Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm Allah sağlık versin hayırlısıyla en yakın zamanda kucağına alırsın inşallahKızlar erken doğum yaptı m 35. Hafta bebeğim kuvezde dua edin
Kızlar erken doğum yaptı m 35. Hafta bebeğim kuvezde dua edin
Kızlar erken doğum yaptı m 35. Hafta bebeğim kuvezde dua edin
yeni gördüm cnm hayırlı olsun inşallah küvezde çok kalmaz bebişin.Kızlar erken doğum yaptı m 35. Hafta bebeğim kuvezde dua edin
cok erken degil cnm uzulme.emin ol bebekler yetiskinlerden daha kolay toparliyor kendini.insallah sag salim kucagina alirsin bebisini...gule oynaya evinize gidersiniz...Kızlar erken doğum yaptı m 35. Hafta bebeğim kuvezde dua edin
darisi benim ogluma olsun canim..benimda mart dogumlu oglum var..insaAllah 2017 de abi olur o dailk sayfadaki listede kendimi göremedim ama 2015 mart anneleriyle epeyce paylaşımımız oldu :)
Beklenen Doğum Tarihi 24 Mart 2015 idi ama kuzucuğum çok şükür sağlıkla 11 Mart 2015'te aramıza katıldı :)
ismi Ege, kilo 3080 gr, boy 50 cm
inşallah 2017 Nisan'da abi olacak :)
darisi benim ogluma olsun canim..benimda mart dogumlu oglum var..insaAllah 2017 de abi olur o da![]()