Ewet canım 12 haftalık orda bugün gittim ve ikinci oğlum geliyor cooooook kipirdak felaket bişey hoplayıp zipliyorCanım maşallah burda kaç haftalık bebişin? Benim bebişin 13 haftalık fotosuna çok benziyor. Cinsiyetini öğrenince yazar mısın, seninki kızsa benim de kız erkekse benimki de erkek. Çünkü aynısı :)
Tahminim dogru ciktiEwet canım 12 haftalık orda bugün gittim ve ikinci oğlum geliyor cooooook kipirdak felaket bişey hoplayıp zipliyor
Canım sen bana da tahminde bulunmuştun bakalım çıkacak mı merak ediyorum. Ben bu gidişle öğrenemiycem galiba doğuma kadarTahminim dogru cikti
Canim bu fotoda keyfini bozmamis minnakin cinsiyetimi bilemeyeceksiniz diyorBu da benimm 16 haftalık, inatla annesine kukusunu ya da pipisini göstermeyen bebişimm :)
Elimdeki en net foto bu canım sen buna yorum yapmıştin 13 haftalık. Diğer fotolarda hep arkası dönük. Dr. Bazi durumlarda son iki haftaya kadar dönmüyo bebek dedi . Benimki öyle olmasa bariCanim bu fotoda keyfini bozmamis minnakin cinsiyetimi bilemeyeceksiniz diyor
Sevsinler seniii. Muynuşuna bak :)Bu da benim bebişin yüzü :)Eki Görüntüle 1311467
Senin minnak göbüşlü göbüşlü yatıyor, hiç demiyor ki annem benim ne olduğumu merak eder, birazcık göstereyim :):) MaşşallahhElimdeki en net foto bu canım sen buna yorum yapmıştin 13 haftalık. Diğer fotolarda hep arkası dönük. Dr. Bazi durumlarda son iki haftaya kadar dönmüyo bebek dedi . Benimki öyle olmasa bari
Sağol tatlım seninkine de maşallah. Aynen canım ucundan gösterse ona da raziydim.bekliycez artık. Benim de ilk dikkatimi çeken göbüşü oldu canım yaa göbekli olacak heralde :)Senin minnak göbüşlü göbüşlü yatıyor, hiç demiyor ki annem benim ne olduğumu merak eder, birazcık göstereyim :):) Maşşallahh
Oy masaAllah yesin onu teyzesi sanki dizlerini karnına çekip yüzüstû yatmiş göstermiyom iste banane banane çatlayın diyo :)Bu da benimm 16 haftalık, inatla annesine kukusunu ya da pipisini göstermeyen bebişimm :)
Ay one tatlı poz vermiş xerim ben onu MaşaAllah ona yüzü gözü ağzı burnu belli Allahin bize mucizeleri gün gün büyüyo miniklerimiz :)Bu da benim bebişin yüzü :)Eki Görüntüle 1311467
Evet ya çok büyük bir mucize, rabbim isteyen herkese nasip etsin :)Ay one tatlı poz vermiş xerim ben onu MaşaAllah ona yüzü gözü ağzı burnu belli Allahin bize mucizeleri gün gün büyüyo miniklerimiz :)
Amiiinnn canimEvet ya çok büyük bir mucize, rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
Çok inatçı dedi dr. Inadi bana cekmis teyzesi :)Oy masaAllah yesin onu teyzesi sanki dizlerini karnına çekip yüzüstû yatmiş göstermiyom iste banane banane çatlayın diyo :)
Ay bide bizim minikler boğa burcu olcak inadım inat yandik valla :)Çok inatçı dedi dr. Inadi bana cekmis teyzesi :)
Buda bizim kızımız :)Eee kızlar kimse resim koymuyor merak ediyorum
Buda bizim kızımız :)
Saol tatlım cok kibar demi :)Ayy masaallah zerafete bak
Saol tatlım cok kibar demi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?