Hayırlısı olsun canım. Bız de aynı durumdayız , ben 38 esım 40 yasında. Ilk tüp denememızı yaptık. Salı gunu sonucu beklıyoruz bakalım..sız daha önce denedınız mı nasıl durumlar ?
Okul önemli ben lisede bıraktım.çok pişmanım o yüzden diyorum.çocukla suan hiç devam edememAy inş cnm ya ağzından bal damlıyor
maşallah arkadasım benîm de 25 tanesi döllenmişti.3 .gün en kaliteli embiriyolar bile 5.güne gelemediler bende.madem kalîteliker beklesinler o zaman.doktorum şans tamamen dedi bana ama 5.gün embiriyosunun şansı cokKızlaaarr ilk haberler geldi hastaneden. toplanan 25 yumurtanın 21'i olgun ve döllenme için kullanılabilirmiş. İşleme almışlar şuan 14 tanesi kesin saglıklı ve bölünüyor durumdaymış ama geride kalan 7 tanesi de işlemdeymiş hala yarın akşam netleşir dediler. Bazen erken döllenme olabiliyormuş çünkü izlemeye devam ediceklermiş. Cuma günü transfer planlıyoruz dediler yani 3. gün embriyosu olacak bebişlerim. Neden 5 değil dedm kaliteyle bi alakası yok kayıp vermek istemediğimizden dediler bakalım yarın neler olacak :)
Okulda zor oluyo ama yoruluyom gerckten ev işleride var tğm gün bıraksalar uyumak istiyorumOkul önemli ben lisede bıraktım.çok pişmanım o yüzden diyorum.çocukla suan hiç devam edemem
maşallah arkadasım benîm de 25 tanesi döllenmişti.3 .gün en kaliteli embiriyolar bile 5.güne gelemediler bende.madem kalîteliker beklesinler o zaman.doktorum şans tamamen dedi bana ama 5.gün embiriyosunun şansı cok
Bakalım canım durum ne göstericek.şimdi hsg çekilicek ondan korkuyorum.hsg den sonra duruma göre konusulucak
24 yasındayım canım doktoruma cok güveniyorum ama bu konuda aklım karişik biraz
benim kendisiyle pek bir iyi konusmam yok ama doktorun o gün yoktu kendisi ile görüştüm daha transfer olmama birkaö gün varken.bu embiriyolar tutmaz en sizin sorununuzu çözerim aynı hastanedeki doktoru bırakıp ona gelmemizi söyledi.biz şok olduk kendi doktorumuza güvendik ve devam ettik kızım oldu.
demek 5.günün şansı daha yüksek...acaba tutan arkadaşların çoğunluğu 5.gün embriyosu muydu, 3.günler tutmadı mı merak ettim..
Benim kızım 5.gün embîriyosu canın ama 3.günde tutan var tamamen şansdemek 5.günün şansı daha yüksek...acaba tutan arkadaşların çoğunluğu 5.gün embriyosu muydu, 3.günler tutmadı mı merak ettim..
inan bittiğinde değicektir en azından bir meslepin olucak.Okulda zor oluyo ama yoruluyom gerckten ev işleride var tğm gün bıraksalar uyumak istiyorum
ya bizde şaşirmistik ve net olarak hayır dedim.onun iptal ediceği tedaviden bir kızım var şimdi.Ya ne insanlar var yaa. Biz kime güveneceğimizi şaşırdık. en iyi dediğimiz bile bunu yapıyorsa yuh diyorum artıkk
Okul önemli ben lisede bıraktım.çok pişmanım o yüzden diyorum.çocukla suan hiç devam edemem
maşallah arkadasım benîm de 25 tanesi döllenmişti.3 .gün en kaliteli embiriyolar bile 5.güne gelemediler bende.madem kalîteliker beklesinler o zaman.doktorum şans tamamen dedi bana ama 5.gün embiriyosunun şansı cok
İşte bende diyorum kı 3.gün çok harika olanlar 5.güne gidemîyor hatta internetten arastırırsan artık hemen teansferide önermiyorlar.dondurup çözülünce daha yüksek oluyormus şans.benim kaliteli 5.gün embîriyoları dondurulup çözülünce gittiler sağalıksiz embiriyo bozulurmus çözünürken.doktorum diyor kı 3.gün embiriyosu tutmaz diye biley yok en iyisi transfer edilir tutucaksa zaten tutar.herşey bos canın kısmet rabbim ol derse olurCanım tutma ihtimalinin 3. yada 5. günle alakası yokmuş aslında. Benim doktorum embriyoların dışarıdaki ortamları ne kadar dikkat edilsede anne rahimi gibi değildir bu yüzden de eğer bölünmede bir problem yaşanmıyorsa zaman kaybetmeyi istemeyiz diyor birde üst üste yaşanan negatif sonuçlar olursa 5. güne gidip inceleme yapıyoruz genelde diyor ama bakalım :)
