Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ve bugünnnn....7. günümmm... yatak bana dün battı resmen bi türlü rahat edemiorum neremin ağrıdığıda belli değilll ama hareket etmemi kısıtlayan bişi var ... yada piskolojim bozuk ...yada çok odaklanıyoruzzzz... hergece garip rüyalar görüorumm.. bikaç ay sonra 4 yılımız dolcak.. ama ben hiç gebe kalmadımmm...

aşılamyaa gittiğim gün sperm tahlili verdiğimiz laborauvarın önünde sonucu bekliorduk bikaç kişi daha vardı bekleyen... sonra 35-38 yaşlarında bi bayan yanlız bekliordu .. orası bir tüp bebek merkeziydi ve yapılan tüp bebeklerle doktorların çekindiği fotoğraflar asılıydıı kadın ölece durmuşş o fotoğraflara bakıordu ve dediki bende fotoğrafımı ascam buraya hamilemisin abla dedim. yok dedi tüp ebebk denicem 2. sefer rapor için bişiler sorcam dedi. sonra zaten konuşmaya ihtiyacı vermiş ve döküldü ben ordan yıkanmış spermleri bekliorum tabi inşalllah olur die dualarrrrr ediorummm... sonra abla başladı anlatmaya...
18 yıldır bebeği olmamışşş.. yönlendiren olmamış çok bilgilide değil..18 yıl sonra ilk defa tüp ebbek denemişler..
ve tutmuşş... işte arkadaşlar herşey burda bitmior...
gebeliğinin 6. ayında bi devlet hastanesine kontrole gidior.. doktor kadın bu çocuğa çok bağlanma bu çocuğun böbreleri bitik karnında ölür dior... dğnyalarrrr baaaşaaaa tabiiiii
neyse abla bebeğini kucağına alıorrr..bebek küveze bikaç sefer emzirme fırsatı oluor.. 2 ay sonra bebek ölüor..
eşim çok korkuyor tekrar denemekten aynı acıyı yaşarız die korkuyor ama ben bisefer daha tüp ebebk denemek istiyorum dior.. telefonun ekranına koymuşş bebeğinin resmini abla allah aşkına nasıl dayanıorsunnn her saniye görmeye dedimm ... görmeden duramıorum asıl dedi.. sonra ona kendim için yazdığım dua kağıdını verdim.. banda et kendinede ben sana edicem dedim... üzülme bebeğin seni cennetin kapısında beklicekk efenimiz öle müjdelemiş dedim... gerçktenmi dediii... evet dedim sen sırattan yorgun bitik gelirken o seni elinde soğuk zemzemlerle karşılıcak .. cennete gelemezsen allah yalarıcak allahım annemde gelsin die....dedim

rabbim imtihanımızı kolay eylesinnn... dualarımızı doğru edelim hayırlısıııınıisteyelimmm

Ay sabah sabah nasıl duygulandım kızlar yaa Allah hepimizin yüzüne baksın bizim aşağıda ki komşu doğum yaptı Bebeğini görseniz öyle tatlı öle bıdık bişey ki kucağıma aldım dua ettim allahım bana ve tüm isteyenlere nasip et diye evlat hasreti de acısı da çok zor Allah hepimize sabır ve dayanma gücü versin

aminnn bende hergece yatağımın yanında bi beşik düşünüorum.. içinde uyuyan bebeğimmm... bende günün yorgunluyla uykuya dalmaya çalışırkenn buram burammm kokusu geliorrr huzurrrrrrrr öle bişi heralde...

Rabbim kucagimizi doldursun insallah hayirlisiyla tabi bende dun yine kan verdm yani 12. Gun bugun sonuc cikacak ama zerre kadar umudum yok cunku 10. Gun 2.47 cikti

Arkadaşlar aşılaması tutmayıp adet görenler, adetiniz nasıldı? Benim aşılamadan sonra adetim çok sancılı ve yoğun bir şekilde oldu. Adet sancısı hiç olmazdı ama bu sefer belimin ve kasıklarımın ağrısından kıvranıyorum. Ve çok yoğun kanamam var. Normal midir acaba? Dün doktorumla konuştum ama bunu sormayı unuttum:) 2. aşılama için 1 ay ara vermemizi istedi. Aşılaması tutmayanlar 2. aşılamaya ne zaman başlıyorsunuz?

canım ben daha bugün adet oldum ve normalde de çok ağrılı bir adet dönemi geçirdiğim için ağrıda bir değişiklik olmadı , 2. aşılamaya gelince ben düşünüyorum ama drum ne karar verecek onu bilmiyorum, bugün adet olunca aradım bundan sonraki süreçte nsl bi yol izliycez dedim müsait olmadığı için akşam konuşuruz dedi yani şimdiki rotamız ne bilmiyorum druma bıraktım kararı o verecek.

