dua ediyorum canim, ben de senin hamis olduguna inaniyorum. Benim bu gun 8. gun. asilamadan iki gun sonra atesimi olctum 36.4-du bir sonraki gun 36.5, sonra 36.6, sonra 36.7, yine 36.7 ve bu gun 36.9 gordum. Bu gun adetimin de 21. gunu. insallah hamisimdir. siz bu ates konusunda ne kadar bilgilisiniz? simdi bende bu ates tablosuna gore her hangi bir belirti var mi?selam, dua edin bana, bugun yine ucuk pembe cikti, belkide ilactandir, ates son gunlerde olctum cunku 7,8,9.gun hep usutme ve ates oldu, sen nasilsin, insallah sende hepimizde olumlu sonuc aliriz.
bende de durum ayniSlm kızlar epeydir yazamadım bugün aşılamanın 10. Günü heyecanla sonuç bekliyorum bakalım ne olacak bata az kaldı inşallah gelmez kırmızılar sizde durumlar nasıl bir de sormak istediğim aşılamanın 4. Günü ne kadar hiç akıntı olmadı bende ama sonra akıntı başladı yoğun bir şekilde ve hala devam ediyor sizde de var mı akıntı
benimde 17 mayısSat 5.5.15, 18 mayıs pazartesi aşılama yapıldı. Sonucu bekliyorum.
implantation dip diye birsey var, implantasyondan once bir anda dusuyor, ve sonra hamilelik sonuna kadar yuksek gidiyor. ben ateslenip usutme gelince cok uzuldum, ama suan senin tabloyu gorunce 36 lardaydim ,rahatladim, acaba 37 ustumu almali diyordum hep. demekki ayin 18inden sonra implantasyonun olmus, hadi hayirlisidua ediyorum canim, ben de senin hamis olduguna inaniyorum. Benim bu gun 8. gun. asilamadan iki gun sonra atesimi olctum 36.4-du bir sonraki gun 36.5, sonra 36.6, sonra 36.7, yine 36.7 ve bu gun 36.9 gordum. Bu gun adetimin de 21. gunu. insallah hamisimdir. siz bu ates konusunda ne kadar bilgilisiniz? simdi bende bu ates tablosuna gore her hangi bir belirti var mi?
Canım hakkımızda hayırlısı bakalım bu arada senin test pozitif gibi inşallah daha da koyulaşır bende yarın yapacağım bakalım ne çıkacakbende de durum ayni
kacinci gunun??Canım hakkımızda hayırlısı bakalım bu arada senin test pozitif gibi inşallah daha da koyulaşır bende yarın yapacağım bakalım ne çıkacak
Cnm teşekkürler doktorum bu gece iliski onerdi bi geceyi soruyorum iliskiden once mi sonra mi sonraki gunleri anladim da...kafam karistiYo her gün aynı saatte kendin yapçaksın vajinadan içeri sıkılacak ben okudum bazı yerlerde sıktıktan sonra yatmışlar yarım saat sonra kalkmışlar ama yatmanı gerektiren bişey yok ilaç dışarı akmıyo hiç. Hatta sıktıktan sonra evde bol bol Yürü de ilaçdağılsın ben öyle yaptım. Ilacı uyguladıktan sonra yatan ÇOĞU kişi de mantar oluşmuş ama Allah'a şükür bende oluşmadı
ben tam bilmiyorum ama sanki asilamanin oldugu gun kullanilmiyor, iliski gunude kullanmaya bilirsin, doktoruna danis mutlakaCnm teşekkürler doktorum bu gece iliski onerdi bi geceyi soruyorum iliskiden once mi sonra mi sonraki gunleri anladim da...kafam karisti
Doktorum bugün basla dedi ben asilamami 20 mayista yaptim..sadece bugun icin iliski onerdi.sanko sorumu anlatamiyorum simdi kızlar jeli kullanirken iliski oncesi mi sonrasi mi eczaci bi sey demedi soramadim da...sadece bu cvp istiyorum once mi sonra mi:)))ben tam bilmiyorum ama sanki asilamanin oldugu gun kullanilmiyor, iliski gunude kullanmaya bilirsin, doktoruna danis mutlaka
Yarın 11. Günükacinci gunun??
Cok cok sagol canimmm:)Tamam tamam şimdi kullan ilişki öncesi şimdi tam anlattın ya bende daha yeni anladım :)) şimdi kullan
Canim farketmio iliskiden once yada sonra nasil rahat ediosan oyle kullan..ben iliskiden sonra kullandim..Doktorum bugün basla dedi ben asilamami 20 mayista yaptim..sadece bugun icin iliski onerdi.sanko sorumu anlatamiyorum simdi kızlar jeli kullanirken iliski oncesi mi sonrasi mi eczaci bi sey demedi soramadim da...sadece bu cvp istiyorum once mi sonra mi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?