Cnm kan verdim yarin 1 de sonuc cikacakms muayene etti rahim kalinligi falan cok iyi hersey olumlu gidio dedi Rabbim sevindirsn insallh hepimizi
Gaz olabilir:))Karnıma ağrı giriyor yaa hastami olcam acaba
Kuzum Adet sancisi gibi geliyo gidiyo :)Gaz olabilir:))
Kuzum Adet sancisi gibi geliyo gidiyo :)
Hahay pozitif ol pozitiff :)) negatiflesmee :))))yok yok gazdır o gaz :)))
Yarnmi kan vericeksn cnmalcaz alcaz yarın inşallah :)))
Yarnmi kan vericeksn cnm
Persembe cnm :) bekliyceğm :))evt canım yarın vercem artık sen çarşambamı verceksin
Persembe cnm :) bekliyceğm :))
Gidebildiği yere kadar :) hadi bakalm guzel haberler istiyoruzzhım ii bakalım bize adrenalin yaşatacaksın illaha :))
Yaa hem geç bakıcam diye inat ediosunuz hem de haber yok mu diosunuz cadılar
Bence de tatlım beklemek çare değil zaten. Bebek varsa çok güzel olur, yoksa da Allah'ın bi bildiği vardır yola devam.ne yapalım tatlım güzel haberler duymak isitoyuruz bak ben dayanamayıp yarın yapcam artık canıma tak dedi :)))
Canım harika bence dr'un hiç riske atmamış. İkiz üçüz bile olabilir senin maşallahArkadaslar bugun doktora gittim dört yumurtam olusmus iyi gelişmiş çarşamba asilamam var ins tutarrr...doktor iki catlatma ignesi yapacak az önce bi tane vurdum bi de asilama guni kendi yapacak..boyle yaptiran var mi?
Bence de tatlım beklemek çare değil zaten. Bebek varsa çok güzel olur, yoksa da Allah'ın bi bildiği vardır yola devam.
Arkadaslar bugun doktora gittim dört yumurtam olusmus iyi gelişmiş çarşamba asilamam var ins tutarrr...doktor iki catlatma ignesi yapacak az önce bi tane vurdum bi de asilama guni kendi yapacak..boyle yaptiran var mi?
Ins cnm bi tane olsun da...yoksa tüp bebege gecis yapicamCanım harika bence dr'un hiç riske atmamış. İkiz üçüz bile olabilir senin maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?