2015 MAYIS ANNELERİ BEBİS FOTOLARİ

Ewet canım 12 haftalık orda bugün gittim ve ikinci oğlum geliyor cooooook kipirdak felaket bişey hoplayıp zipliyor

Canim bu fotoda keyfini bozmamis minnakin cinsiyetimi bilemeyeceksiniz diyor
Elimdeki en net foto bu canım sen buna yorum yapmıştin 13 haftalık. Diğer fotolarda hep arkası dönük. Dr. Bazi durumlarda son iki haftaya kadar dönmüyo bebek dedi . Benimki öyle olmasa bari

Eklentiler

• PicsArt_1416077494375.webp
    299,2 KB · Görüntüleme: 218
  • PicsArt_1416077153290.webp
    343,8 KB · Görüntüleme: 199
Elimdeki en net foto bu canım sen buna yorum yapmıştin 13 haftalık. Diğer fotolarda hep arkası dönük. Dr. Bazi durumlarda son iki haftaya kadar dönmüyo bebek dedi . Benimki öyle olmasa bari
Senin minnak göbüşlü göbüşlü yatıyor, hiç demiyor ki annem benim ne olduğumu merak eder, birazcık göstereyim :):) Maşşallahh

Senin minnak göbüşlü göbüşlü yatıyor, hiç demiyor ki annem benim ne olduğumu merak eder, birazcık göstereyim :):) Maşşallahh
Sağol tatlım seninkine de maşallah. Aynen canım ucundan gösterse ona da raziydim.bekliycez artık. Benim de ilk dikkatimi çeken göbüşü oldu canım yaa göbekli olacak heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…