Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
9.gündü canım
9. gün erken bencede. çünk ben druma daha dün sordum . 10. gün yaptırabilirmiyim az da çıksa belli olur demiştim oda hayır çıkmayabilir bazı bnyelerde kana geç karışabilior vücuttaki su oranına bağlı olarak demişti...

Kizlar asilamanin 7.gunundeyim ve bel agrim daha da artti..ozellikle kasik agrilarim ve karnima keskin agrilar girip cikio..akintimda 2 gundur su gbi..ben hel jelin yan etkisi diyordum ama bir haftadir kullaniyorum ilacin yan etkisi yine olur mu ki..

Inşallah aşılama tutmuştur ben de bugün 8. Gün ve su an bes on dk dır kasığım da sol kasığım da felaket bir ağrı var anlatamam kramp gibi Bıçak saplanır gibi ama olgunlaşan iki yumurtam da sağdaydı

Ins tutmustur ya..bende zaten bir yumurta gelisti solda..ama ayakta fazla kaldigmda belim agrio karnima kasiklarima igne batirir gbi agrilar saplanio anlamadim ki..jelin boyle etkisi hala devm eder mi

Kizlar bugun asilamam oldu gonal f ile 4 yunrtam olmustu..esimde sperm sorunu var yikama sonrasi 8 milyon cikti..doktor yeterli dedi ama umutlanamadim...burda 60 100 milyon yazanlari okudukca daha da üzülüyorum tüp sanirim bizim caremiz

Ins tutmustur ya..bende zaten bir yumurta gelisti solda..ama ayakta fazla kaldigmda belim agrio karnima kasiklarima igne batirir gbi agrilar saplanio anlamadim ki..jelin boyle etkisi hala devm eder mi
benimde soldaydı iki yumurta ama hep sağ kasığım arıor benimde 6. günüm bugün.. bana jel vermedi ama kramp girio

bence bosuna uzuluyosun 4 yumurtayla sansin cok yuksek Bide ben yabanci forumlarda okudum 1 milyonla hamile kalan var 8 milyon yikama sonrasi gayet iyi Bi de hep aklinda olsun bu isi yapacak olan 1 tane :)

sperm sayısı yıkandıktan sonra 10 milyon yazıor ... ama hızlı hareketli yüzde 0 yawaş hareketli %80 yerinde hareketli %10 fln yazıo... sizce değerler nasıl .. tahlil yapan bayan çok iyi deil dedi doktorda yeterli dedi.. bu konuda bilgisi olan varmı

benimde soldaydı iki yumurta ama hep sağ kasığım arıor benimde 6. günüm bugün.. bana jel vermedi ama kramp girio
Senin sansin daha fazlaymis ins bosa degildir bu belirtiler..ama benimki jelden galiba oyle yan etkileri oluomus ya..bakalim hayirlisi neyse o olsun..

merhaba bende mayıs ayında aşılama olacaktım ama ultrasonda kist çıktı doğum kontrol hapı verdi doktor bir ay kullanıp gel dedi haziranın yarısından sonra ama ramazana denk geliyor eşiminde senelik izni çıktı tatile gitmek istiyor acaba ramazan sonrası gitsem bu güne kadar yaptırdığım tedkikler boşamı gider çünkü her şeyimizi tamamladık
tahliller benim hsg rahim filmi hormon tahlili smer kültür ultrason eşimin spermiyogramı kan testleri uroloji raporu zaten heyet raporu çıkmıycak devlet karşılamıyor 1 çocuğumuz var 16 yaşında ne yapsak bayram sonrasına kalsak ne olur

zaten haziranda aşılamaya başlayacaklarmı bilmiyorum kist gitmiş olacakmı gide dedi doktor 18 milimlikmiş

napcam bilmiyorum eşim şeker hastası senelik izni iple çekiyor bir yıllık sitresi atmam lazım diyor duramıyorum buralarda diyor bende ramazan orucumu yaralamak istemiyorum doktorada soramadım bayramdan sonra gelsem diye bana bir fikir verin

doktoruna guven Benim okudugum kadariyla yikama sonrasi 10 milyon gayet iyi ve daha yuksek olmasi da basari sansini arttirmiyor Yikama sonrasi 5 milyonun ustu iyi olarak goruluyor

Bi sorun olacagini sanmiyorum istedihn zaman yaparsin..benim herseyim hazirdi butun tahliller raporumda cikmisti hatta ilaclarimi bile almistim ama tedaviye 3 ay sonra basladim..sikinti olmuo zaten ama doktorunada bi danis istersen..bayramdan sonra yapman daha mantikli..ailenle guzel bi tatil yapmis olursun hastane tedavi dusunmeden

doktoruna guven Benim okudugum kadariyla yikama sonrasi 10 milyon gayet iyi ve daha yuksek olmasi da basari sansini arttirmiyor Yikama sonrasi 5 milyonun ustu iyi olarak goruluyor
peki ama... ileri hareketli sıfır yazıorr... yawaş hareketli %80 yazıorrr.. ben o yğzdne juallakta kaldımm.. doğru sölemek gerekirse.. ilk aşılamamda şimdi hatırlıorumda 2 milyondu.. ve tutmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…