2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.498
En iyi cevaplar
2
69.631
1.623
102
Allahım ısteyen herkesın gönlüne göre versin allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın ' Kün fe ye Kün ' Ol de Olsun Yarabbim !

[Üye----------------Yaş -----Deneme ------ Merkez ---- - Transfer---------- Sonuç

Saricicek --------- 34 ------- 2.deneme ------ Ankada adana ------- :nazar:HAMİLE:anneadayı::KK46:

Batmanbeginn ----- 30 -------1.deneme ---------Ankada Adana ----------- :nazar:HAMİLE:nazar::anneadayı::KK46:

Tusemim ------------- 23----------- 2deneme -----------Maslak Acıbadem --- transfer bekliyor:KK73:

TuğçeSerdar----------24 --------- 3.deneme -------Medical Park Göztepe ---- Transfer Bekliyor:KK73:

Yenibidunya --------- ??-----------2.deneme-----------Ankada Adana ----NEGATİF :KK61:r

Gülşahbeyza---------- 28--------- 1.deneme -------Gelecek Tüp Bebek Merkezi ---- 29Mayıs

Poldi -----------------38-------------3.deneme---------Bursa Acıbadem----------Negatif :KK61:

Umut88------------ ?? -----------4.deneme ---------- ?? ---------- tedavide

Majesteleri----------- 37---------7.deneme--------- Ankara Navart -------- Tedavide

Budu ------------------??---------??-------------------??----------------HAMİLE :nazar::anneadayı::KK46:

cananu.....................??? ------------???-------------------Bahçeci Umut ----------- Tedavide

kuslar ------------------?? ------------- 4.deneme --------------İzmir KENT------- NEGATİF :KK61:

gamze42------------ 27-----------------1 .deneme---------- Medikal park-----TEDAVİDE:KK73:

öz-ge-mavi ----- ----22---------------4.deneme-----------Hollanda Ivf. ------HAMİLE:nazar::anneadayı::KK46:
Alenay ---------------??---------------1.deneme-------------???------------HAMİLE :nazar::anneadayı::KK46:
Birgaripyolcu-------26------------------1.deneme-----Kadiköy Şifa --------HAMİLE:nazar::anneadayı::KK46:

Sevda Yolcusu ----- 24---------------2.deneme------ medipol meg.ünv. Tedavide:KK73:

Hevesle bekleyen-----30--------------3.deneme-------Kadıköy acıbadem------Beklemede
:KK73:
Aysena2286 ----------??-----------4.deneme------Memorial Şişli --------Tedavide:KK73:

arwen22 ---------38-------------1.deneme--------- Yeditepe Üniv.Hast.-----Sonuç bekliyor:KK73:
Belinda87--------28------------1.deneme----------medikalp park göztepe------ sonuç beklıyor:KK73:

denizege34..........31.............2.deneme..............bursa ART........................tedavıde

reyyan87...............28..................?...................malatya doğu fertil...................sonuç bekliyor

demede................26............3.deneme...........bahçecı tup bebek....................sonuç bekliyor

Orlando...............34.............3.deneme...........flörence nightingale....................sonuç bekliyor

nuclear.................31...........1.deneme...........medıkal park bahçelıevler.............sonuç beklıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de yaptıracağım cnm(mayıs aşılama, olmazsa(Allah korusun)temmuzda tüp). benim de rahmim sağa yatık ve küçük polip var üstte 3mm. doktorumuz aynı seninle bana yeri ve büyüklüğü sebebiyle sıkıntı yok dedi. ekte gönderdim bakmak isteyene. ayrıca eşimin sperm sayısı ve hareketliliği tam sınırda. herşeyin hayırlısı ne diyelim ki. inşallah bize de şu gebelik takviminden yapmak nasip olur. çok özendim ona yaaaa :KK9:

Eklentiler

• RÖNTGEN.webp
    RÖNTGEN.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 93
ben de yaptıracağım cnm(mayıs aşılama, olmazsa(Allah korusun)temmuzda tüp). benim de rahmim sağa yatık ve küçük polip var üstte 3mm. doktorumuz aynı seninle bana yeri ve büyüklüğü sebebiyle sıkıntı yok dedi. ekte gönderdim bakmak isteyene. ayrıca eşimin sperm sayısı ve hareketliliği tam sınırda. herşeyin hayırlısı ne diyelim ki. inşallah bize de şu gebelik takviminden yapmak nasip olur. çok özendim ona yaaaa :KK9:
aynen cnm ya bende bu kulube üye oldum olalı hep bu hamilelik takvimine taktım okadar guzelkı kımde varsa acıklamalarını okuyorm bebek kacıncı hafta ne alemde dıye bende bı heveslıyım :) canım ınsallah tup bebege gerek kalmadan allahım bebegını verir senınle aynı klınıge gıdıyoruz sanırm ben ne kadar feza byden memnun kalmasamda ınsallah senın tedavınde hayırlı olur ve basarılı olur burda guzel haberlerını bırlıkte gun gun adım adım yasarız.:) rahm fılmıne doktor ne dedı cnm benm de ona kalırsa tuplerde kalınlasma var dedıler ama sorun teskıl etmezmıs onemlı olan tıkalı olmaması dıye bılıyorm

