Canım olsun ne olacak eşininde gönlü olmuş olur benim eşimde erkek olursa babasının ismini düşünüyor aslında çok Saçma geri kafalılık ama napalım istiyosa kavga edicek halimiz yok ya :) bence Kerim anlamı çook güzel kerem de olabilir çevremde olmasa bende bu iki isimden birini koyacaktım ama olmadı çok yakınım olmasalar yine koyarım ama nerdeyse herhafta görüşüyoruzkızım olsa ismi hazırdı pelin olacaktı .ama erkek eşim babasının adı yusuf onu koymak istiyor aslında yusuf ismini severim ama abiside oğluna koydu bütün torunların adı yusuflumu olacak ona kızıyorum .ama bişeyde demiyorum bu yüzden iki ismi olacak
yusufun yanına ek olarak
erdem
kerim
kuzey
kayra
aras
şimdilik bunlar var aklımda
kerem bizim çevredede çok var.koyacak cnm bişey demiyorum zaten kıyamam kocacıma o benim her dediğimi yaparCanım olsun ne olacak eşininde gönlü olmuş olur benim eşimde erkek olursa babasının ismini düşünüyor aslında çok Saçma geri kafalılık ama napalım istiyosa kavga edicek halimiz yok ya :) bence Kerim anlamı çook güzel kerem de olabilir çevremde olmasa bende bu iki isimden birini koyacaktım ama olmadı çok yakınım olmasalar yine koyarım ama nerdeyse herhafta görüşüyoruz
fatmacım aklında bulunsun kerim ismi başına abd gelmeden koymak pek tasnif edilmiyo.bil isterim. ancak abdul kerim olabilir. sen kerimden vazgeç derim yusuf a aras yakışıyo gibikızım olsa ismi hazırdı pelin olacaktı .ama erkek eşim babasının adı yusuf onu koymak istiyor aslında yusuf ismini severim ama abiside oğluna koydu bütün torunların adı yusuflumu olacak ona kızıyorum .ama bişeyde demiyorum bu yüzden iki ismi olacak
yusufun yanına ek olarak
erdem
kerim
kuzey
kayra
aras
şimdilik bunlar var aklımda
Kızlar bizde önce babalarımızın ismini koyacaktık ömer osman olacaktı ama şimdi eşim tutturdu timurhan olucak diye:)
ben su düşünüyorum kızımın ismini ada ismini de çok seviyorum ama Adanın yanına su olmuyor su ada koysamda tuhaf duracak sanki ek olarak değilde isim olarak düşünüyorum su ismini...ama yanına bi isim daha düşünüyoruz bakalım doğana kadar netleşecek inş...
selam kızlar,
Bizim de oğlumuz olucak Allahın izniyle. Biz Ahmet ismini koymayı düşünüyoruz ama yanına yakışacak bir isim daha istiyoruz ne olabilir şöyle anlamı güzel
ahmetin yanına yasin ismini çok seviyorum ben ahmet yasin güzel olabilirselam kızlar,
Bizim de oğlumuz olucak Allahın izniyle. Biz Ahmet ismini koymayı düşünüyoruz ama yanına yakışacak bir isim daha istiyoruz ne olabilir şöyle anlamı güzel
Benim bir tanıdığımın kızının adı suedaydı, kesin değil ama bizimki de kız olacak, adını ikra belis düşünüyoruz.ben su düşünüyorum kızımın ismini ada ismini de çok seviyorum ama Adanın yanına su olmuyor su ada koysamda tuhaf duracak sanki ek olarak değilde isim olarak düşünüyorum su ismini...ama yanına bi isim daha düşünüyoruz bakalım doğana kadar netleşecek inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?