- 30 Ekim 2013
- 20.307
- 56.934
- 798
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
selam benim de nisan sonu mayıs başı gibi olur heralde transferim.şu an iğne aşamasındayım.kısaca kendimden bahsedeyim.6,5 yıllık evliyim 2,5 yıl önce bebek sahibi olmaya karar verdik bi ameliyat oldum arkasından yumurta takibiyle dış gebelik geçirdim sonra geçen yıl haziranda tüp bebek denemesi negatif sonuçlandı.ikinci denemeyi ekimde yapacakken eylülde hamile kaldım yine dış gebelik.zaten bi tüpüm kapalıydı diğeri de iki kez dış gebelik geçirmiş oldu.tüplerim alındı.2 ay önce geçen tedaviden kalan 1 tane dondurulmuş embriyom vardı o da negatif sonuçlandı. şimdi yeni tedavi başladı bakalım neler olacak.çok konuştum ama içimi dökmüş oldumkızlar kımse yokmu Mayısta sadece benmı varım :)
Slm canim bende mayis sonu haziran gibi yaptirmayi dusunuyorum insallah bir aksilik cikmazsa tabiki insallah sonuda hayirli olurmerhaba,
benım tuplerın tıkalı oldugu ıcın tup bebek yaptıracagım Nisan ayında prolaktın yuksek cıktıgı ıcın Mayısa erteledık ınsallah Allahın ıznıyle mayısta tedavıye baslayacıg.. Haydı gelın Mayıs ayı bızım ayımız olsun ve bebeklerımıze kavusalım :):)
amin canım ınsallah ınsallah Allahın ıznıyle olumlu haberler alacagız ama yazıp kacmayın konusalım :)Slm canim bende mayis sonu haziran gibi yaptirmayi dusunuyorum insallah bir aksilik cikmazsa tabiki insallah sonuda hayirli olur
Yok canim ben daha yeni randevu aliyorum mayista ilk randevimu alacagim esimde ozaman test verecek insallah onun sonuclarida iyi cikarsa ozaman baslayacagiz o şimdi tedavi goruyo allah hepimizin onunu acsin seninle daha once yazismistik galiba aynı donemlerde evlenmistik oyle hatırlıyorumamin canım ınsallah ınsallah Allahın ıznıyle olumlu haberler alacagız ama yazıp kacmayın konusalım :)
benım doktorum butun kan testlerımı falan yaptırdı sızdede yapıldımı
Haziran 2013 te evlendim canim insallah bebislerimozdr gelir hemenYok canim ben daha yeni randevu aliyorum mayista ilk randevimu alacagim esimde ozaman test verecek insallah onun sonuclarida iyi cikarsa ozaman baslayacagiz o şimdi tedavi goruyo allah hepimizin onunu acsin seninle daha once yazismistik galiba aynı donemlerde evlenmistik oyle hatırlıyorum
Amin canim insallah bende 2013 eylülde evlendim hep ben tedavi oldum simdi esim oluyo insallah hersey iyi olur bize sen ne zaman basliyosunHaziran 2013 te evlendim canim insallah bebislerimozdr gelir hemen
Amin canim ben bu ay baslayacaktim fakat prolaktinim biraz yuksek cikti doktorum buda yumurtayi kalitesizlestirir dedi bu yuzden mayis 5 te regl olunca basliycam benim tupler kapali senin sorun ne canimAmin canim insallah bende 2013 eylülde evlendim hep ben tedavi oldum simdi esim oluyo insallah hersey iyi olur bize sen ne zaman basliyosun
Canim bizde esim tedavi görüyor haziranda sonuçları iyi cikarsa tupe baslayacagiz canimAmin canim ben bu ay baslayacaktim fakat prolaktinim biraz yuksek cikti doktorum buda yumurtayi kalitesizlestirir dedi bu yuzden mayis 5 te regl olunca basliycam benim tupler kapali senin sorun ne canim
kızlar bıse sorcam..ben ilk tüp bebek düşükle sonçlandı..kürtaj oldum..doktor 3.cü adetinde dondurulmuşu transfer edebiliriz dedi..sizce doğrumu beklesem miCanim bizde esim tedavi görüyor haziranda sonuçları iyi cikarsa tupe baslayacagiz canim
Cok gecmis olsun canim insallah saglikli bebislerimiz olur hemenmi tedaviye baslayacaksin bence bir iki ay ara ver vucudun dinlensin ama doktorun bilir tabikikızlar bıse sorcam..ben ilk tüp bebek düşükle sonçlandı..kürtaj oldum..doktor 3.cü adetinde dondurulmuşu transfer edebiliriz dedi..sizce doğrumu beklesem mi(korkuorm
doktorum tavsıyesı onemlı tabıkı ama bence ruhen ve bedenen ne zaman hazır hıssedersen ozaman baslaman sankı daha ıyı gıbı ınsallah bu sefer bebısın senınle kalır:)kızlar bıse sorcam..ben ilk tüp bebek düşükle sonçlandı..kürtaj oldum..doktor 3.cü adetinde dondurulmuşu transfer edebiliriz dedi..sizce doğrumu beklesem mi(korkuorm
ınsallah olumlu sonuclar alırız hepımız guzel guzel haberler verırızMerhaba arkadaşlar inşallah mayıs hepimize hayırlı , uğurlu gelir. Benimde mayısın ortalarında sanırım donmuş embriyolarım transfer edilecek inşallah
bıraz kendını rahat bıraksan kafanı dagıtsan belkıde hemencık gelır bebısınBende bu ay hamile kalmazsam mayısta tüp düşünüyorum 1,5 yıldır hiç gebelik olmadı eşiminde benim de sonuçlar normal hsg çektrdim geçen ay normal...anlamadım gtti ...ankarada gdcem tüpe
Canim eger hsg cektirdiysen 3 ay bekle derim ben doktor bize oyle demisti kanallar tamamen acildigi icin gebelik ihtimali artiyo bende 1.5 yildir evliyimBende bu ay hamile kalmazsam mayısta tüp düşünüyorum 1,5 yıldır hiç gebelik olmadı eşiminde benim de sonuçlar normal hsg çektrdim geçen ay normal...anlamadım gtti ...ankarada gdcem tüpe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?