Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün 14. günüm. Güzel haberleri alan var mı aranızda? Ben yarın test yaptırmayı düşünüyorum yada hastalanmayı beklesem mi diyorum biraz daha zaman geçsin :)

canım test yapsaydın bi ya merak ettim bak şimdi senin sonucunu :)

Bede çok merak ediyorum ama hemen test yaptırmak istemiyorum biraz bekleyeceğim galiba negatif görmekten korkuyorum

:))))) ha ha ha artık zamanı gelincede korkumuzdan yaptıramıyoruz bu nsl bir piskolojidir ya :)) ii bakalım güzel haberler veririsin inşallah

Aynen cnm yaptrmadm dha persembe yaptrcam cnm sn nptn agrlarn varmi?

vallahi canım ne ağrı var ne bişi sadece akıntım ve cildimdeki kuruluk devam ediyor onun dışında duvarda ses var benim hamilelik belirtilerinde yok bu nsl iş ben bişe anlamadım :)))

:))))) ha ha ha artık zamanı gelincede korkumuzdan yaptıramıyoruz bu nsl bir piskolojidir ya :)) ii bakalım güzel haberler veririsin inşallah
aynen öyle canım, artık o negatifi görmekten o kadar çok bıktık ki yine aynısı olur diye test yaptırmaya bile cesaretimiz kalmadı :)

Kizlar benim asilamada 5.gunum ve kasiklarimda ara ara batmalar oluo ve yine ara ara bel agrim oluo..ve sizler benden daha once asilama yaptirmissiniz ve belirti yok diosunuz bugnde akintim basladi..acaba benim kullandgm jelden mi kaynakli bunlar

Kizlar benim asilamada 5.gunum ve kasiklarimda ara ara batmalar oluo ve yine ara ara bel agrim oluo..ve sizler benden daha once asilama yaptirmissiniz ve belirti yok diosunuz bugnde akintim basladi..acaba benim kullandgm jelden mi kaynakli bunlar

Vallahi canım hiç bir fikrim yok bende pek bir belirti yok ama genelde belirtiler 3. haftadan sonra daha çok oluyormuş,inşallah benimkide öyledir ne diyelim :S bu arada neden burada bir çok arkadaşımız deneyimini paylaştıktan sonra sonuçlarını yazmıyor anlamadım

Ins oyledir canim ya ne diyelim varsin belirti olmasin sonucu guzel olsun yeter..sonucunu ogrenen unutuo burayi ama umarim herkes mutluluktan unutmus olur..

on
selam, benim de 6. gunum, duhn kasiklarim baya agridi, ve akinti basladi, progesteron yukseliyor onun habercisi saniriim

on

selam, benim de 6. gunum, duhn kasiklarim baya agridi, ve akinti basladi, progesteron yukseliyor onun habercisi saniriim
Progestoren yukselmesi ne demek canm..benim asilama yapildgi gunden beri boyleyim kasiklarda aniden giren agri vs oluo ben ilaca bagliyorum acikcasi..sende mi crinone jel kullaniosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…