- 24 Mart 2014
- 1.639
- 1.113
- 248
https://www.markafoni.com/ev-rahatligi-pijama-takim/urun/9017194/ hastane için önden düğmeli pijamalar daha kullanışlı olur demi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar merhaba, 3 gun oncr detayli ulttasonumvardi yazmistim buradan. Kontrolde hersey normaldi butun olcumler olmasi gerektigi gibiydi yalniz bebegimin kalbinde sol karincikta kasta bi miktar kalsiyum birikmesine bagli bir parlama gordu dr. Ekojenik odak deniyor. Beni muayene edendr sisli memorial hastanesinde cihangir yilanlioglu idi. Tip dilinde bisiler soyledi aciklama pek yyapmad. İkili uclu testimi sorduikili testimde kombine riskim 1:8600 ccikmisti kendi doktrum ucluye gerek duymamisti. Neyse ben toparlanip masaya oturdum o da raporlari yazdi hersey normal sadece ekojenik odak goruldu poİsyon dolayisiyla yuzunu gorememis bebegimin bi haftabsonra yine cagridi. Aydinlanmak istiyorum dr bey dedim. Bu ekojenik odak ileri ultrason cihazlarinda gorebildigimiz bisey dedi, tek basina hic bir onem arzetmez bebegn sagligina hic zarari yoktur yuzde 95 ucuncu trimester da kaybolur dedi. Ama baska bulgular da olursa bu down lu bebeklerde de goruldugu icin ileri tetkik gerekebilir dedi. Gulumser halde ve rahat soyledi bunu haftaya gel bakalim dedi. Ben o anda iyiydim ama sonra sonra ya oyleyse diye dusunup surekli interneti karistirir oldum. Boyle bisi yasayan ya da etrafinda duyan var mi baya endiselendiminsallah bebegim sagliklidir. Bunu tecrube edenlerden ya da etrafinda yasayanlardan yorum bekliyorum
Canım belis marka beşiklere bak.Benim kızımın beşiği de beyaz ve çok güzel.Büyüen beşik değil ama 5 yıldır hala içinde yatıyorZaten odam küçük ve beyaz bi kitaplığım vardı kibar bişey Allah'tan
O yüzden bi büyüyen beşik ve bi de dolap düşünüyorum sadece
Haftasonları açık dimi ? Gidip bi baksak..
kızlar ismi netleştirdiniz mi biz ahmet eren koyiciz oğluşuma inşallah :)
Bizim oğlumuzda Mehmet Eren olacak Allah izin verirsekızlar ismi netleştirdiniz mi biz ahmet eren koyiciz oğluşuma inşallah :)
kızlar ismi netleştirdiniz mi biz ahmet eren koyiciz oğluşuma inşallah :)
Canım belis marka beşiklere bak.Benim kızımın beşiği de beyaz ve çok güzel.Büyüen beşik değil ama 5 yıldır hala içinde yatıyor
kızlar 5. ayı bitirdik 2 kilo alanlar var ben cok şaşırıyorum karnınızdamı büyümedi zaten cocuk 500gr yaklaştı. e bunun suyu vs var nerden baksan yine daha fazla kilo alınır gibi geliyo bana ne bileyim yani ben 4 kilo aldım şaşıyorum az alanlara yada hiç almayanlara
bende düşünmüyorum acıkcası şeker yüklemesi hakkında bişey dedimi doktorunSelam annisler ayrintili ultrasondan geldik bizim oglan cok ugrastirdi doktoru 3 kerede bakabildi 2 kez ara verdik aralarda tatli yedim ve merdiven inip ciktim uyansin diye ama degdi hicbir sorun yok Allaha sukur sonra sonuclari doktoruma gosterdim cok iyi dedi.24. Haftada fetal echo var istersen yaptir ama sart degil dedi hastane 250 tl ye yapiyor. Siz yaptiracak misiniz kalbine bakiyorlar ayrintili olarak ben dusunmuyorum cunku risk cikmadi ve ailemde kalp hastasi yok ama size de sorayim dedim
Çay içiyorsanız çaydan bir saat sonra demir hapını almak gerekiyor. Veya limonlu çay içmek lazım.Süt, yoğurt ve ayran gibi kalsiyum içeren gıdaları yemeklerin yanına değilde ara öğünlerde tüketmeli çünkü kalsiyumun demirin emilimini yavaşlatma özelliği var.
Bu arada decavit yazdırayım dedim sağlık ocağında sağlık bakanlığı ücretsiz dağıtıyor diye iki kutu verdiler bittikçe biz vericez dediler
Soylemedi canim belki bi sonrakinde soyler 1 ay sonrabende düşünmüyorum acıkcası şeker yüklemesi hakkında bişey dedimi doktorun
allahım ya rüyalara bak :)Ben de 4 kilo almışım kendimce onu bile iyi buluyorum çünkü ben çok çabuk kilo alan bi tipim.
1-2 kilo alanlar iştahı kesilip kendi yağlarından verenler bence, bebeğin gelişimi olması gerektiği gibi olabilir yani az da alsak.
baskülümün pili bitmişti 2 haftadır tartılamıyodum geçenlerde rüyamda: yüzüm 3 katı olmuş kendim de dana gibi... eşim beni bi kadınla tanıştırıyor içimden "tüh ne biçim biriyle evlenmiş diycek şimdi rezil oldum keşke bu kadar kilo almasaydım" diyorum bi yandan eşim pis pis sırıtıyo kadına, ona gıcık oluyorum, aynada kendimi görüyorum falan... ertesi gün eşime gıcık oluyodum rüyanın etkisi zor geçti
Asi icin gittigimde bana da sordular ne iciyosun diye decavit deyince bir kutu verdi ucretsizbana vermemişlerdi yeni mi başlamış bu uygulama acaba
En çok ben kilo almışım galiba
Ben ama hamur işi ağırlıklı besleniyorum, özellikle sabahları
Bi de tiroid hapı da kilo yaparmış
Bu yüzden sanırım
Hımm bi de abur cubura bayılıyorum tabi![]()
Ücretli doğum izni 6 ay olmadımı yaaa![]()
ben cips yesem bi bu kadar daha olurum galiba :) zaten 64 başlayıp 61 e düşmüştüm iki hafta önce 68 dimsenin bebişe maşallah demekle birlikte sen sağlıklı beslenmek bebeği büyütür abur cubur bebeğe hiç bi katkı sağlamaz tezini azcık çürütüyorsun. Cips falan da yiyorum diyorsun ama bebişin maşallah önden gidiyor. acaba düzenli olarak cips mi yesek![]()
bana vermemişlerdi yeni mi başlamış bu uygulama acaba
Allah yardımcın olsun inşallah başka bir sorun çıkmaz olanları da en kısa zamanda atlatırsın