- 27 Kasım 2014
- 1.172
- 253
- 43
Cnm yine belirsz Allah askina anlayan biri bana anlatsn durumumu simdi asilqmanin 10. Gunu sonuc :2,47 asilamanin 12. Gunu sonuc 2,54 dr esume henuz belirsz progestana devam etsn iliski kesinlikle yasak ve pazartesi tekrar kan vermeye gelsn demis kafayi yicemmmdI isim_misim_yok naptın canım
geçende sormuştum bu soruyu sizede sorayım ozaman... bizim yıkama sonrası 10 milyon kaldı veBenim 3. Asilamam asilamadan sonra 12. Gune kadar belirti olmuyor kasik agrisi fln da takmayin onlar belirti degil...adetten iki gun once ayaklarim agrimya baslar benim tutmadigini ilk ikisinde de oyle anladim...adetten onceki bariz bir belirtiniz varsa o belli ediyor kendini zaten...brnim ucuncu asilamam du yapildi 4 yumurtam vardi ama yikama 8 milyon cok düşük cok da umitli degilim açıkça
canım bak şimdi bebek yerleşince vücut beta hcg salgılıor.. ama bunun kana geçmesi 4 -5 gün sonra başlıor .. yani senşn bünyene göre kana emilimi değişebilir ... 10 gün doktor yaptırma demişti bana çıkmayabilir yanıltır bizi 15. günü beklicez dediCnm yine belirsz Allah askina anlayan biri bana anlatsn durumumu simdi asilqmanin 10. Gunu sonuc :2,47 asilamanin 12. Gunu sonuc 2,54 dr esume henuz belirsz progestana devam etsn iliski kesinlikle yasak ve pazartesi tekrar kan vermeye gelsn demis kafayi yicemmmd
gec dollenme olmus olabilir mi, asilamadan 3gun sonra dollenmw olsa, 6-12 gun arasi implantasyon olabilir, biraz artmis, belki yeni yerlesti, 14.gun negatif gormeden umit kesilmezCnm yine belirsz Allah askina anlayan biri bana anlatsn durumumu simdi asilqmanin 10. Gunu sonuc :2,47 asilamanin 12. Gunu sonuc 2,54 dr esume henuz belirsz progestana devam etsn iliski kesinlikle yasak ve pazartesi tekrar kan vermeye gelsn demis kafayi yicemmmd
Yaa ne bileym dr kendisi 10. Gun cagirdi sonrada 12. Gun cagirdi valla cok strese giriom bole olunca yani igne etkisimi 2 li degerler o zaman nie iki degerde yakin cikti dusmedi henuz yada bisey varsa nie yukselmedi cildircm bu belirszlikle az oncede kasiklarinda coj siddetli agri olducanım bak şimdi bebek yerleşince vücut beta hcg salgılıor.. ama bunun kana geçmesi 4 -5 gün sonra başlıor .. yani senşn bünyene göre kana emilimi değişebilir ... 10 gün doktor yaptırma demişti bana çıkmayabilir yanıltır bizi 15. günü beklicez dedi
Ileri hizli yüzde 0 yazdiniz degil mi...yanilmadim onemli olan o çünkü bizde ileri hizli yavas hizli %75 ti...bizde 8 milyon cikti değer ama doktorum asilama icin yeterli dedi.ben asilamadan sonra hafif kasik agrisi cektim sonra olmadi adet olmaya yakin oldu o da onemli degil gercekten onlara takilmayin 14 . Gun kanda gormeden belirti aramayin derim...iki asilama yaptirdim ikisinde de belirtim yoktu.geçende sormuştum bu soruyu sizede sorayım ozaman... bizim yıkama sonrası 10 milyon kaldı ve
hızlı hareketli yüzde sıfır
yawaş hareketli %80
yerinde hareketli %10
hareketsiz%10
tahlili yapan çok iyi değil dedi.
dr yeterli dedi.
sizce_?
bide 12 gün bişi olmuor demişsiniz ya benim mese 5. güne kadar ağrılarım oldu gaz sancıları oldu ... bugğnde bşiyim yok çok şükür... sizdede böle olmuşmuydu 3. aşılamanızın kaçıncı günündesinizz
Insallah oledr cnm ama olsa azda olsa artmazmiydi yaa bu stres beni yiyip bitiriyogec dollenme olmus olabilir mi, asilamadan 3gun sonra dollenmw olsa, 6-12 gun arasi implantasyon olabilir, biraz artmis, belki yeni yerlesti, 14.gun negatif gormeden umit kesilmez
ilk deger igneden, ikincise birazcik artanda yerlesmeye basladigini gosteriyor olabilir, stres yaparsan o sansini da kaybedersin,Insallah oledr cnm ama olsa azda olsa artmazmiydi yaa bu stres beni yiyip bitiriyo
eğer hamileysen birden artar çok su iç sennn.... boş boş su iççç iki gün sonra yaptırcaksan tahlil...Insallah oledr cnm ama olsa azda olsa artmazmiydi yaa bu stres beni yiyip bitiriyo
evet yüzde sıfır hızlı hareketli yawaş hareketli %80Ileri hizli yüzde 0 yazdiniz degil mi...yanilmadim onemli olan o çünkü bizde ileri hizli yavas hizli %75 ti...bizde 8 milyon cikti değer ama doktorum asilama icin yeterli dedi.ben asilamadan sonra hafif kasik agrisi cektim sonra olmadi adet olmaya yakin oldu o da onemli degil gercekten onlara takilmayin 14 . Gun kanda gormeden belirti aramayin derim...iki asilama yaptirdim ikisinde de belirtim yoktu.
