Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
peki ama... ileri hareketli sıfır yazıorr... yawaş hareketli %80 yazıorrr.. ben o yğzdne juallakta kaldımm.. doğru sölemek gerekirse.. ilk aşılamamda şimdi hatırlıorumda 2 milyondu.. ve tutmamıştı.
benim ilk asilamamda yikama sonrasi 24 milyondu sanirim Benim de tutmadi ilk asilamam Bi de doktor sayidan ziyade ileri hizli hareketli onemli demisti ama nasip sonucta tutadabilir biz bilemeyiz

bence bosuna uzuluyosun 4 yumurtayla sansin cok yuksek Bide ben yabanci forumlarda okudum 1 milyonla hamile kalan var 8 milyon yikama sonrasi gayet iyi Bi de hep aklinda olsun bu isi yapacak olan 1 tane :)
Cnm cok tesekkur ederim moral verdin umarim o bi tane bulur yumrtayi...

insanın kendisiyle aynı duyguları yaşayan birilerinin olduğunu görünce baya iyi hissediyor. yok bendede hiç bir his yada belirti. takılma zaten çünkü ben daha önce geçirdiğim boş gebeliğin bir kaç gün öncesine kadar sanırım tutmadı hiçbir şeyim yok diye dolanıp duruyordum ortalarda :) ümidini kaybetme bol bol dua et,

Kızlar ya sol kasığım da acayip bir ağrı var yaklaşık yarım saattir kramp gibi batma gibi evde tek başıma olmama rağmen Çığlık atıyorum resmen batma tarzında yürüyemiyorum bile yaa

Kızlar ya sol kasığım da acayip bir ağrı var yaklaşık yarım saattir kramp gibi batma gibi evde tek başıma olmama rağmen Çığlık atıyorum resmen batma tarzında yürüyemiyorum bile yaa
insallah implantasyon agrisidir

Bende bu ayın 29 unda regl olmayı ve ilk aşılama deneyimim i yaşamayı bekliyorum bu ay klomen kullandım 14 ünde yumurta akı kıvamında akıntı vardı 14-15 birliktelik oldu şimdide kasık bel ağrısı kabızlık hepsini yaşıyorum psikolojik olarak hamile kaldım sanırım ikimizde de bir sorun yok ama 16 aydır olmuyor ben 2 ay üstüste yaptırmak istiyorum asilama yi illa ara vermek mi gerekiyor

saol teşekkür ederim içimi rahatlattın

İnsan uğraşıp olmadıkça ister istemez sinir bozukluğu ümitsizlik yaşıyor birde çevrede hamile haberi patlaması yaşanıyor nedense sanki dünyada tek basaramayan benmisim gibi hissediyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…