Bizim minnoşların durumu yarın ne olacak ona göre cuma yada pazar almaya gidicez :)
Canım hsg çok basit bir işlem adetin bittikten 4- 5 gün sonra gidiyorsun 5 dk bile sürmüyor.. hiç korkmaa.. çizdirmek ben anestzi altında oldum ama benim rahmime bakıldı o yüzden 3 defa tüp denedik olmayınca acaba rahim de de mi sorun var die bakıldı sonra tüp bebek yapıcagımız için çizik atıldı... hsg ni çektir canım inşallah herşey normaldir.. zaten tıkalı felan cıkarsa laporoskopi öneriyorlar sen ona takılma önce hsgni çektir ve hiç korkma ağrısız bi işlem...Off valla ne yapıcagımı şaşirdim.hsg nasil yapılıyor canım?oda mı anestezi ile?ikisini birarada halledebilirmiyim diyorum
İşte bende diyorum kı 3.gün çok harika olanlar 5.güne gidemîyor hatta internetten arastırırsan artık hemen teansferide önermiyorlar.dondurup çözülünce daha yüksek oluyormus şans.benim kaliteli 5.gün embîriyoları dondurulup çözülünce gittiler sağalıksiz embiriyo bozulurmus çözünürken.doktorum diyor kı 3.gün embiriyosu tutmaz diye biley yok en iyisi transfer edilir tutucaksa zaten tutar.herşey bos canın kısmet rabbim ol derse olur
İşte bende diyorum kı 3.gün çok harika olanlar 5.güne gidemîyor hatta internetten arastırırsan artık hemen teansferide önermiyorlar.dondurup çözülünce daha yüksek oluyormus şans.benim kaliteli 5.gün embîriyoları dondurulup çözülünce gittiler sağalıksiz embiriyo bozulurmus çözünürken.doktorum diyor kı 3.gün embiriyosu tutmaz diye biley yok en iyisi transfer edilir tutucaksa zaten tutar.herşey bos canın kısmet rabbim ol derse olur
Canım sen hiç sıkma canını rabbim ol dedikten sonra hepsi oluyor. Azıcık zamanın kalmış hemde inşallah güzel haberler verirsin bizlere umut olursunKızlar bana 3. gün değil 2. gün embriyosu transfer edildi..Çok yumurtam da olmamıştı zaten. sadece dört tane alabildiler ve ikisi döllenmiş. Doktorum yüksek kaliteli embriyolar dedi ama tabi hiç bir seçme şansı yoktu ortada...Onları da transfer ettiler 11 gün önce..Sonuçları iki gün sonra öğreneceğim. Yedekte yumurtam kalmadığı için dondurma işlemi de yapılmadı. Umarım tutarlar...Yaşımdan dolayı tekrar tedaviye cesaret eder miyim bilmiyorum..
Canım sen hiç sıkma canını rabbim ol dedikten sonra hepsi oluyor. Azıcık zamanın kalmış hemde inşallah güzel haberler verirsin bizlere umut olursun
Canım biri anestesisiz yapıldı o birazcık can yakıyo ama ben normalde çok nazlıyımdır dokunmadan Ayy canım yanıyo derim ki ben bile diyorsan düşün yani gerçi bebişlerim için her Acıya da katlanıyorum o ayrı ama korkma inan hiç acıtmıyo ve bu kanıtlanmış bişey bir Sürü hasta gördüm ben çizik attırıp tutan transfer Öncesinde Yapılıyor bi de benim doktorum herseyi denemiyor mesela bazı arkadaşlar serum falan kullanıyodu sordum doktoruma Tıpta kanıtlanmış bişey değil dedi Yapmıyorum ben dedi bu çizik işlemini kesinlikle öneriyo korkma hiç bence bu arada 2. Anestezili yapıldıcanım anlatsana biraz nasıl yapılıyor.transfer günümü öncesinde mi yapılıyor bu işlem?cok can yakıyor mu?
şişlı de ben kendi tecrübelerini yazdım.sen memnun kalmıs olabılırsın bu demek olmuyor kı bende memnun kalıcam o dönem cok yoğundu.bebeğin oldugu halde bidaha orayı tercih etmedim aynı doktorla baska hastanede devam ettim yoluma aradan 3-4 sene geçmiş belkı artık yogun değildir.çoğu tanidiğim kadro değişince gitmedi oraya.eski doktorlarının gittikleri gastaneye devam ettiker.sana bol şans diliyorum.