Yok cnm bidaha pazartesi cagirms dr kesin sonuc olsn die herhaldeeğer hamileysen birden artar çok su iç sennn.... boş boş su iççç iki gün sonra yaptırcaksan tahlil...
edabeniz.... bizde kurbanlık koyun gibi bekleyenlerdeniz .. sen bize yazsan hani kaçıncı günnde regl oldun şimdi mesela.. artı bizim belirti de şüphelendiğimiz şeler sendede olmuşmuydu kasık batmaları gaz sancıları sarı şeffaf akıntılarrrr.... artı progestan kullanmışmıydın.. artı kaç yumurtan vardı
Doktorada danıştım süreyi ve ilaç sayısını vücut kitle endeksine göre belirliyorlarmış, neyse bir gariplik yokmuş çok şükür. Allahım evlat hasreti çeken herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah. Ya doktor hiçbir sorun yok, kendiliğinden olur dediği için bir süre bekledik. Ondan öncesinde pekte üstünde durmadık açıkçası ama zaman geçip yaş ilerledikçe insan telaşlanmaya başlıyor. Evet bir kere düşük oldu ama devamı gelmeyince kahroluyor insan. Şuan neden bu kadar bekledim diye kendime kızmıyor değilim hanio ilacın prospektüsüne hiçç bakam canım.. ben daha önce 5 sefer kullandım aşılama için değilde mesela kullandım çatlam iğnesi verdi ilişki saati söledi. aşılamada iğne daha etkili olduğu için iğne öneriliyor.. yumurtaların durumu iyise bazı doktorlar gerek görmeyebilir.. sonuçta bisefer hamile kalmışsın aramızda hiç kalmayanlar var mesela ben :) allah yardımcın olsun 5 yılda ilk sefer böle bişi denemeye kalkışman biraz geç olmuşş
anladım canım ozaman bende snein yolundan ilerlorum.. olsun arkadaşım yaaaa... napalım bunada şükür dicezcanım ben aşılamadan sonraki 15. gün yani bugün oldum,4-5 tane yumurtam vardı,aşılamanın 7.-8. gününe kadar kasıklarımda batma şeklinde ağrılarım oldu ,akıntı taki adet olmadan 1 gün öncesine kadar ilk zamanlar şeffaf son zamanlara doğru biraz daha kreme dönmüştü,zaten 11. - 12. gün itibariylede belirti denecek hiç bişe kalmamıştı canım , progestan da kullanmadım ben bunların beraberinde malesefki sonuç hüsran
Sahiden dört yumrta mi vardi sperm sayiniz kacti seninki tutmadiysa benimki hiccanım ben aşılamadan sonraki 15. gün yani bugün oldum,4-5 tane yumurtam vardı,aşılamanın 7.-8. gününe kadar kasıklarımda batma şeklinde ağrılarım oldu ,akıntı taki adet olmadan 1 gün öncesine kadar ilk zamanlar şeffaf son zamanlara doğru biraz daha kreme dönmüştü,zaten 11. - 12. gün itibariylede belirti denecek hiç bişe kalmamıştı canım , progestan da kullanmadım ben bunların beraberinde malesefki sonuç hüsran
Ileri hizli yokmus onemli olan onlar diye biliyorum ama kismet iste olursa bir sperm yetecek...evet yüzde sıfır hızlı hareketli yawaş hareketli %80
anladım canım ozaman bende snein yolundan ilerlorum.. olsun arkadaşım yaaaa... napalım bunada şükür dicezallah başka dert vermesinn... çok daha zor imtihanı olanlar varrr.. biz dua etmeye devam edipppp.... tadbirimizi alıp takdiri allaha bırakcazzz
Sahiden dört yumrta mi vardi sperm sayiniz kacti seninki tutmadiysa benimki hic((
Tatlim bende de 4 yumurta vardi fakat esimde yikama sonrasi 8 milyon sperm %75 hareket bizde hareket degil sayi sıkıntısı var...ucuncu asilamam yine hüsran olacak maddi zaten yikiliyoruzCanım ben kendimce şuna kanaat getirdim gebelik belirtileri 3. haftadan sonra ortaya çıkıyor öncesinde olan şeyler kesinlikle gebelikle ilgili değil tamamen kendimizi dinlemekle alakalı diye düşünüyorum.
canım tutup tutmamasının yumurta sayısı ile pek alakası yok kendini öyle şartlandırma tamamen yumurtanın ve spermin kaliteli olması doğru zaman ve doğru yerde buluşmaları ile alakalı birşeybenim eşimin sperm sayısı değil ama hareketliliğinde biraz problem vardı onun içinde proxeed plus kullanıyoruz yıkama sonrası sperm sayısıda 120 milyon ileri hareketli %40 ,yavaş hareketli %38 civarı felandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?