Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tabi oyle ama benimki de klomenle gec buyumesine ragmen buyuyordu teknik olarak igneyi tavsiye ediyor diye biliyorum .her kadin dogum uzmaninin tedavisi farkli onemli olan tutmasi ins ikinci asilaman tutar...ben simdiden tup bebek planlamasi yapiyorum ucuncuden de umutsuzum...

hayırlısı canım benimde 2. aşılamadan sonra sanırım tüp bebeğe geçeceğiz ilkinden sonra insan ister istemez umutsuzluğa kapılıyor gerçekten

hayırlısı canım benimde 2. aşılamadan sonra sanırım tüp bebeğe geçeceğiz ilkinden sonra insan ister istemez umutsuzluğa kapılıyor gerçekten
kizlar bir ay ara vercekseniz siz evde kendiniz adetiniz bittigi gunden itibaren gun asiri deneyin, o donemde estrojene ihtiyaciniz var ay ortasina kadar keten tohumu yiyerek alabilirsiniz, ay ortasi birakin, adetin ilk gununden b6, aspirin ve c vitamini almaya devam edin. emin oldugum bir gercek var o da klomenden yada igneden sonraki ay sans daha yuksek!!! bu ilaclar bir yeri yaparken diger yeri bozuyor, bisekilde biseyler engel oluyor, insallah herkez hayirlisiyla cocuk sahibi olur

mrtb brnim testte saatler sonra çıkan çok çok silik Gölge gibi zor Görülen bir ikinci çizgi çıktı ama çok zor görülüyo beklediği için olabilir mi

mrtb brnim testte saatler sonra çıkan çok çok silik Gölge gibi zor Görülen bir ikinci çizgi çıktı ama çok zor görülüyo beklediği için olabilir mi
benimde oyle oldu ilk, 1saat sonra cikti o ilac, hic cikmayacak, daha sonra sendeki hormon cikacak, senin implantasyon agrin olmustu, bugunler test icin zaten erken, pazar bence tam zamani, bekleyelim

nsl yani anlamadım canım,tüp bebek öncesi mi bu söylediğin şeyi yapmak iyi geliyor

Bugün aşılama mın 12.günüydü kan verdim negatif adet olmadım henüz olunca 2. Gün tekrar gel dediler bakalım hemen 2. aşılama olcak mı

Bugün aşılama mın 12.günüydü kan verdim negatif adet olmadım henüz olunca 2. Gün tekrar gel dediler bakalım hemen 2. aşılama olcak mı

canım bende 13. gün yaptım kan tetkikini malesef benimde negatif çıktı 15. günde adet oldum dr seni adetin 2. günü çağırdıysa 2. aşılama için muayene edip tekrar aynı rutinlere başlıycaktır ,çünkü bende adetin 2. günü gittim muayene edip 3. günü için tekrar klomen başladı.Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun canım

insallah hamissindir canim benim benim de bu gun 8. gunum, safak 6 gun. insallah hayirli haberler alirim ve hayirli haberler veririm. Siz atesinizi sabahleyin olcuyormusunuz? bir degisiklil var mi?

benimde oyle oldu ilk, 1saat sonra cikti o ilac, hic cikmayacak, daha sonra sendeki hormon cikacak, senin implantasyon agrin olmustu, bugunler test icin zaten erken, pazar bence tam zamani, bekleyelim
ben senden cok umitliyim, hamissindir insallah. silik bile olsa cikan o cizgi 10.gun icin hamilelik belirtisidir bence. bu gun de test edersen atarsan bakariz. :*

Bu ay hiç pozitif duymadık dimi OFF tekrardan aynı sıkıntılar ve ihtimal çok düşük inşallah bu ay tuttururuz canım

Ya normal şartlara göre adetim Haziran 1 de olması lazım ama aşılama şartlarında 27-28 plması gerekiyor nerden baksan 5-5 günüm varrsivilcem çıktı ve demin peçeteye açıl kahve ve açık pembe leke geldi ama kuru leke değil akıntı kıvamında galiba adet olcam hemde çok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…