selam, dua edin bana, bugun yine ucuk pembe cikti, belkide ilactandirben senden cok umitliyim, hamissindir insallah. silik bile olsa cikan o cizgi 10.gun icin hamilelik belirtisidir bence. bu gun de test edersen atarsan bakariz. :*
Atsana testin resmini canım
ilacin etkisi buyuk ihtimalEvet çizgi var ama Düne göre daha silik neden acaba?
yerlesme kanamasidir buyuk ihtimal, test, iyi dusun iyi olsunHımm anladım hayırlısı olsun cnm benim de açık kahve alıntım oldu ama jeli kullanmayı bıraktım ondan mı acaba adetime nerden baksan 5-6 gün var
nasil kuru olabilirki, icerden geliyor, kahverengi demek eski, yani bi kacgun oncenin, ve akintiyla birlesip iniyor, belirti var mi, goguslerin nasil, yerlesmisse 2,3guje cikar, hadi bakalim, bende birton test daha denedim, kendi kendimi ayaklandirdim, ama henuz coook erkenAma leke kuru değil yumurtlama akıntın var ya onun açıl kahvesi gibi düşün kuru bi leke değiş di yani nasıl oluyo bilmiyorum ama sanırım Yerleşme kanması kuru oluyo demi
benimde gogus yanlarim cok agriyor, midemde kotu, ben progesteron almadim, ama vucutta uretiyor tabikiYa göğüslerim Şiş veacıyo ama progestan etkisi diye düşünüyorum dün biraz acısı geçmişti bugün tekrar başladı ama uçları değil koltuk altından aşağı doğru yanlar ve göğüs ucunun üst kısmı
bence sende hamilesin :) :) yerlesme yeni olmus belliki, yarin yap cikar senindeAma benim içimden bir his senin hamile olduğunu söylüyor aynı Günler'de yaptık testi il etkisi olsa bende de çıkardı belki baksana senin ki resmen iki çizgi ama benim bembeyaz
benim icimden birseste senin hamile oldugunu soyluyor, gercekten inan buna, ama ben baya dikkat ettim, bu son 10gun, hic agir is yapmadim, hep dinlendim, saglikli beslendim, sende kendine dikkat et, hayirlisi olsun bakalimAma benim içimden bir his senin hamile olduğunu söylüyor aynı Günler'de yaptık testi il etkisi olsa bende de çıkardı belki baksana senin ki resmen iki çizgi ama benim bembeyaz
henuz okadar erkenki, ustune gorme diye bisey var, normal adetten daha yogun olmadigi surece kanama olabiliyor, yinede gunun geldiginde testini yaptir,Iyi yapmışsın canım benim ama ben simdi lavabodan çıktım iç çamaşırım da iki damla kahve leke vardı tam Yerleşme kanaması diye düşünürken peçeteye baya akıntılı koyu çamur gibi kahve akıntı ve bildiğin kırmızı kan geldi bnim de umut çöpe gitti ve adeti beklemeye başladım yerleşme kanaması kırmızı olmaz bence of ne biliyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?