Ben çok beğendim sevdiğim bir isimdir. Timuçin gayet karizmatik sen aldırma beğenmeyenlereBizim cinsiyet bu hafta belli olacak o yüzden ismimiz hala yok :)
kızım olsa ismi hazırdı pelin olacaktı .ama erkek eşim babasının adı yusuf onu koymak istiyor aslında yusuf ismini severim ama abiside oğluna koydu bütün torunların adı yusuflumu olacak ona kızıyorum .ama bişeyde demiyorum bu yüzden iki ismi olacak
yusufun yanına ek olarak
erdem
kerim
kuzey
kayra
aras
şimdilik bunlar var aklımda
bizim aile de babaannem dahil 3 saadet varbenim de kızım olacakmış %90 :)) eşim her ne kadar erkekten umudunu hala kesemese de miray ismini düşünüyoruz.. aklımızdaki diğer isimler zeynep, rana, ela, cemre :) Ela eşimle tanıştığımız günden beri hayalimizdi, gözlerim belirgin ela çünkü.. ama bu ela popülaritesi hayalimizden etti bizii :/
çok güzel isimler seçmişsinizgülce ismine bayıldım, timuçin de gerçekten karizmatik bi isim :) ben erkek için -haktan- düşünmüştüm :)
aynen bende bu yazdığın isimleri beğeniyorum bide ben toprak ismini de seviyorum ama çok kararsız kalıyor insankızım olsa ismi hazırdı pelin olacaktı .ama erkek eşim babasının adı yusuf onu koymak istiyor aslında yusuf ismini severim ama abiside oğluna koydu bütün torunların adı yusuflumu olacak ona kızıyorum .ama bişeyde demiyorum bu yüzden iki ismi olacak
yusufun yanına ek olarak
erdem
kerim
kuzey
kayra
aras
bizimde oğluşumuz olacak kıvanç çınar kerim toprak ve deniz favorilerimiz bakalım
kızım olsa ismi hazırdı pelin olacaktı .ama erkek eşim babasının adı yusuf onu koymak istiyor aslında yusuf ismini severim ama abiside oğluna koydu bütün torunların adı yusuflumu olacak ona kızıyorum .ama bişeyde demiyorum bu yüzden iki ismi olacak
yusufun yanına ek olarak
erdem
kerim
kuzey
kayra
aras
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?