Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hangi hastane canım senin gittiğin
Zeytinburnumda semiha şakir dev.hastanesini duymuştum ordan randevu alacakdi bende araştırıyorum çünkü o kadar çok istiyorum ki evlat sahibi olsunlar kaç gün ağladığımi biliyorum onlar için neden bu kadar etkilendim onu da bilmiyorum
Allahım tez zamanda güldürür yüzlerini insaallah çok dua ediyorum

selam, dua edin bana, bugun yine ucuk pembe cikti, belkide ilactandir , ates son gunlerde olctum cunku 7,8,9.gun hep usutme ve ates oldu, sen nasilsin, insallah sende hepimizde olumlu sonuc aliriz.
dua ediyorum canim, ben de senin hamis olduguna inaniyorum. Benim bu gun 8. gun. asilamadan iki gun sonra atesimi olctum 36.4-du bir sonraki gun 36.5, sonra 36.6, sonra 36.7, yine 36.7 ve bu gun 36.9 gordum. Bu gun adetimin de 21. gunu. insallah hamisimdir. siz bu ates konusunda ne kadar bilgilisiniz? simdi bende bu ates tablosuna gore her hangi bir belirti var mi?

bende de durum ayni

Yok ben evlendikten sonra antebe gelin geldiğim için Gaziantep üni hastanesinde yaptırdım

implantation dip diye birsey var, implantasyondan once bir anda dusuyor, ve sonra hamilelik sonuna kadar yuksek gidiyor. ben ateslenip usutme gelince cok uzuldum, ama suan senin tabloyu gorunce 36 lardaydim ,rahatladim, acaba 37 ustumu almali diyordum hep. demekki ayin 18inden sonra implantasyonun olmus, hadi hayirlisi

Hangi hastane canım senin gittiğin
Zeytinburnumda semiha şakir dev.hastanesini duymuştum ordan randevu alacakdi bende araştırıyorum çünkü o kadar çok istiyorum ki evlat sahibi olsunlar kaç gün ağladığımi biliyorum onlar için neden bu kadar etkilendim onu da bilmiyorum
Allahım tez zamanda güldürür yüzlerini insaallah çok dua ediyorum

Arkadaslar 20 mayis asilamasi olarak sorularim bitmez :)cogu olumsuz haber okuyorum burda kimsede gebelik yok gibi benim doktorum carsamba asilama yapti bugun cagirdi kontrole ve bu gece iliski onerdi ardından crinone jel basla dedi...simdi bu jel nasil kullanilir iliskiden sonra mi kullanan arkadaslar lutfen yazabilir mi?

Yo her gün aynı saatte kendin yapçaksın vajinadan içeri sıkılacak ben okudum bazı yerlerde sıktıktan sonra yatmışlar yarım saat sonra kalkmışlar ama yatmanı gerektiren bişey yok ilaç dışarı akmıyo hiç. Hatta sıktıktan sonra evde bol bol Yürü de ilaçdağılsın ben öyle yaptım. Ilacı uyguladıktan sonra yatan ÇOĞU kişi de mantar oluşmuş ama Allah'a şükür bende oluşmadı

Cnm teşekkürler doktorum bu gece iliski onerdi bi geceyi soruyorum iliskiden once mi sonra mi sonraki gunleri anladim da...kafam karisti

Cnm teşekkürler doktorum bu gece iliski onerdi bi geceyi soruyorum iliskiden once mi sonra mi sonraki gunleri anladim da...kafam karisti
ben tam bilmiyorum ama sanki asilamanin oldugu gun kullanilmiyor, iliski gunude kullanmaya bilirsin, doktoruna danis mutlaka

Ben aşılamanın olduğu gün değiş ertesi gün başladım ev işlerini ne zaman yapıyosan ya da işe gidiceksen o saatlerde yap yani sıktıktan sonra yürümüş ol. Aşılama bugün olduysa ve ilişki önerdiyse bugün yapma yarın başla

ben tam bilmiyorum ama sanki asilamanin oldugu gun kullanilmiyor, iliski gunude kullanmaya bilirsin, doktoruna danis mutlaka
Doktorum bugün basla dedi ben asilamami 20 mayista yaptim..sadece bugun icin iliski onerdi.sanko sorumu anlatamiyorum simdi kızlar jeli kullanirken iliski oncesi mi sonrasi mi eczaci bi sey demedi soramadim da...sadece bu cvp istiyorum once mi sonra mi:)))

Tamam tamam şimdi kullan ilişki öncesi şimdi tam anlattın ya bende daha yeni anladım :)) şimdi kullan

Canim farketmio iliskiden once yada sonra nasil rahat ediosan oyle kullan..ben iliskiden sonra kullandim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…