2015 Mart Annelerinin bebeklerinin isimleri:))

"su ada" da galatasaray adasının adı da ada su daha iyi bence ondan. Ada'yı ben de düşünüyorum ama tek isim koyarım ben.... Mina, Alya da diğer alternatifler... Nasıl karar kılcaz alternatiflerin birinde bilmiyorum

[/QUOTE]
[/QUOTE]

Canım isminin biri su yada ada olacak ama hangisi olacak bilmiyorum şuan :) ikisi birden olmaz gibi ama yanına güzel bi isim bulursam koyacağım inş. :)) su ismini ilk kızımda çok isteyip koyamamıştım bunda kesin koymayı düşünüyorum içimde kaldı
Benim bir tanıdığımın kızının adı suedaydı, kesin değil ama bizimki de kız olacak, adını ikra belis düşünüyoruz.
ikiside güzel isimler ismi ile büyüsün şimdiden fıstık, suedayı duymuştum ama ben su ismini ek olarak değil isim olarak düşünüyorum kısmet olursa öyle koymayı düşünüyorum yalnız yanına ne koyacağıma karar veremedim ada isminide su kadar beğeniyorum çünkü ikisinide koymazsam içimde kalacak bi kız dahamı doğursam napsam

Benim de oğlum olacak nasip olursa. Ömür ismini koymayı düşündük eşimle . Bir yandan da çok mu unisex duruyor diye düşünüyorum sizce kızlar?

Cagan agah çagatay cihan cihat kayra berkay yaman baran mert
Selim segmen gökalp erdem akif atakan yiğit algan bahadir tuğkan dağhan esat gürkan aras Kizlar karar veremiyorum ya :)

benimde erkek olrsa diye düşündüğüm isimler vardı ailemizde hep erkekler dünyaya geliyorda kızdan ümidi kesmiştim ama sanırım net değil ama kızımız olacak :)

erkek için; kerem, ammar , agah ve bilal düşünmştk..

gerçi bilal babamn ismi bu yüzden de yanaşmadım ama çok sevdğm bi isimdir. ben pek aile büyüklerinin isimlerinin konulmasını hoş karşılamıyorum neden konuldğnuda anlamam.

kız için hep Berre veya Berra isterdim ama sakıncalıymış konulmazmış bu isimler (

başkada kız ismi aklıma gelmiyoo (

Bizde kızımızın ismini, Hayal Beril diye düşünüyoruz şimdilik bakalım .. :)

Bizde kızımızın ismini, Hayal Beril diye düşünüyoruz şimdilik bakalım .. :)

Benim en baştan kız ismi hazırdı :) Müge olacak Allah ın izniyle
Etrafımdakiler bile alıştılar ve hep ismiyle soruyorlar bebeğimi

Ben oğluşuma SAİD EREN ismini vermek istiyorum.Eşim tek isim istiyor.Anlamlı ve güzel oğluş isimleri yazabilir misiniz lütfeeeennn...

Anlamı güzel istediğiniz isimlere de yakın Berrin ismini öneririm

Ayrıca Berrin yüksek,yüce anlamındadır.

Ayrıca Berrin yüksek,yüce anlamındadır.

Berrinide dun gece esim soyledi bana :) ama ben pek emin olamyrm ( gerci cinsiyetimiz henuz netlesmedi bi net olsun karar verirz inss
Ruyamda da minanur gordum ama mina istemyrz.. Bakalim hayirlisi

benim de kızım olacak, adını Beyza koymak istiyorum. isim koyma sırası bende bu çocukta

Bizim kızımız olacak inş miray yada sare hoşuma gidiyor ama başka alternatiflerde düşünüyorum çok kararsızım anlamda önemli bakalım daha araştırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…