aynen cnm ya bende bu kulube üye oldum olalı hep bu hamilelik takvimine taktım okadar guzelkı kımde varsa acıklamalarını okuyorm bebek kacıncı hafta ne alemde dıye bende bı heveslıyım :) canım ınsallah tup bebege gerek kalmadan allahım bebegını verir senınle aynı klınıge gıdıyoruz sanırm ben ne kadar feza byden memnun kalmasamda ınsallah senın tedavınde hayırlı olur ve basarılı olur burda guzel haberlerını bırlıkte gun gun adım adım yasarız.:) rahm fılmıne doktor ne dedı cnm benm de ona kalırsa tuplerde kalınlasma var dedıler ama sorun teskıl etmezmıs onemlı olan tıkalı olmaması dıye bılıyorm

ayyy evet evet inşallah ikimize de yakın zamanlarda nasip olur. bekliyoruz sıpalar gelin artık beyaz bayrak gönderdikkkk gelin işteee:KK31:

ayyy evet evet inşallah ikimize de yakın zamanlarda nasip olur. bekliyoruz sıpalar gelin artık beyaz bayrak gönderdikkkk gelin işteee:KK31:
inşalah cnm vardır herşeyin bı zamanı hayırlısıysa gelsınler ben tedavm ıptal oldugunda cok ağladım işyernde duramıyordm ogle arası oeve gıtmıstım sırf aglamak ıcın okadar kötüydüm sağolsun burda okdar guzel okdar temız arkdaslar varkı yeteeeeer yeteeeeer başta olmak üzere orlando orlando olsun sevdecann sevdecann olsun hkom hkom olsun @_ksk_ olsun E egunal olsun ismini ne nıckını unuttugum birçok arkdasım burda bana hep destek oldu ki sayelerinde belki şuan kendimi toparladım hepsinden allah binlerce kez razı olsun burada ben cok mutlu oldm kendı derdımı unutup arkdaslarn derdıne uzuldm mutluluklarına mutlu oldm ıyıkı varsınız hepinize tekrar teşekkür ederim

inşalah cnm vardır herşeyin bı zamanı hayırlısıysa gelsınler ben tedavm ıptal oldugunda cok ağladım işyernde duramıyordm ogle arası oeve gıtmıstım sırf aglamak ıcın okadar kötüydüm sağolsun burda okdar guzel okdar temız arkdaslar varkı yeteeeeer yeteeeeer başta olmak üzere orlando orlando olsun sevdecann sevdecann olsun hkom hkom olsun @_ksk_ olsun E egunal olsun ismini ne nıckını unuttugum birçok arkdasım burda bana hep destek oldu ki sayelerinde belki şuan kendimi toparladım hepsinden allah binlerce kez razı olsun burada ben cok mutlu oldm kendı derdımı unutup arkdaslarn derdıne uzuldm mutluluklarına mutlu oldm ıyıkı varsınız hepinize tekrar teşekkür ederim

ben de biraz içime atmıştım önceleri çocuk olmamasını öyle bir sıkıntı verdi ki yolda geçen amcaları teyzeleri durdurup
" benim çocuğum olmuyor yetişin ablalar abiler kurtarn beni" diye bağırasım gelmişti :rolleyes: sonra baktım içimde tutamıyorum e herkesle de paylaşılmıyor. beni kim anlayabilir ki diye düşünürken yıllar önce üye olmuştum buraya online olmadan sık sık takip edip paylaşımları okuyordum ama dayanamaz oldum artık paylaşacam sıkıntımı :KK68: içime ata ata içim gaz dolmuştu ya :oops:

