- Konu Sahibi basbelasiyim
merhaba ben de nısan 13 de transfer yaptırdım bugun 7.gun oldu beklıyorum sabırsızlıkla ınsalla olur dıye.Rabbim evlat ısteyen herkese nasıp etsın hayırlısı ılekızlar kımse yokmu Mayısta sadece benmı varım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ben de nısan 13 de transfer yaptırdım bugun 7.gun oldu beklıyorum sabırsızlıkla ınsalla olur dıye.Rabbim evlat ısteyen herkese nasıp etsın hayırlısı ılekızlar kımse yokmu Mayısta sadece benmı varım :)
amin canım ınsallah allahım hayırlı saglık evlatlar nasıp etsın 4 gozle sonucunu beklıyoruzmerhaba ben de nısan 13 de transfer yaptırdım bugun 7.gun oldu beklıyorum sabırsızlıkla ınsalla olur dıye.Rabbim evlat ısteyen herkese nasıp etsın hayırlısı ıle
hosgeldın canım benım hepmız burada derdımızı paylasıyoruz senıde herzaman beklıyoruz:)merhaba arkadaşlar; ben 22. nisan da tüp bebek tedavisine başlıyorum. uzun protokol olacak sanırım çünkü adetimin 21. günü çağırdı. o gün eşimle mi gitmeliyim.
bu arada aranıza benide alırsanız mutlu olurum
hosgeldın canım benım hepmız burada derdımızı paylasıyoruz senıde herzaman beklıyoruz:)
Amin canim insallah sorun nedir peki bence detayli anlatalimki isik olsun bizeMeraba kızlar bende allah izin verirse mayısın 23 ü gibi yani adetimin 3. Günü muayene olucam sonra başlıcaz insallah hayırlı olur
Canim ben nisanda baslayacaktim ama prolaktin yuksek oldugu icin bir ay erteledik eger bu ay sorun olmazsa baslayacagim ama biz tedaviye aslinda mart ayinda baslsdik bu surede vitamin takviyesi aliyorumcanım sen hangi aşamadasın beni adetin 21. günü çağırdı ne yapacaklar bilmiyorum ama heycanlıyım ve bir yandan da korkuyorum.
Sor tabiko canimKızlar size birşey sorucam
beni çarşamba için çağırdı adetimin 21. günü ama bir bilgilendirme yapmadı yani vitamin falan vermedi.Canim ben nisanda baslayacaktim ama prolaktin yuksek oldugu icin bir ay erteledik eger bu ay sorun olmazsa baslayacagim ama biz tedaviye aslinda mart ayinda baslsdik bu surede vitamin takviyesi aliyorum
O zman ben en baştan anlatayım canım biz 4 yıllık evliyiz ve hiç korunmadik ama hamile kalamadim 2 sene önce doktora gitmeye başladık bir sürü tahlil testler falan filan hiç bir sorun bulamadilar neyse en son hsg çekildi ama yine bir sorun çıkmadı 1 sene boyunca klomen çatlatma iğnesi falan tedavi uygulandı ama yine hamile kalamadim aşılama denedik yine hamile kalamadım en son artık doktorlar hem paraniza hem manevi olarak size yazık boşuna beklemeyin tüp bebeğe gidin dediler neyse işte bi kaç merkezle görüşmeye gittik yanımızda giderken daha önceden yaptırmış olduğumuz bütün tahlilleri testleri falan da götürdük onlarda bir sorun yok dedi ama gittiğimiz diğer merkez bizden bazı testler istedi sizce bu normal mi sizden de görüşmeye gittiğiniz de bazı testler istediler mi işte neyse eşimle düşündük taşındık hem maddi hem manevi kendimize gelelim hemde vücudum dinlensin diye mayısta başlamaya karar verdik işte bu ay adet olmayı bekliyorum normalde bugün adet olmam lazim ama daha olmadim beyse iste adetimin üçüncü günü testleri yaptiricam sonra sonuçları doktoruma göndericem oda ona göre gerek varsa ilaç verecek ve folik asit kullanmaya baslicam inşallah Mayıs ayında da adetimin 3. Günü gidip tüp bebeğe başlıcaz biraz uzun yazdım sanırım kbAmin canim insallah sorun nedir peki bence detayli anlatalimki isik olsun bize
Yani işte biz merkezle görüşmeye gittiğimizde benden ve eşimden bazı testler istedi ve testleri yaptirip bana yollayın dedi sizce bu normal mi ve benim bu testleri yaptiracagim hastanede tanıdığım bir doktorum var ona sordum oda bu testler normalde gebelikte yapılıyor ama demek ki o merkez riske atmamak için önceden istedi dedi ve sorum şu işte sizden görüşmeye gittiğiniz de bunlar oldu muSor tabiko canim
Canim once adet olmani saglar belki sonra basla bende pihitlas.asa cikti simdiden diyete basladim Allah nasip eder hamile olursam devm edecekmisimmbeni çarşamba için çağırdı adetimin 21. günü ama bir bilgilendirme yapmadı yani vitamin falan vermedi.
