2015 Mart anneleri ultrason goruntulerimizi paylasalim :)

canım kanamam oldu ilki acilde ekran da cektim, iki gün sonra konrole cagırdılar diğeri o en sonuncusunda da hastanede yattım iki gün.. (kanama + sancı).. ama şimdi iyiyim

Merhaba bende kanama + sanci sebebi ile hastanede yattım da sizde iceridr kanama alani varmıydi peki?

Merhaba bende kanama + sanci sebebi ile hastanede yattım da sizde iceridr kanama alani varmıydi peki?
Hayir kanama alani goremediler, kanamam araliklarla kisa kisa surdu. Sancimin oldugu gun cok streslu bi olay yasadim, dusurutorum sandim. O gun bile kanama alani gormediler

Hayir kanama alani goremediler, kanamam araliklarla kisa kisa surdu. Sancimin oldugu gun cok streslu bi olay yasadim, dusurutorum sandim. O gun bile kanama alani gormediler

Cok daha iyi ozaman icerdr olmaain aman hemen kapanmiyormus iceridrki zaten 10 gun oldu yatiyorum hala hep Allah saglikla almani nasip etsin kucagina canim

Cok daha iyi ozaman icerdr olmaain aman hemen kapanmiyormus iceridrki zaten 10 gun oldu yatiyorum hala hep Allah saglikla almani nasip etsin kucagina canim
Amiin tesekkur ederimm, sizin kanama alani var miydi icerde? Ya aslinda ben de merak ettim benim kanamam ne sekil bi kanma acabaa? Gecmis olsun bu arada allahim bi an once sagliginiza kavusmayi nasip etsin ikiniz icin de, siz de saglikla kucaginiza alirsiniz insallahh.. hastane de cok zorr

Benim kanamam kese arkasinda kanama alani var.meraketme dr yok dediysw kanama alani her kanamada olcak die bise yok daha omceki kanamam rahim agzinda kese yakininda bile degilde mesela.hastanede 2 gun yattım çıktım evde devam ediyorum canım yatmaya ims iyi olacağız Allah in izni ile

inşallah canıım, hiç ama hiç üzme kendini lütfen.. kıpkırmızı kanması olup da sağlıklı doğum yapan birsürü kadın var.. allahın izniyle geçecek bu günler de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…