Kacinci gun cnmBeta hcg 1.94 benim de negatif kızlar
Başılama yaptıran arkadaşlar merhaba güzel haberler alırsınız umarım:)
belki ben de yaptırabilirim. kaça yaptırdığınızı paylaşabilir misiniz?
ona göre bütçe hesabı yapıcam.
Bende ozel muayenede yaptrdm ilaclarida dr verdi 1500 odedmaşılama yaptıran arkadaşlar merhaba güzel haberler alırsınız umarım:)
9.gündü canımKacinci gun cnm
9.gündü canım
aşılama yaptıran arkadaşlar merhaba güzel haberler alırsınız umarım:)
Canım haklısın ama olsaydı 3-5 bişi çıkardı. Artmaz bence bu sayı artık.o canım 9. gün erken bekle daha sen çok acaleci davranmışşsın :)) sabır etmek gerekiyor birazcık
Canım haklısın ama olsaydı 3-5 bişi çıkardı. Artmaz bence bu sayı artık.
atesi ne zaman olcuyorsun? ben de onu merak etmissimdir hep. sitelerde farkli seyler gordum.Ateşimi ölçeyim dedim 37 yi gördüm yüne umutlandım bi kaç gün sonra herşey fiyasko olmasa bari
canim benim oyle olur mu? doktor bana 12. gun bile erken demisti. 14.gunden erken olsa bile bazen gostermiyormus. bana da erken yaptirip negativi gorunce sakin uzulme sitrese sokma kendini demisti. 5 gun daha sabr et. insallah tutmustur canim benim. Yine soylemeden edemiycem 9.gun gercekten cok erken.9.gündü canım
hemen umitsizluge kapma. Bizde de oyle oldu, normalde a+b 78 di asilama gunu 60 oldu. bir de sayisi da 69 mil.du ki hic boyle dusuk olmazdi. Insallah tutmusdur canim benim. Kendine dikkat et ve inan.arkadaslar ben de ikinci asilamami dun sabah yaptirdim.Ilkinde kramp olmustu hemen ama bu cok rahat gecti hicbisey hissetmedim.Bu ay klomensiz denedik sadece catlatma ignesini 2 doz olarak vurdu ve 26 saat sonra asilama yapildi.Cok umidim yok ilki tutmayinca ikincisine umit baglayamiyorum bir de normalde sperm sorunumuz yok ama dun sayi dusuktu 50 mil.du o yuzden de cok umitli degilim Hayirlisi insallah
agizdan mi olceyim? bir de sabahleyin felan yerimden kalkmadan mi yoksa normal canimin istedigi zaman olcebilirmigim?Canım adetin bittikten sonra diğer adetine kadar bir ay boyunca sürekli ölç ovulasyon Günü'nde yükselir 36.8 felan olur sonra düşer eğer adet Gününe kadar düşmeye devam ediyorsa adet olacaksın demektir ama eğer yükselirse gebelik belirtisidir
ben özel muaynanede yaptırdım 500 dr verdim. 400 sperm yıkadılar.. 2 kutu lucrin aldım2*60=120 gonal f 4 kutu 300lük bitirdim o elimde vardı allatan raporlu almıştım onu ilk aşılama zamanında... bide çatlama iğnesi var onun fiyatını şuan hatırlamıorum ... bide aşılama sonrası için progestan iğne ve haplar var 30 tl onlara verdim git gel 60 km iki günde bi gittimmm benzindi yemek yedik derkennn... :) bide dr bana omega 3 başlatmıştı folik asitle beraberr... öle yanii.. tüp yaptısam yeriymişte başta 700 -800 tutar felan die geçiştiriorlar ama işin içine girince rengi değişiorteşekkür ederim. ben burda bi hastaneye sordum, 720 artı ilaç . daha ucuza var mı acaba diye merak ettim.
Benimde 10. Gun 2.47 negatif9.gündü canım
kaçıncı günündü canım züülme inşalllahhh sabırrrr...Beta hcg 1.94 benim de negatif kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?