Tabi oyle ama benimki de klomenle gec buyumesine ragmen buyuyordu teknik olarak igneyi tavsiye ediyor diye biliyorum .her kadin dogum uzmaninin tedavisi farkli onemli olan tutmasi ins ikinci asilaman tutar...ben simdiden tup bebek planlamasi yapiyorum ucuncuden de umutsuzum...inşallah canım :)
canım benim yumurta rezervim de yada gelişiminde bir sıkıntı yok amaç gebelik şansını arttırmak için birden fazla yumurta elde etmek benimde klomenle yumurtalarımın gelişimi gayet iyiydi ve 4-5 tanede yumurtam olmuştu o yüzden iğneye gerek görmedi ,iğneyi genelde yumurta gelişimi ve rezervinde problemi olan kişilerde kullanıyorlar,bunun klomen kullananlarda başarı oranının iğneliye göre daha düşük olma gibi bir ihtimali söz konusu değil yani anlayacağın bu tamamen kişinin yumurtalarının ilaçla yada iğneyle uyarılmasında verdiği tepkiyle doğru orantılı
Tabi oyle ama benimki de klomenle gec buyumesine ragmen buyuyordu teknik olarak igneyi tavsiye ediyor diye biliyorum .her kadin dogum uzmaninin tedavisi farkli onemli olan tutmasi ins ikinci asilaman tutar...ben simdiden tup bebek planlamasi yapiyorum ucuncuden de umutsuzum...
kizlar bir ay ara vercekseniz siz evde kendiniz adetiniz bittigi gunden itibaren gun asiri deneyin, o donemde estrojene ihtiyaciniz var ay ortasina kadar keten tohumu yiyerek alabilirsiniz, ay ortasi birakin, adetin ilk gununden b6, aspirin ve c vitamini almaya devam edin. emin oldugum bir gercek var o da klomenden yada igneden sonraki ay sans daha yuksek!!! bu ilaclar bir yeri yaparken diger yeri bozuyor, bisekilde biseyler engel oluyor, insallah herkez hayirlisiyla cocuk sahibi olurhayırlısı canım benimde 2. aşılamadan sonra sanırım tüp bebeğe geçeceğiz ilkinden sonra insan ister istemez umutsuzluğa kapılıyor gerçekten
benimde oyle oldu ilk, 1saat sonra cikti o ilac, hic cikmayacak, daha sonra sendeki hormon cikacak, senin implantasyon agrin olmustu, bugunler test icin zaten erken, pazar bence tam zamani, bekleyelimmrtb brnim testte saatler sonra çıkan çok çok silik Gölge gibi zor Görülen bir ikinci çizgi çıktı ama çok zor görülüyo beklediği için olabilir mi
kizlar bir ay ara vercekseniz siz evde kendiniz adetiniz bittigi gunden itibaren gun asiri deneyin, o donemde estrojene ihtiyaciniz var ay ortasina kadar keten tohumu yiyerek alabilirsiniz, ay ortasi birakin, adetin ilk gununden b6, aspirin ve c vitamini almaya devam edin. emin oldugum bir gercek var o da klomenden yada igneden sonraki ay sans daha yuksek!!! bu ilaclar bir yeri yaparken diger yeri bozuyor, bisekilde biseyler engel oluyor, insallah herkez hayirlisiyla cocuk sahibi olur
olumsuz sonuclanmis ve ara verilecekse, hemen tup bebek yapacaksaniz, b6 100mg ve aspirini doktora sorun cunki rahmi hazirliyornsl yani anlamadım canım,tüp bebek öncesi mi bu söylediğin şeyi yapmak iyi geliyor
olumsuz sonuclanmis ve ara verilecekse, hemen tup bebek yapacaksaniz, b6 100mg ve aspirini doktora sorun cunki rahmi hazirliyor
Bugün aşılama mın 12.günüydü kan verdim negatifadet olmadım henüz olunca 2. Gün tekrar gel dediler bakalım hemen 2. aşılama olcak mı
insallah hamissindir canim benimmrtb brnim testte saatler sonra çıkan çok çok silik Gölge gibi zor Görülen bir ikinci çizgi çıktı ama çok zor görülüyo beklediği için olabilir mi
ben senden cok umitliyim, hamissindir insallah. silik bile olsa cikan o cizgi 10.gun icin hamilelik belirtisidir bence. bu gun de test edersen atarsan bakariz. :*benimde oyle oldu ilk, 1saat sonra cikti o ilac, hic cikmayacak, daha sonra sendeki hormon cikacak, senin implantasyon agrin olmustu, bugunler test icin zaten erken, pazar bence tam zamani, bekleyelim
canım bende 13. gün yaptım kan tetkikini malesef benimde negatif çıktı 15. günde adet oldum dr seni adetin 2. günü çağırdıysa 2. aşılama için muayene edip tekrar aynı rutinlere başlıycaktır ,çünkü bende adetin 2. günü gittim muayene edip 3. günü için tekrar klomen başladı.Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun canım
Bu ay hiç pozitif duymadık dimi OFF tekrardan aynı sıkıntılar ve ihtimal çok düşük inşallah bu ay tuttururuz canım[/QUOTE
İnşallah canım,evet ya malesef bu ay hiç güzel haber duyamadık inşallah duyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?