Bugün 14. günüm. Güzel haberleri alan var mı aranızda? Ben yarın test yaptırmayı düşünüyorum yada hastalanmayı beklesem mi diyorum biraz daha zaman geçsin :)
Bede çok merak ediyorum ama hemen test yaptırmak istemiyorum biraz bekleyeceğim galiba negatif görmekten korkuyorumcanım test yapsaydın bi ya merak ettim bak şimdi senin sonucunu :)
Bede çok merak ediyorum ama hemen test yaptırmak istemiyorum biraz bekleyeceğim galiba negatif görmekten korkuyorum
Aynen cnm yaptrmadm dha persembe yaptrcam cnm sn nptn agrlarn varmi?tatlım beraber 12. günü devirdik ne yaptın kan tetkiki yaptın mı ?
Aynen cnm yaptrmadm dha persembe yaptrcam cnm sn nptn agrlarn varmi?
aynen öyle canım, artık o negatifi görmekten o kadar çok bıktık ki yine aynısı olur diye test yaptırmaya bile cesaretimiz kalmadı :):))))) ha ha ha artık zamanı gelincede korkumuzdan yaptıramıyoruz bu nsl bir piskolojidir ya :)) ii bakalım güzel haberler veririsin inşallah
Hahay bakalm sonuclaraa :)))vallahi canım ne ağrı var ne bişi sadece akıntım ve cildimdeki kuruluk devam ediyor onun dışında duvarda ses var benim hamilelik belirtilerinde yok bu nsl iş ben bişe anlamadım :)))
Kizlar benim asilamada 5.gunum ve kasiklarimda ara ara batmalar oluo ve yine ara ara bel agrim oluo..ve sizler benden daha once asilama yaptirmissiniz ve belirti yok diosunuz bugnde akintim basladi..acaba benim kullandgm jelden mi kaynakli bunlar
Ins oyledir canim ya ne diyelim varsin belirti olmasin sonucu guzel olsun yeter..sonucunu ogrenen unutuo burayi ama umarim herkes mutluluktan unutmus olur..Vallahi canım hiç bir fikrim yok bende pek bir belirti yok ama genelde belirtiler 3. haftadan sonra daha çok oluyormuş,inşallah benimkide öyledir ne diyelim :S bu arada neden burada bir çok arkadaşımız deneyimini paylaştıktan sonra sonuçlarını yazmıyor anlamadım
selam, benim de 6. gunum, duhn kasiklarim baya agridi, ve akinti basladi, progesteron yukseliyor onun habercisi saniriimKizlar benim asilamada 5.gunum ve kasiklarimda ara ara batmalar oluo ve yine ara ara bel agrim oluo..ve sizler benden daha once asilama yaptirmissiniz ve belirti yok diosunuz bugnde akintim basladi..acaba benim kullandgm jelden mi kaynakli bunlar
Progestoren yukselmesi ne demek canm..benim asilama yapildgi gunden beri boyleyim kasiklarda aniden giren agri vs oluo ben ilaca bagliyorum acikcasi..sende mi crinone jel kullaniosunon
selam, benim de 6. gunum, duhn kasiklarim baya agridi, ve akinti basladi, progesteron yukseliyor onun habercisi saniriim
Hadi hayirlisi canm..umarim mucizen seninledir..Kizlar ben daha dra gitmedm 5 den sonra gel dedi bugun gorstm sabah...Kan alacaklarms
Kizlar ben daha dra gitmedm 5 den sonra gel dedi bugun gorstm sabah...Kan alacaklarms
Cnm kan verdim yarin 1 de sonuc cikacakms muayene etti rahim kalinligi falan cok iyi hersey olumlu gidio dedi Rabbim sevindirsn insallh hepimiziokey canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz bizede haber vermeyi unutma olur mu.
Super ablacimm :) kese falan 5.haftadan snra gorunuyo dmiCnm kan verdim yarin 1 de sonuc cikacakms muayene etti rahim kalinligi falan cok iyi hersey olumlu gidio dedi Rabbim sevindirsn insallh hepimizi
Galiba ole cnm o kadar cok istiyorumki yarin pozitif sonuc duymayi...Super ablacimm :) kese falan 5.haftadan snra gorunuyo dmi
İnsss duyarsin bizleride mutlu edersin :)Galiba ole cnm o kadar cok istiyorumki yarin pozitif sonuc duymayi...
Canım inş mutlu haberi alırsınGaliba ole cnm o kadar cok istiyorumki yarin pozitif sonuc duymayi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?