Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
geçende sormuştum bu soruyu sizede sorayım ozaman... bizim yıkama sonrası 10 milyon kaldı ve
hızlı hareketli yüzde sıfır
yawaş hareketli %80
yerinde hareketli %10
hareketsiz%10
tahlili yapan çok iyi değil dedi.
dr yeterli dedi.
sizce_?
bide 12 gün bişi olmuor demişsiniz ya benim mese 5. güne kadar ağrılarım oldu gaz sancıları oldu ... bugğnde bşiyim yok çok şükür... sizdede böle olmuşmuydu 3. aşılamanızın kaçıncı günündesinizz

canım bak şimdi bebek yerleşince vücut beta hcg salgılıor.. ama bunun kana geçmesi 4 -5 gün sonra başlıor .. yani senşn bünyene göre kana emilimi değişebilir ... 10 gün doktor yaptırma demişti bana çıkmayabilir yanıltır bizi 15. günü beklicez dedi

gec dollenme olmus olabilir mi, asilamadan 3gun sonra dollenmw olsa, 6-12 gun arasi implantasyon olabilir, biraz artmis, belki yeni yerlesti, 14.gun negatif gormeden umit kesilmez

Yaa ne bileym dr kendisi 10. Gun cagirdi sonrada 12. Gun cagirdi valla cok strese giriom bole olunca yani igne etkisimi 2 li degerler o zaman nie iki degerde yakin cikti dusmedi henuz yada bisey varsa nie yukselmedi cildircm bu belirszlikle az oncede kasiklarinda coj siddetli agri oldu

Ileri hizli yüzde 0 yazdiniz degil mi...yanilmadim onemli olan o çünkü bizde ileri hizli yavas hizli %75 ti...bizde 8 milyon cikti değer ama doktorum asilama icin yeterli dedi.ben asilamadan sonra hafif kasik agrisi cektim sonra olmadi adet olmaya yakin oldu o da onemli degil gercekten onlara takilmayin 14 . Gun kanda gormeden belirti aramayin derim...iki asilama yaptirdim ikisinde de belirtim yoktu.

gec dollenme olmus olabilir mi, asilamadan 3gun sonra dollenmw olsa, 6-12 gun arasi implantasyon olabilir, biraz artmis, belki yeni yerlesti, 14.gun negatif gormeden umit kesilmez
Insallah oledr cnm ama olsa azda olsa artmazmiydi yaa bu stres beni yiyip bitiriyo

Insallah oledr cnm ama olsa azda olsa artmazmiydi yaa bu stres beni yiyip bitiriyo
ilk deger igneden, ikincise birazcik artanda yerlesmeye basladigini gosteriyor olabilir, stres yaparsan o sansini da kaybedersin,
dua oku rahatlat kendini, hayirli degildir belkide, saglikli degildir, allah herseyi bizden daha iyi biliyor. bak su duayi okuyabilirsin.
Rabbi Hebli Mines Salihin, Rabbim bana salih bir evlat nasip et! insallahh

Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…
Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…
Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…
Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…
Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…
Anne olamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek hiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek...
bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek, bazen de eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp, ağlamamaya çalışmak demek...
arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek...
anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek...
bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlara da bana da ver demek...
anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek, hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsa da sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek..
. anne olamamak demek hayata tutunma dalının olmaması demek..
anne olamamak demek yanlız öleceğini düşünmek demek...
anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek...
anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek...
anne olamamak her duyduğu karışımları yapmak demek...
anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek..
(alıntı)

evet yüzde sıfır hızlı hareketli yawaş hareketli %80

canım ben aşılamadan sonraki 15. gün yani bugün oldum,4-5 tane yumurtam vardı,aşılamanın 7.-8. gününe kadar kasıklarımda batma şeklinde ağrılarım oldu ,akıntı taki adet olmadan 1 gün öncesine kadar ilk zamanlar şeffaf son zamanlara doğru biraz daha kreme dönmüştü,zaten 11. - 12. gün itibariylede belirti denecek hiç bişe kalmamıştı canım , progestan da kullanmadım ben bunların beraberinde malesefki sonuç hüsran

Son düzenleme:
Doktorada danıştım süreyi ve ilaç sayısını vücut kitle endeksine göre belirliyorlarmış, neyse bir gariplik yokmuş çok şükür. Allahım evlat hasreti çeken herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah. Ya doktor hiçbir sorun yok, kendiliğinden olur dediği için bir süre bekledik. Ondan öncesinde pekte üstünde durmadık açıkçası ama zaman geçip yaş ilerledikçe insan telaşlanmaya başlıyor. Evet bir kere düşük oldu ama devamı gelmeyince kahroluyor insan. Şuan neden bu kadar bekledim diye kendime kızmıyor değilim hani Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor...

anladım canım ozaman bende snein yolundan ilerlorum.. olsun arkadaşım yaaaa... napalım bunada şükür dicez allah başka dert vermesinn... çok daha zor imtihanı olanlar varrr.. biz dua etmeye devam edipppp.... tadbirimizi alıp takdiri allaha bırakcazzz

Sahiden dört yumrta mi vardi sperm sayiniz kacti seninki tutmadiysa benimki hic ((

Canım ben kendimce şuna kanaat getirdim gebelik belirtileri 3. haftadan sonra ortaya çıkıyor öncesinde olan şeyler kesinlikle gebelikle ilgili değil tamamen kendimizi dinlemekle alakalı diye düşünüyorum.

Sahiden dört yumrta mi vardi sperm sayiniz kacti seninki tutmadiysa benimki hic ((

canım tutup tutmamasının yumurta sayısı ile pek alakası yok kendini öyle şartlandırma tamamen yumurtanın ve spermin kaliteli olması doğru zaman ve doğru yerde buluşmaları ile alakalı birşey benim eşimin sperm sayısı değil ama hareketliliğinde biraz problem vardı onun içinde proxeed plus kullanıyoruz yıkama sonrası sperm sayısıda 120 milyon ileri hareketli %40 ,yavaş hareketli %38 civarı felandı

Tatlim bende de 4 yumurta vardi fakat esimde yikama sonrasi 8 milyon sperm %75 hareket bizde hareket degil sayi sıkıntısı var...ucuncu asilamam yine hüsran olacak maddi zaten yikiliyoruz

Kızlar aşılamanın yarın 12. Günü hastaneye gidicem kan testi mi yapılıyor sadece yoksa muayene de ediyorlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…