Rahime çizik mi o nasıl oluyor
Hsg de anestezili çekiliyor isteğe bağlı ama sen istanbuldasın canım ben 2 kere çektirdim hsg bu hsg de merkez çok önemli istersen bi yer tavsiye ederim ben orda çOff valla ne yapıcagımı şaşirdim.hsg nasil yapılıyor canım?oda mı anestezi ile?ikisini birarada halledebilirmiyim diyorum
Dogru diyon koca kaçıyodu hemeb evlendık 18 de nişanlandım bn 20 de evlen aslında pişmanım evlendıgımeBenim kızım 5.gün embîriyosu canın ama 3.günde tutan var tamamen şans
inan bittiğinde değicektir en azından bir meslepin olucak.
Kızıma ben nasıl oku diycem.bana deseki anne madem sen neden okumadın?koca kacar diye okumadım mı diycem ?valla iyi örnek olmamız lazım ama olmadı işte
ya bizde şaşirmistik ve net olarak hayır dedim.onun iptal ediceği tedaviden bir kızım var şimdi.
hsg için salı günün randevu aldım bakalım anestezi gerekmez dediler.Canım hsg çok basit bir işlem adetin bittikten 4- 5 gün sonra gidiyorsun 5 dk bile sürmüyor.. hiç korkmaa.. çizdirmek ben anestzi altında oldum ama benim rahmime bakıldı o yüzden 3 defa tüp denedik olmayınca acaba rahim de de mi sorun var die bakıldı sonra tüp bebek yapıcagımız için çizik atıldı... hsg ni çektir canım inşallah herşey normaldir.. zaten tıkalı felan cıkarsa laporoskopi öneriyorlar sen ona takılma önce hsgni çektir ve hiç korkma ağrısız bi işlem...
inşallah tutmustur kısmet bu olucak olduktan sonranokuyorKızlar bana 3. gün değil 2. gün embriyosu transfer edildi..Çok yumurtam da olmamıştı zaten. sadece dört tane alabildiler ve ikisi döllenmiş. Doktorum yüksek kaliteli embriyolar dedi ama tabi hiç bir seçme şansı yoktu ortada...Onları da transfer ettiler 11 gün önce..Sonuçları iki gün sonra öğreneceğim. Yedekte yumurtam kalmadığı için dondurma işlemi de yapılmadı. Umarım tutarlar...Yaşımdan dolayı tekrar tedaviye cesaret eder miyim bilmiyorum..
Benim kızımdada 15 yumurta yoplandı 1 olgun cıktı oda ol adı arkadan gelen kalıtesiz embiriyolar dan 5.güne gelenlerden iki tanesi transfer edildi oda tuttu işte.Aynen öyle bunların hepsi boş. Öyle hikayeler varki kötü kalite zar zor elde edilmiş embriyolar tutunuyor hatta bölünüp tek yumurta ikizi olabiliyorlar. Bence önce Allaha sonra yavrularımıza güvenmek gerekiyor kısmetse en kısa zamanda hepimiz kavuşuruz yavrucuklarımıza :)
hsg den korkmuyorum zaten artık anestezisiz çekılıcek kısa bir işlem dediler.transferde altıma kaçitmiştim korkuyorum sadece ondan:-(doktorum cok normal dedi ama utandım.Canım biri anestesisiz yapıldı o birazcık can yakıyo ama ben normalde çok nazlıyımdır dokunmadan Ayy canım yanıyo derim ki ben bile diyorsan düşün yani gerçi bebişlerim için her Acıya da katlanıyorum o ayrı ama korkma inan hiç acıtmıyo ve bu kanıtlanmış bişey bir Sürü hasta gördüm ben çizik attırıp tutan transfer Öncesinde Yapılıyor bi de benim doktorum herseyi denemiyor mesela bazı arkadaşlar serum falan kullanıyodu sordum doktoruma Tıpta kanıtlanmış bişey değil dedi Yapmıyorum ben dedi bu çizik işlemini kesinlikle öneriyo korkma hiç bence bu arada 2. Anestezili yapıldı
Hsg de anestezili çekiliyor isteğe bağlı ama sen istanbuldasın canım ben 2 kere çektirdim hsg bu hsg de merkez çok önemli istersen bi yer tavsiye ederim ben orda ç
istanbuldayım canım.anestezisiz çekılıck tandevu aldım ama önerilere açiğim belkı kafama yatarSarisekerannesi canım hsg filminin çekildiği yer çok önemli istersen bi yer söyleyebilirim hiç hissetmiyosun orada inan ben çok memnun kaldım anestezili de çektirmedim ben
18 e girdikten 4 gün sonra evlendim hatta ailemin imzasıyla cok şükür hiç pişman değilim.7 yıl oldu benimde.sen neden pişmansın kıDogru diyon koca kaçıyodu hemeb evlendık 18 de nişanlandım bn 20 de evlen aslında pişmanım evlendıgıme
Hayırlısı olsun hepimiz için,umarım güzel sonuclarimizi da paylasabiliriz burada..hayır denemedik.bizim de ilk denememiz olacak.iyi sonuçlarınızı merakla bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?