonra tekrar görecek, eger düzelmezse yatıracak..ama bu çok zorlu bir süreç olur dedi
Astım ilaçlarıma başladık yeniden..Gerçekten nefesim çok zorlanıyor, konuşurken bile tıkanıyorum...tüm bunların yanısıra bir de genital bölgede daha önceden bir tane çıkmış olan benim, 4-5 tane daha çıkıp hızla ilerlemeye basladı...Dr randevuma da ıkı hafta var, mecbur beklıycez..Artık saglık durumum kabusum olmaya basladı, hergun yenı bısey daha cıkacakmı korkusundan uyuyamıyorum.. Umarım kötü bir hastalık cıkmadan saglıkla gebeliği tamamlarız
![]()