2015 Mart Annelerinin bebeklerinin isimleri:))

Topigimiz hayirli olsun
Oglum olacak kismetse
Toprak
Eray
Kutay
Doruk
Ve daha bir surusu var bakalim ne olcak adi :)

Bizimde bir kizimiz olacak insallah idim konsunda cok kararsiziz simdilik
Ayse
Ayse Neva
Nureda
dusunuyorum ama esimle hem fikir oldugumuz bir isim yok daha

Ada
Mina
Alisa

Almina
Almira
Alya

Genelde bu tarz isimleri beğeniyorum ben ama henüz karar kılamadık, sizin de varsa önerilerinize açığım....
ALİSA da asil demekmiş anlamı güzel ama eşimin adı ali, SAbancı sponsorlu çocuk yapmış gibi olcak AliSA koyarsak:) bi de çok estetik de gelmiyo zaten kulağa

Cinsiyeti daha belli değil ama,
Kız olursa Zeynep , erkek olursa Zübeyr düşünüyoruz.

Canım olsun ne olacak eşininde gönlü olmuş olur benim eşimde erkek olursa babasının ismini düşünüyor aslında çok Saçma geri kafalılık ama napalım istiyosa kavga edicek halimiz yok ya :) bence Kerim anlamı çook güzel kerem de olabilir çevremde olmasa bende bu iki isimden birini koyacaktım ama olmadı çok yakınım olmasalar yine koyarım ama nerdeyse herhafta görüşüyoruz

kerem bizim çevredede çok var.koyacak cnm bişey demiyorum zaten kıyamam kocacıma o benim her dediğimi yapar

benimde oğlum olacak ismini allah nasip ederse KEREM ERAY koycam nasıl sizce

fatmacım aklında bulunsun kerim ismi başına abd gelmeden koymak pek tasnif edilmiyo.bil isterim. ancak abdul kerim olabilir. sen kerimden vazgeç derim yusuf a aras yakışıyo gibi

Kızlar bizde önce babalarımızın ismini koyacaktık ömer osman olacaktı ama şimdi eşim tutturdu timurhan olucak diye:)

kızlar bizimde oğlumuz olacak . kızımız olsa idi ismi hazır idi MASAL NİSA olacak idi .
şimdi düşündüğümüz erkek isimleri
Semih aras
doruk alp
aras kaan
göktuğ
bunlardan birini seçeceğiz kısmetase. sizin önerileriniz neler???

Kızlar bizde önce babalarımızın ismini koyacaktık ömer osman olacaktı ama şimdi eşim tutturdu timurhan olucak diye:)

Ben seviyorum bu isimleri ya bizimde oglumux olsaydo Timuçin olacakti :) kızımız olacakmisss :))

Merhabalarrr kizlar konu basindada yazmıştım bebegim erkek tahmin edildi ve tüm hersey erkege cikiyordu :) ama baska bi dr a gittiğim de kesin kiz dedi :))) simdi kiz olursa Gülce ismini istiyorduk yine gilce olacak ama yanina ikinci isim koysakmi kararsiz kaldik

Gülce Elif yada Elif Gülce baska ne olabilir fikri olan elif gülcede hos sanki bilemedim Ya :)

ben su düşünüyorum kızımın ismini ada ismini de çok seviyorum ama Adanın yanına su olmuyor su ada koysamda tuhaf duracak sanki ek olarak değilde isim olarak düşünüyorum su ismini...ama yanına bi isim daha düşünüyoruz bakalım doğana kadar netleşecek inş...

selam kızlar,
Bizim de oğlumuz olucak Allahın izniyle. Biz Ahmet ismini koymayı düşünüyoruz ama yanına yakışacak bir isim daha istiyoruz ne olabilir şöyle anlamı güzel

istiyoruz ne olabilir şöyle anlamı güzel[/QUOTE]

canım kızcenle dalga gecerken canı sıkılır kuzucugun okul caglarında fln olur ya bole seyler =) bı arkadasım beren ada koymustu, ada mirada güzel sanki,elif ada,

selam kızlar,
Bizim de oğlumuz olucak Allahın izniyle. Biz Ahmet ismini koymayı düşünüyoruz ama yanına yakışacak bir isim daha istiyoruz ne olabilir şöyle anlamı güzel

Ahmet ' ın yanına ısım koyunca cok uzun olmazmı bırde soyad olacak

Allah nasip kismet ederse kizimiz olcak adi da ♡zeynep♡olsun dedik cunku kucuklugumden beri o isme karsi zaafim var cok seviyorum esimde ilk baska isimleri onerdi ama bu daha guzelmis dedi. .birde cift isim istemedik tek isim olcak rabbim nasip ederse insallah. ..

selam kızlar,
ahmetin yanına yasin ismini çok seviyorum ben ahmet yasin güzel olabilir

Benim bir tanıdığımın kızının adı suedaydı, kesin değil ama bizimki de kız olacak, adını ikra belis düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…