2015 Mart anneleri ultrason goruntulerimizi paylasalim :)

bende mart annesi olacağım. bu 9+3de çekilen fotoğrafımız:) bugün ikili taramaya gitcez yeniside yüklerim

Eklentiler

• IMG-20140819-WA0001.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 220
benim kedim 6 yaşında ankara kedisi yavruyken almıştım evladım gibi oldu çok seviyorum onu herkes bebekle olmaz dedi veremedim veteriner bişey olmaz diyor zaten aşılı nede olsa:)
bizim de yıllarca vardı annemin yani ama ben kesinlikle bebegimle aynıortamda bulundurmam öyle veya böyle çok fazla tüy döküyorlar halılar bile tüy oluyor.bebek nasıl hareket edecek rahat rahar.siz bilirsiniz

bizim de yıllarca vardı annemin yani ama ben kesinlikle bebegimle aynıortamda bulundurmam öyle veya böyle çok fazla tüy döküyorlar halılar bile tüy oluyor.bebek nasıl hareket edecek rahat rahar.siz bilirsiniz
bebebğin olunca ne yapacaksın peki terk mi edeceksin.ben bikaç kez ilan verdim gelen bile oldu ama veremedim rüyalarıma girdi vermemin hayırlı olmayacağına kanaat ettim onada yazık depresyona giriyorlar.benim arkadaşlarım var bebekle hayvan besleyen uzmanlar bebiğin ruh gelişimine faydalı olduğunu söylüyor.biraz daha yorucu olacak dikakt gerektirecek elbet ama vermem oda benim evladım

Aşıları düzenli yapıldıktan sonra onun tüyünün insan tüyünden farkı yok
Tüy dökümünü azaltmak için de düzenli taramak yeterli oluyor
Biz kediyi daha gebelik olmadan almıştık bebek olunca ona arkadaş olsun diye şimdi çevremdekiler hep diyo kediyi napacaksın diye aldırış etmiyorum
O da benim yavrum çünkü
Evinde hayvan beslemeyen anlayamaz gerçekten

Aynen öyle o da evlat
Ama gerçekten evinde kedisi olmayan anlayamaz bunu
Evimde kedi beslemesem belki ben de anlamayabilirdim
Tüm bakımları yapıldıktan sonra gerçekten insandan bile zararsız olduğunu düşünüyorum

aynen canım dışardan pis zararlı görünler bence hayvan sevgisinden mahrum olanlar ben onu alınca merhamet duygularum arttı gerçekten sabah ona sarılmak pozitif başlamama neden oluyor birgün olacağini düşündüğümde kahroluyorum yaşı baya var çünkü:/

sen nerde yaşıyorsun canım ne öğretmenisin.ben muhasebeciyim adım mine istanbulda yaşıyorum.

walla benim kadar hayvan sever olamazssınız herhalde.ama varlıkların üstünü insandır o hayvanlarda bize emanettir.pekala hayvanı başka birine verebilecekken evladım önceliklidir.kedi de tüy olayı oldugu için bebekte emekledigi için çok ama çok dikkat edilmesi gereken bi durum var heleki köpek dinende caiz degil evde beslenmez zaten.onun için önceligim evladım dediginiz gibi bi balık alırım sakin sakin yüzer bizimde evladımında içi açılır.herkesin önceligi farklı olabilir tabi ayrıca bu tüylü hayvanlardan geçebilecek hastalıklar önle hemen çıkmıyor yıllar sonra bile çıkabiliyor.tabi olacak oldu mu olur ama tedbirde fayda var bence.saygı duyarım sizin fikrinize.

tüy konusuna burda deginmişin walla kuzenimdede var iki tane evinde bakıyor düzenli aşıları falan filan yapılıyor.ama inan yemek yiyemedim her yer tüy ah yavrum hareket alanı kısıtlanır.sen göz göre göre kıllı yemek yiyebilir misin insan tiksinir insan tüyünden farkı olmaya bilir ama bu da mide.neyse canım sen bilirsin sonuçta sen bunu vicdanen oturtmuşsan bana laf düşmez benim fikrim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…