benim ilk asilamamda yikama sonrasi 24 milyondu sanirim Benim de tutmadi ilk asilamam Bi de doktor sayidan ziyade ileri hizli hareketli onemli demisti ama nasip sonucta tutadabilir biz bilemeyizpeki ama... ileri hareketli sıfır yazıorr... yawaş hareketli %80 yazıorrr.. ben o yğzdne juallakta kaldımm.. doğru sölemek gerekirse.. ilk aşılamamda şimdi hatırlıorumda 2 milyondu.. ve tutmamıştı.
Cnm cok tesekkur ederim moral verdin umarim o bi tane bulur yumrtayi...bence bosuna uzuluyosun 4 yumurtayla sansin cok yuksek Bide ben yabanci forumlarda okudum 1 milyonla hamile kalan var 8 milyon yikama sonrasi gayet iyi Bi de hep aklinda olsun bu isi yapacak olan 1 tane :)
Canim cok skkn kuzum .. Ya
İnsan ister istemez uzuluyor .neden canım ne oldu?
insanın kendisiyle aynı duyguları yaşayan birilerinin olduğunu görünce baya iyi hissediyor. yok bendede hiç bir his yada belirti. takılma zaten çünkü ben daha önce geçirdiğim boş gebeliğin bir kaç gün öncesine kadar sanırım tutmadı hiçbir şeyim yok diye dolanıp duruyordum ortalarda :) ümidini kaybetme bol bol dua et,insallah saglikli olur. Ben de bu sozleri verdim kendime. Benim de olasi adet tarihim 31-i. 14 gunu 29 u olacak. O zaman insallah adet olmam kanda baktiricam. Hissettigin birseyler var mi? men hiss etmedikce umudumu kaybediyorum, ama bir ses te icimden insallah olur diyor.
insallah implantasyon agrisidirKızlar ya sol kasığım da acayip bir ağrı var yaklaşık yarım saattir kramp gibi batma gibi evde tek başıma olmama rağmen Çığlık atıyorum resmen batma tarzında yürüyemiyorum bile yaa
İnsan ister istemez uzuluyor .
benim ilk aşılamamdı ama malesef negatif önümüzdeki ay tekrar denicemCnm bipmiyorm yaaa hic umudm yok kacinci denemen
Tedaviye bi sure ara veriliyo die biliyorum cnm dr bisey demedimi sanabenim ilk aşılamamdı ama malesef negatif önümüzdeki ay tekrar denicem
ben kaldım canım. 7 haftalıkken sonlandırıldı ama ilk aşılamam tutmuştuKızlar aramızda daha önce hiç hamile kalan oldu mu ya
saol teşekkür ederim içimi rahatlattınBi sorun olacagini sanmiyorum istedihn zaman yaparsin..benim herseyim hazirdi butun tahliller raporumda cikmisti hatta ilaclarimi bile almistim ama tedaviye 3 ay sonra basladim..sikinti olmuo zaten ama doktorunada bi danis istersen..bayramdan sonra yapman daha mantikli..ailenle guzel bi tatil yapmis olursun hastane tedavi dusunmeden
En dusuk değer benmki cnm hrlde sizin daha cok yukseleblr adetde olmadn dhacanım dur bi bakalım senin değerin bizim gibi değil en azından bekle bir ne demiştik pozitif olcaz değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?