MaşallahMerhaba güzel anne adayları buyrun küçük kuzularimizin fotolarini paylaşalım
Maşallah
Ne kadar belirgin bir ultrason görüntüsü..
Sağlıklı gebelik ve kolay doğum diliyorum
MaaşaAllah kuzuna tatlim bende birazda koyuçm fotoyu 2. De bendn olsun :)Merhaba güzel anne adayları buyrun küçük kuzularimizin fotolarini paylaşalım
Eki Görüntüle 1303145 buda benim minik kuzucum gerçi bize poposunu döndü ama başka yeni foto yok kusura bakmayin teyzeleri
nasıl net cıkmıs maşallahMerhaba güzel anne adayları buyrun küçük kuzularimizin fotolarini paylaşalım
nasıl net cıkmıs maşallahAllah ömrünü bahtını güzel eylesin
CİNSİYETİ BELLİ Mİ?amiiin canım hepimizin yavrusunu
CİNSİYETİ BELLİ Mİ?
Allah gönlünüze göre nasip etsin. Bende 12.haftalıkken sormuştum erkeğe benzettim demişti.Yarın kontrole gidecem inş. gösterrir. :)Hayır eğer gösterirse cumartesi gideceğim dr.a
Allah bagislasin canim masaAllah resmen ben erkegim diyor cinsiyet belli olunca haberdar eder misin:)Hayır eğer gösterirse cumartesi gideceğim dr.a
Allah bagislasin canim masaAllah resmen ben erkegim diyor cinsiyet belli olunca haberdar eder misin:)
Allah bagislasin canim masaAllah resmen ben erkegim diyor cinsiyet belli olunca haberdar eder misin:)
Canım maşallah burda kaç haftalık bebişin? Benim bebişin 13 haftalık fotosuna çok benziyor. Cinsiyetini öğrenince yazar mısın, seninki kızsa benim de kız erkekse benimki de erkek. Çünkü aynısı :)Merhaba güzel anne adayları buyrun küçük kuzularimizin fotolarini paylaşalım
Totişi çok tatlı ama annesi öyle deme :)Bu da benimm 16 haftalık, inatla annesine kukusunu ya da pipisini göstermeyen bebişimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?