Arkadaşlar merhaba,
Bende 5 yıllık evliyim. Bu sürede bir tane düşük yaptım. Artık sabrım kalmadığından aşılamaya karar verdik. Bugün itibariyle tedaviye başladık. Herkes aşılama öncesi iğne tedavisinden bahsetmiş ama benim doktor klomen verdi. Adetimin ikinci gününden başlayarak, 5 gün boyunca günde 2 kere kullanıp, kontrole gideceğim. Bana bu ilacı kullanma yöntemi bir garip geldi. Yazılanlara ve ilacın prospektüsüne baktığımda, adetin 5. inci günü başlanır ve günde 1 kere alınır yazıyor. Bilgisi olan var mı acaba?

o ilacın prospektüsüne hiçç bakam canım.. ben daha önce 5 sefer kullandım aşılama için değilde mesela kullandım çatlam iğnesi verdi ilişki saati söledi. aşılamada iğne daha etkili olduğu için iğne öneriliyor.. yumurtaların durumu iyise bazı doktorlar gerek görmeyebilir.. sonuçta bisefer hamile kalmışsın aramızda hiç kalmayanlar var mesela ben :) allah yardımcın olsun 5 yılda ilk sefer böle bişi denemeye kalkışman biraz geç olmuşş

edabeniz.... bizde kurbanlık koyun gibi bekleyenlerdeniz .. sen bize yazsan hani kaçıncı günnde regl oldun şimdi mesela.. artı bizim belirti de şüphelendiğimiz şeler sendede olmuşmuydu kasık batmaları gaz sancıları sarı şeffaf akıntılarrrr.... artı progestan kullanmışmıydın.. artı kaç yumurtan vardı

aşılaması tutmayan ve adet olan biri olarak yardımcı olmak isterim:) Aşılamanın 15. günü adet oldum 14. gün test yaptırmıştım negatif çıkmıştı. aşılamadan sonraki 10 gün hiçbir belirti yoktu 10. günden sonra bel ve kasık ağrısı başladı adet sancları gibiydi ama adet ve hamilelik belirtileri birbirine benzermiş hep. 12.gün gibi akıntılar başladı. Aşılamadan sonra progestan kullanmıştım.

seni çokda bunlatmak istemiorumda nekadar umut edersek okadar yıkılıoruz beklentilerimizi azaltmak için soruyorum... kaç yumurtayla aşı yapılmıştı yıkanan spermlerin sayısı fln neydi devlettemi yaptırdınn ... ilk aşılamanmıydı... kaç yıldır olmuyorrr bebeğiniz

Aklına takılanı sorabilirsin problem değil :) 1,5 yıldır çocuk istiyoruz ve evet ilk aşılamamdı eşimde de bende de bir sorun yok çok şükür. Aşılamam özel bir tüp bebek merkezinde yapıldı. 20 mm ve 16 mm yumurtam vardı sperm sayısıda çok iyiydi ama maalesef olmadı. Burda aşılaması tutanları okudukça ümitlenmiştim ama sadece %15 bir şansımız oluyor yani çok az, benim gibi sebepsiz infertilitede normal gebelikle şans oranı çok değişmiyor. Çok fazla düşünmeden geçirmeye çalış bu süreci umarım senin ve diğer sonuç bekleyenleri aşılamaları tutar. Allah tez zamanda hepimizi evlatlarına kavuşturur :)

Benim 3. Asilamam asilamadan sonra 12. Gune kadar belirti olmuyor kasik agrisi fln da takmayin onlar belirti degil...adetten iki gun once ayaklarim agrimya baslar benim tutmadigini ilk ikisinde de oyle anladim...adetten onceki bariz bir belirtiniz varsa o belli ediyor kendini zaten...brnim ucuncu asilamam du yapildi 4 yumurtam vardi ama yikama 8 milyon cok düşük cok da umitli degilim açıkça

daha çok yenisin aslında tedavi için çok erken yaa çok yıprattırma kendini bence bu ilaçlar zamanla piskolojik olarakta... fizikende etkilior.. hsg çekin ve bikaç ay doğal kürlerle destekle incir ye meselaa... eşine pekmez ver destekle ilaç yerine..gerçi benşmde dün gibi 6 aylık evliyken doktora gitmeye başladım ... ozamanlar çok öenmsemezdim.. çok bişide bilmiordum zaten.. zaman aktı gitti...3,5 yıl oldu ve öle bi ana geldikki tıkandık artık.. sebepsizzz..şimdi diorumki bukadar aşılam ila masraf masraf yapana kadar tüp yapmaymışım keşke çok para harcadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…