Bu aşamalardan geçince gerçekten çocuk sahibi olabilmenin ne kadar mucizevi bişey olduğunu daha iyi anlıyosun kıymetini bilemeyenlerede Allah akıl fikir versinNe kadar büyük bir nimet hiçbir zorluk yaşamadan tek seferde çocuk sahibi olmak. Kıymetini bilmeyenlere yazıklar olsun.
benimki paravorian kist canım. şimdiye kadar hiç zararı yok dediler ama hamile kalamaynca ondan şüphelendi doktor.Azeee selamm.endiselenme kist oldugunda adette degisiklik yada degisik renkte akinti oluyo.gerci senin kistin hangi tur kist bilmiyorum ama benimki cikolata kisti ve bu tarz seyler cok yasadim.bu arada ameliyatin guzel gecer umarim bir an once kurtulursun
Hayirli olsun canim.cok sevindik senin adina.bize de dua et lutfen.senin sorun yumurta rezerviymis.tedaviye baslarken fsh in kacti hatirliyomusun.ben de tedaviye baslamak icin gun sayanlardanim..
. Fsh ve E2 degerin nedir. Ne kadarlik evlisin bilmiyorum ama 1-2yildir olmyorsa maddi olarakta hazirsaniz bence en kestirme yol tup bebek. Ben kizimdan sonra tecrube ettim. Borc alip gittiik merkeze o o kadar yaniKızlar bir akıl verin ya direk tüp bebek mi yaptırayım yarın gideceğimsaricicek ankada ya gideceğim napayım ben ya feza bey ile devam etmek durumundayım ama zaten tüp bebek düşünüyorum artık ne diyorsun
Ayyy allah razii olsun canm.benim de dualarim hepimiz icin..laye ınşallah canımRabbim daha fazla aratmadan hepinize verir. eyup sultana gidiyorum şimdi. hepimiz için dua edeceğim :)
Canim tabiki en dogrusunu doktorun ve sen bilirsin ama benim fikrim direk tup yaptirman yonunde.cunku asilamanin sansi tup bebege gore daha yuksek.bu islerde az cok tecrubem oldu canm tekrar tekrar yipranmani istemem.cunku ben de senin gibi sehir disindan gidiyorum ankaraya.cidden yipratici.Kızlar bir akıl verin ya direk tüp bebek mi yaptırayım yarın gideceğimsaricicek ankada ya gideceğim napayım ben ya feza bey ile devam etmek durumundayım ama zaten tüp bebek düşünüyorum artık ne diyorsun
Cok cok gecmis olsun arkadasimm.insallah bir an once iyilesir..Arkadaslar saricicek suan hastanede. Gece fenalasti hastaneye kaldirdilar pankreastan sanirim bi kac gece yatista
Ya canım benim ya inşallah biran önce sağlığına kavuşurArkadaslar saricicek suan hastanede. Gece fenalasti hastaneye kaldirdilar pankreastan sanirim bi kac gece yatista
Canım acaba yanlış yazmış olabilir misin aşılamanın şansı mı yüksek tüp bebek in miCanim tabiki en dogrusunu doktorun ve sen bilirsin ama benim fikrim direk tup yaptirman yonunde.cunku asilamanin sansi tup bebege gore daha yuksek.bu islerde az cok tecrubem oldu canm tekrar tekrar yipranmani istemem.cunku ben de senin gibi sehir disindan gidiyorum ankaraya.cidden yipratici.
Hormonlar normal cnm. Ben çok fazla ilaç almak istemediğim için tüp diyorum bir kere kullanayım bir daha da gerek etmesin Rabbim. Cnm ysklaşık 3 yıldır evliyim 1yıldır olmuyor bebek. Hayırlısı ile nasip etsin Rabbim herkesle birlikte bana da.. Fsh ve E2 degerin nedir. Ne kadarlik evlisin bilmiyorum ama 1-2yildir olmyorsa maddi olarakta hazirsaniz bence en kestirme yol tup bebek. Ben kizimdan sonra tecrube ettim. Borc alip gittiik merkeze o o kadar yani
Tatlim cok pardon yanlis yazmisim.kafa nereye gittiyseCanım acaba yanlış yazmış olabilir misin aşılamanın şansı mı yüksek tüp bebek in mi
Tup bebegin cok daha yuksek canm.Canım acaba yanlış yazmış olabilir misin aşılamanın şansı mı yüksek tüp bebek in mi
geçmiş olsun canım.Allah şifa versin ınşallah.Arkadaslar saricicek suan hastanede. Gece fenalasti hastaneye kaldirdilar pankreastan sanirim bi kac gece yatista
daha önce klomen vari hafif tedavi yöntemleri denediniz mi bi kaç kez deneyipte olmadıya aşılamayla vs uğraşmaan gitmenizde fayda var. adetin 2. gunu görüşmeye gidiyorsunuzHormonlar normal cnm. Ben çok fazla ilaç almak istemediğim için tüp diyorum bir kere kullanayım bir daha da gerek etmesin Rabbim. Cnm ysklaşık 3 yıldır evliyim 1yıldır olmuyor bebek. Hayırlısı ile nasip etsin Rabbim herkesle birlikte bana da.
yarın mı yapılacak aşılama cnm hadi hayırlısıAz önce çatlatma iğnelerimi vuruldum çok heycanlandım niyeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?