2015 Mart Annelerinin bebeklerinin isimleri:))

senben60

RabbimNeylerseGüzelEyler
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
5.290
2.694
168
Evettt mart annisleri bebeklerimize hangi isimleri koymayi dusunuyoruz,hangi isimlere karar verdik bizim oglusumuz mu olacak henüz kesin değil ama oglussa adi" Timuçin "olacak Allah nasip ederse?sizce nasıl?biz cok begendik ama çevreden pek begenen olmadi değişik geldi :))banada cok karizma bi isim gibi geliyor ama:))

Ben çok beğendim sevdiğim bir isimdir. Timuçin gayet karizmatik sen aldırma beğenmeyenlere Bizim cinsiyet bu hafta belli olacak o yüzden ismimiz hala yok :)

Ben çok beğendim sevdiğim bir isimdir. Timuçin gayet karizmatik sen aldırma beğenmeyenlere Bizim cinsiyet bu hafta belli olacak o yüzden ismimiz hala yok :)

Sagol canım:) benimde bu hafta kesinlesecek inş bakalim hayirlisi:)

kızım olsa ismi hazırdı pelin olacaktı .ama erkek eşim babasının adı yusuf onu koymak istiyor aslında yusuf ismini severim ama abiside oğluna koydu bütün torunların adı yusuflumu olacak ona kızıyorum .ama bişeyde demiyorum bu yüzden iki ismi olacak
yusufun yanına ek olarak
erdem
kerim
kuzey
kayra
aras
şimdilik bunlar var aklımda

Hepside guzel isimler :) evet yusuf ismini bende severim guzel isim ama dedigin gibi hepso yusuf mu olacak :s o konuda haklisin

bizim aile de babaannem dahil 3 saadet var benim de kızım olacakmış %90 :)) eşim her ne kadar erkekten umudunu hala kesemese de miray ismini düşünüyoruz.. aklımızdaki diğer isimler zeynep, rana, ela, cemre :) Ela eşimle tanıştığımız günden beri hayalimizdi, gözlerim belirgin ela çünkü.. ama bu ela popülaritesi hayalimizden etti bizii :/

Aa miray isimi cok guzel isim cok severim.Eger supriz olurda bebisim kiz ise adı " Gülce" olacak nasipse :)

çok güzel isimler seçmişsiniz gülce ismine bayıldım, timuçin de gerçekten karizmatik bi isim :) ben erkek için -haktan- düşünmüştüm :)

çok güzel isimler seçmişsiniz gülce ismine bayıldım, timuçin de gerçekten karizmatik bi isim :) ben erkek için -haktan- düşünmüştüm :)

Teşekkürler :) değişik isimleri seviyorim ya cok duyulmayan isimleri haktanda onlardanbiri Gülce ye evet ayri bayiliyorum bende :))

maipek, post: 37119604, member: 395005"]kızım olsa ismi hazırdı pelin olacaktı .ama erkek eşim babasının adı yusuf onu koymak istiyor aslında yusuf ismini severim ama abiside oğluna koydu bütün torunların adı yusuflumu olacak ona kızıyorum .ama bişeyde demiyorum bu yüzden iki ismi olacak
yusufun yanına ek olarak
erdem
kerim
kuzey
kayra
aras
şimdilik bunlar var aklımda[/QUOTE]

Yusuf cagan da güzel olabilir.dusunebilirsin

bızde henuz cınsıyetını ogrenemedık. esımle anlasma yaptık kız olursa ben, erkek olursa o ısım koyacak ınsallah bakalım:)
yanı kız olursa bellı Berra olacak ınsallah.
erkek olursada benım aklımda bırkac ısım var esıme onaylatabılırsem ınsallah
alı eymen
mehmed fatıh
yıldırım beyazıd
yavuz selım....
:))

aynen bende bu yazdığın isimleri beğeniyorum bide ben toprak ismini de seviyorum ama çok kararsız kalıyor insan

bende inşallah cuma öğrenicem cinsiyeti.. kız olursa zeynep duru (kız ismi bende yıllardır hazırdı zaten) erkek olursada mustafa burak :) hayırlısı artık..

bizimde oğluşumuz olacak kıvanç çınar kerim toprak ve deniz favorilerimiz bakalım

Kıvanç çınar toprak isimlerini bende severim deniz de guzel de kizada koyuyor larya oyüzden tercih etmem mesela. Farkettim de ben icinde ç harfi olan isimleri daha cok seviyorum galiba:)

güzel isimler düşünülmüş arkadaşlar ne güzel.benim oğlumun adı cesur. doğacak olan oğluşun adını yaman düşünüyoruz,eşim karar verdi. anlamı cesur güçlü demek.kızıda ben koymak istiyorum.masal veya doğa.ama masal bende daha ağır basıyor. biz isim söylendiğinde anlamı üstünde olan hemen akla gelen türkçe isimleri daha çok beğeniyoruz eşimle

yusuf mert de güzel olur düşünebilirsin:)

Ben hep oğlum olmasını istedim hayırlısıyla tabi.hala 15/10 u bekliyorum. Kızıma erkek kardes olsun istiyorum.ama kız olmasına da hazırım bade olsun istiyoruz ismini ama şarap anlamını veren siteler var ama asıl anlamı aşk hatta ilahi aşktır.divan edebiyatı şiirlerinde böyle geçiyor. Zeynep bade olsun isterim.esim çift isim istemiyor.
Gönlümde geçeni aklımda hayırlı kılarsa Rabbim ve oğlum olursa ilk adı mehmet 2.si eren ata ali efe den biri olacak

benimde oğlum olucak ama isim konusunda bir türlü anlaşamıyoruz düşündüklerimiz erdem doruk pars hangisi olmalı sizce yada varmı bildiğiniz değişik bir isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…