Canım 2 pregnyl olduğu için etkisi devam ediyor olabilir ama inşallah inşallah bebiş habercisidir 2 gün sonra testi tekrarla isterse n inşallah koyulaşırEvt cnm bugun asilamanin 9. Gunu igneninde 11. Gunu bugun ve iki gun once yaptigim idrar testlerinde silik ikinci cizgi cikti ve pregnly 5000 lik 2 tane vurulmstm
Insallah cnm..Yarin dr kontrolu var bakalm ne diyeck.Kendimi kaptirmiyorum ama cift cizgi goruncede insan bi hos oluyo :)Canım 2 pregnyl olduğu için etkisi devam ediyor olabilir ama inşallah inşallah bebiş habercisidir 2 gün sonra testi tekrarla isterse n inşallah koyulaşır
Ooo hadi hayırlısı:)) yarın test yapacak mısın?
Insallah cnm..Yarin dr kontrolu var bakalm ne diyeck.Kendimi kaptirmiyorum ama cift cizgi goruncede insan bi hos oluyo :)
hayırlısı olsun canım inşallah inşallah yarın güzel haberler le gelirsin heyecanla bekliyoruz sonucunu :)Insallah cnm..Yarin dr kontrolu var bakalm ne diyeck.Kendimi kaptirmiyorum ama cift cizgi goruncede insan bi hos oluyo :)
Aynen aynen haberi alan bizi unutuyor:))İnşallah canım ya inşallah güzel haberler alırız ve hepimize umut olur netten bakıyorum birçok kişi aşılama yaptırdığını yazmış ama sonuç yszmamış yazsalardı keşke ne olduğunu
İnşallah pozitif sonuç aldıkları için heyecandan unutuyorlardır ne diyelim en azından öyle umut ediyorum :)Aynen aynen haberi alan bizi unutuyor:))
selam hayirli olsun simdiden, benimde 5.gunum, banada vermediGünaydın kızlar ben de perşembe aşılamamı oldum bugün 4. Gün dr bana ilaç ya da jel vermedi niye vermedi anlamıyorum bende hiçbir belirti kasık ağrısı akıntı falan da yok hakkımızda hayırlısı olsun bekleyip göreceğiz bakalım
Aa öyle miymiş tamam canım bilgilendirdiğin için tşk ederim dra sorayım bakalım ne diyecek peki sen ne için üzgünsünselam hayirli olsun simdiden, benimde 5.gunum, banada vermedicok uzuluyorum 5gundur, okumadigik sey kalmadi, sordugumda doktora estrojenimin yuksek oldugunu soyledi, sanirim dengeliyorlar. asilamadan tam 7gun sonra kanina bakicam dedi, pro 10dan yuksek cikarsa hemen desteklicek, sende adetinden 21 donra, yada asilamandan 1hafta sonra baktir kanina, doktoruna sorabilirsin
herkez progwsteron destegi alirken ben alamadim diye uzgunum, insallah gercekten gerek yoktur, ama bebis yada bebisler tutunduktan sonra kullanmamiz sart, ben 1kez dusuk yapmistim cunki.Aa öyle miymiş tamam canım bilgilendirdiğin için tşk ederim dra sorayım bakalım ne diyecek peki sen ne için üzgünsün
Canım düşüğün için çok üzüldüm inşallah bir daha yaşamazsın ama bunları düşünüp moralini bozma gerek olsa verirdi herhalde biz çok istediğimiz için biraz fazla evham yapıyoruz inşallah herşey çok güzel olacak ve biz de hamiş olacağız buna tüm kalbimle inanıyorumherkez progwsteron destegi alirken ben alamadim diye uzgunum, insallah gercekten gerek yoktur, ama bebis yada bebisler tutunduktan sonra kullanmamiz sart, ben 1kez dusuk yapmistim cunki.
Hayirli haberlerini bekliyoruzz :)Sagolub kizlar Allah razi olsn.Yarin dr ne yaoacak bende bilmiyorm asilama gunu 10. Gun gel dedi.
Aynı hisler bende de var 11. günden itibaren başladı ve hala devam etmekte inşallah hastalanmayız.Gunaydin kizlarr :.. 12.gundeyimm ama hasta olcakmisim gibi hissediyorum..
İns cnm ya birden giriyo.. Sonra gidiyoAynı hisler bende de var 11. günden itibaren başladı ve hala devam etmekte inşallah hastalanmayız.
Sagolub kizlar Allah razi olsn.Yarin dr ne yaoacak bende bilmiyorm asilama gunu 10. Gun gel dedi.
Gunaydin kizlarr :.. 12.gundeyimm ama hasta olcakmisim gibi hissediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?