ben su düşünüyorum kızımın ismini ada ismini de çok seviyorum ama Adanın yanına su olmuyor su ada koysamda tuhaf duracak sanki ek olarak değilde isim olarak düşünüyorum su ismini...ama yanına bi isim daha düşünüyoruz bakalım doğana kadar netleşecek inş...
Bizim de bi oğlumuz olacak inşallah
Şimdilik aklımızda iki isim var
Eymen
ve
Egemen
Sizce???
[/QUOTE]istiyoruz ne olabilir şöyle anlamı güzel
canım kızcenle dalga gecerken canı sıkılır kuzucugun okul caglarında fln olur ya bole seyler =) bı arkadasım beren ada koymustu, ada mirada güzel sanki,elif ada,
Ahmet ' ın yanına ısım koyunca cok uzun olmazmı bırde soyad olacak
ikiside güzel isimler ismi ile büyüsün şimdiden fıstık, suedayı duymuştum ama ben su ismini ek olarak değil isim olarak düşünüyorum kısmet olursa öyle koymayı düşünüyorumBenim bir tanıdığımın kızının adı suedaydı, kesin değil ama bizimki de kız olacak, adını ikra belis düşünüyoruz.
Bence Yaman ve Aras güzelCagan agah çagatay cihan cihat kayra berkay yaman baran mert
Selim segmen gökalp erdem akif atakan yiğit algan bahadir tuğkan dağhan esat gürkan aras Kizlar karar veremiyorum ya :)
Ahmet Emre Ahmet Emir süper olur bence.selam kızlar,
Bizim de oğlumuz olucak Allahın izniyle. Biz Ahmet ismini koymayı düşünüyoruz ama yanına yakışacak bir isim daha istiyoruz ne olabilir şöyle anlamı güzel
Anlamı güzel istediğiniz isimlere de yakın Berrin ismini öneririmbenimde erkek olrsa diye düşündüğüm isimler vardı ailemizde hep erkekler dünyaya geliyorda kızdan ümidi kesmiştim ama sanırım net değil ama kızımız olacak :)
erkek için; kerem, ammar , agah ve bilal düşünmştk..
gerçi bilal babamn ismi bu yüzden de yanaşmadım ama çok sevdğm bi isimdir. ben pek aile büyüklerinin isimlerinin konulmasını hoş karşılamıyorum neden konuldğnuda anlamam.
kız için hep Berre veya Berra isterdim ama sakıncalıymış konulmazmış bu isimler(
başkada kız ismi aklıma gelmiyoo(
Ayrıca Berrin yüksek,yüce anlamındadır.benimde erkek olrsa diye düşündüğüm isimler vardı ailemizde hep erkekler dünyaya geliyorda kızdan ümidi kesmiştim ama sanırım net değil ama kızımız olacak :)
erkek için; kerem, ammar , agah ve bilal düşünmştk..
gerçi bilal babamn ismi bu yüzden de yanaşmadım ama çok sevdğm bi isimdir. ben pek aile büyüklerinin isimlerinin konulmasını hoş karşılamıyorum neden konuldğnuda anlamam.
kız için hep Berre veya Berra isterdim ama sakıncalıymış konulmazmış bu isimler(
başkada kız ismi aklıma gelmiyoo(
Ayrıca Berrin yüksek,yüce anlamındadır.
Ahmet Emre Ahmet Emir süper olur bence.
Ben de kızıma Melisa ismini koyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?