ben de biraz içime atmıştım önceleri çocuk olmamasını öyle bir sıkıntı verdi ki yolda geçen amcaları teyzeleri durdurup
" benim çocuğum olmuyor yetişin ablalar abiler kurtarn beni" diye bağırasım gelmişti :rolleyes: sonra baktım içimde tutamıyorum e herkesle de paylaşılmıyor. beni kim anlayabilir ki diye düşünürken yıllar önce üye olmuştum buraya online olmadan sık sık takip edip paylaşımları okuyordum ama dayanamaz oldum artık paylaşacam sıkıntımı :KK68: içime ata ata içim gaz dolmuştu ya :oops:
çok iyi etmişin inan burası cok motive ediyor kendın gıbı bekleyen bır cok arkdas görunce rahatlıyorsun onların derdı derdın mutlulugu mutlulugn oluyo zamanla anlarsn görursn sende ben cok rahatladm dıyormya cok aglıyordm ma sapolsn alalh razı olsnlar benı hıc tanımadan derdıme ortak oldular ve yılmadan usanmadan devam etmeme vesıle olan cok arkdas oldu sen daha basındasn ve ınsallah çok ugrasadan basında bebegınn guzel haberlerını alırsın

canım rahim filmime sağa yatık olabilir dedi onda sıkıntı yokmuş şekli güzel önemli olan bu dedi. tüpler açık sıkıntı yok çok şükür işte bi tek o polip var onun da yeri yukarıda küçük de bişey olduğundan ameliyat istersen yaparım ama şu aşamada gerek yok dedi. yine de bikaç dktora gösterdim. aynı şeyleri söylediler. içim rahatladı.

canım rahim filmime sağa yatık olabilir dedi onda sıkıntı yokmuş şekli güzel önemli olan bu dedi. tüpler açık sıkıntı yok çok şükür işte bi tek o polip var onun da yeri yukarıda küçük de bişey olduğundan ameliyat istersen yaparım ama şu aşamada gerek yok dedi. yine de bikaç dktora gösterdim. aynı şeyleri söylediler. içim rahatladı.
anladm cnm bencede bir sorun teşkil etmez doktorlarda sorun olmadıgını söyledıyse sıkıntı yok inşallahta olmaz hersey dıledıgın gibi olur hayırlısıyla en kısa sürede ilk tedavinde bebegıne kavusursun:KK46:

anladm cnm bencede bir sorun teşkil etmez doktorlarda sorun olmadıgını söyledıyse sıkıntı yok inşallahta olmaz hersey dıledıgın gibi olur hayırlısıyla en kısa sürede ilk tedavinde bebegıne kavusursun:KK46:
amin tüm bekleyenlerle birlikte biz de inşallah :)

tabi ki canım dikkate almaya başladım bile. sonuçta doktor ve hasta olarak bizler uyum içinde güven içinde olmalıyız.[/QUOTE]
Ankada ya gidiceksen kesinlikle feza bey ile devam etme bak kaç kişi şikayet ediyor forumlara topiklere bak

Selam arkadaslar basligi gorunce bi sevindim.insallah ben de şu fsh belasi düser düşmez basliycam tedaviye onumuzdeki bir iki ay icinde.insallah hayirli sureclerden geceriz.

Selam arkadaslar basligi gorunce bi sevindim.insallah ben de şu fsh belasi düser düşmez basliycam tedaviye onumuzdeki bir iki ay icinde.insallah hayirli sureclerden geceriz.[/QUOTE

Inşallah canım benim birlikte geçeriz. Sen hangi ildesin doktorun kim

Selam arkadaslar basligi gorunce bi sevindim.insallah ben de şu fsh belasi düser düşmez basliycam tedaviye onumuzdeki bir iki ay icinde.insallah hayirli sureclerden geceriz.
Hoşgeldin Aramıza Canm senin problemin nedir ilk tedavin mi nerde başlıyorsun tedaviye

Hoşgeldin Aramıza Canm senin problemin nedir ilk tedavin mi nerde başlıyorsun tedaviye
Hosbulduk canm tesekur ederim.benim problem cok.cikolata kisti miyom ne ararsan yani:KK61:Ameliyat olmadan once bikez denedik canim tup bebek kimyasal gebelik oldu.sonra ameliyat oldum bu kez de fsh yukseldi.beklemedeyim duser dusmez basliycaz tedaviye.haziran ayi icin cok hazirladim kendimi insallah bi aksilik cikmaz..

İ
Hosbulduk canm tesekur ederim.benim problem cok.cikolata kisti miyom ne ararsan yani:KK61:Ameliyat olmadan once bikez denedik canim tup bebek kimyasal gebelik oldu.sonra ameliyat oldum bu kez de fsh yukseldi.beklemedeyim duser dusmez basliycaz tedaviye.haziran ayi icin cok hazirladim kendimi insallah bi aksilik cikmaz..
lk tedavinden dondurulmuş varmı Canm ? Üzüldüm kimyasal için benmde 1düşük 1kimyasal var malesef iyi bilirim o üzüntüyü Allah'ım en kısa sürede nasip etsin inşallah haziranda transfermi olucak baştan tedavimi

Back
X