Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben senden cok umitliyim, hamissindir insallah. silik bile olsa cikan o cizgi 10.gun icin hamilelik belirtisidir bence. bu gun de test edersen atarsan bakariz. :*
selam, dua edin bana, bugun yine ucuk pembe cikti, belkide ilactandir , ates son gunlerde olctum cunku 7,8,9.gun hep usutme ve ates oldu, sen nasilsin, insallah sende hepimizde olumlu sonuc aliriz.

Hımm anladım hayırlısı olsun cnm benim de açık kahve alıntım oldu ama jeli kullanmayı bıraktım ondan mı acaba adetime nerden baksan 5-6 gün var

Ama leke kuru değil yumurtlama akıntın var ya onun açıl kahvesi gibi düşün kuru bi leke değiş di yani nasıl oluyo bilmiyorum ama sanırım Yerleşme kanması kuru oluyo demi

Ama leke kuru değil yumurtlama akıntın var ya onun açıl kahvesi gibi düşün kuru bi leke değiş di yani nasıl oluyo bilmiyorum ama sanırım Yerleşme kanması kuru oluyo demi
nasil kuru olabilirki, icerden geliyor, kahverengi demek eski, yani bi kacgun oncenin, ve akintiyla birlesip iniyor, belirti var mi, goguslerin nasil, yerlesmisse 2,3guje cikar, hadi bakalim, bende birton test daha denedim, kendi kendimi ayaklandirdim, ama henuz coook erken

Ya göğüslerim Şiş veacıyo ama progestan etkisi diye düşünüyorum dün biraz acısı geçmişti bugün tekrar başladı ama uçları değil koltuk altından aşağı doğru yanlar ve göğüs ucunun üst kısmı

benimde gogus yanlarim cok agriyor, midemde kotu, ben progesteron almadim, ama vucutta uretiyor tabiki

Ama benim içimden bir his senin hamile olduğunu söylüyor aynı Günler'de yaptık testi il etkisi olsa bende de çıkardı belki baksana senin ki resmen iki çizgi ama benim bembeyaz

Ama benim içimden bir his senin hamile olduğunu söylüyor aynı Günler'de yaptık testi il etkisi olsa bende de çıkardı belki baksana senin ki resmen iki çizgi ama benim bembeyaz
bence sende hamilesin :) :) yerlesme yeni olmus belliki, yarin yap cikar seninde

Ay inşallah Yerleşme olmuştur zaten ya yarın ya Pazartesi tekrar denerim çıktı çıktı çıkmadı adetimi beklerim açık kahve ve açık pembe olunca dedim adet geliyo herhalde dur bakalımhaberleşelim sürekli senden haber bekliyorum :)

benim icimden birseste senin hamile oldugunu soyluyor, gercekten inan buna, ama ben baya dikkat ettim, bu son 10gun, hic agir is yapmadim, hep dinlendim, saglikli beslendim, sende kendine dikkat et, hayirlisi olsun bakalim

S.a hanımlar sizden yardım rica ediyorum

Abimler aşılama yaptırmak istiyolar sorun demek istemiyorum hiç sevmiyorum o kelimeyi ama problem abimde 1yıl önce ameliyat oldu varikoselden tedavisini oldu dr,u bir problem kalmadığını söylemiş ama hâlâ olmadı vakitde kaybetmek istemiyolar ameliyatını Istanbul Batı bahat hospitalde oldu sorum şu aşılama için ıstanbul avr,yakasında önerebileceginiz bir hastane dr varmı öncelikle devletemi gitmeliler yoksa özel hastaneyemi
Şimdiden teşekkür ediyorum
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah

Iyi yapmışsın canım benim ama ben simdi lavabodan çıktım iç çamaşırım da iki damla kahve leke vardı tam Yerleşme kanaması diye düşünürken peçeteye baya akıntılı koyu çamur gibi kahve akıntı ve bildiğin kırmızı kan geldi bnim de umut çöpe gitti ve adeti beklemeye başladım yerleşme kanaması kırmızı olmaz bence of ne biliyim ya

Âmin canım ben özel hastanede avcılar Hospital da hemşire olarak çalıştım ama kendi aşılamamı üniversite hastanesinde yaptırdım Ücret için değil doktorum doçent olduğu için üniversite hastanesinde yaptırdım özellerde iyi olabilir bilmiyorım tam bişey diyenicem

henuz okadar erkenki, ustune gorme diye bisey var, normal adetten daha yogun olmadigi surece kanama olabiliyor, yinede gunun geldiginde testini yaptir,

Slm kızlar epeydir yazamadım bugün aşılamanın 10. Günü heyecanla sonuç bekliyorum bakalım ne olacak bata az kaldı inşallah gelmez kırmızılar sizde durumlar nasıl bir de sormak istediğim aşılamanın 4. Günü ne kadar hiç akıntı olmadı bende ama sonra akıntı başladı yoğun bir şekilde ve hala devam ediyor sizde de var mı akıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…