Sebepsiz infertile insallah bu ay kendiliginden hamile kalirsin canim stres yapma stres dahada zorlastiriyor.evet canim bende yaptirdim esim ve ben genetik testi verdik butun kan testleri yapildi soyle diyyi. Sarilik testine kadar benimde bu ay.prolaktin yuksek cikti ondan erteledik normalde martta gitmistik insallah bu zorlu yolun sonunda bebeklerimize kavusurizO zman ben en baştan anlatayım canım biz 4 yıllık evliyiz ve hiç korunmadik ama hamile kalamadim 2 sene önce doktora gitmeye başladık bir sürü tahlil testler falan filan hiç bir sorun bulamadilar neyse en son hsg çekildi ama yine bir sorun çıkmadı 1 sene boyunca klomen çatlatma iğnesi falan tedavi uygulandı ama yine hamile kalamadim aşılama denedik yine hamile kalamadım en son artık doktorlar hem paraniza hem manevi olarak size yazık boşuna beklemeyin tüp bebeğe gidin dediler neyse işte bi kaç merkezle görüşmeye gittik yanımızda giderken daha önceden yaptırmış olduğumuz bütün tahlilleri testleri falan da götürdük onlarda bir sorun yok dedi ama gittiğimiz diğer merkez bizden bazı testler istedi sizce bu normal mi sizden de görüşmeye gittiğiniz de bazı testler istediler mi işte neyse eşimle düşündük taşındık hem maddi hem manevi kendimize gelelim hemde vücudum dinlensin diye mayısta başlamaya karar verdik işte bu ay adet olmayı bekliyorum normalde bugün adet olmam lazim ama daha olmadim beyse iste adetimin üçüncü günü testleri yaptiricam sonra sonuçları doktoruma göndericem oda ona göre gerek varsa ilaç verecek ve folik asit kullanmaya baslicam inşallah Mayıs ayında da adetimin 3. Günü gidip tüp bebeğe başlıcaz biraz uzun yazdım sanırım kb
Canım doğru diyorsun doktor da stres çok etkili diyor ama yapmamak elde mi hiç bilemiyorum en azından ben kendime engel olamıyorum belki de çevremdeki meraklı insanlar strese girmeme daha yardımcı oluyorlar diyebiliriz yok çocuk yapmıyor musunuz yok olmuyor mu yoksa biz mi yapmıyoruz birde şu üsteleyerek sormaları yokmu inşallah allah nasip ederse diyorum üstüne basa başa olmuyor dememi duyana kadar hatta duyduktan sonra bile her gördüklerinde sormaya devam ediyorlar hatta bi sorun olmadığını söylesem bile kendi kafalarindn birseyler uyduruyorlar ee madem bitaraflarindan uyduracaklar bunaltana kadar neden soruyorlar neyse ben yine çok uzattım konumuza gelelim aynen öyle bir sürü test istediler kan sayımı vs ben daha önceden yaptirdiğimda bende kansızlık çıkmıştı ve hepatit b ama bağışıklılık kazanmışım o neyse artık anlamadım ama işte böyleSebepsiz infertile insallah bu ay kendiliginden hamile kalirsin canim stres yapma stres dahada zorlastiriyor.evet canim bende yaptirdim esim ve ben genetik testi verdik butun kan testleri yapildi soyle diyyi. Sarilik testine kadar benimde bu ay.prolaktin yuksek cikti ondan erteledik normalde martta gitmistik insallah bu zorlu yolun sonunda bebeklerimize kavusuriz
Görüşmeye gittiğiniz bi kaç merkez var sanırım bunların her birinin istediği şeyleri yapamayız ki. nerde tedaviye başlayacaksanız orayı baz alın , test isteyen dr içinize sindiyse istediği testleri yaptırın . tedaviye karar verip süreç başladığında tabiki testler , tahliller hepsini istiyolar.Canım doğru diyorsun doktor da stres çok etkili diyor ama yapmamak elde mi hiç bilemiyorum en azından ben kendime engel olamıyorum belki de çevremdeki meraklı insanlar strese girmeme daha yardımcı oluyorlar diyebiliriz yok çocuk yapmıyor musunuz yok olmuyor mu yoksa biz mi yapmıyoruz birde şu üsteleyerek sormaları yokmu inşallah allah nasip ederse diyorum üstüne basa başa olmuyor dememi duyana kadar hatta duyduktan sonra bile her gördüklerinde sormaya devam ediyorlar hatta bi sorun olmadığını söylesem bile kendi kafalarindn birseyler uyduruyorlar ee madem bitaraflarindan uyduracaklar bunaltana kadar neden soruyorlar neyse ben yine çok uzattım konumuza gelelim aynen öyle bir sürü test istediler kan sayımı vs ben daha önceden yaptirdiğimda bende kansızlık çıkmıştı ve hepatit b ama bağışıklılık kazanmışım o neyse artık anlamadım ama işte böyle
Zaten o testleri isteyen doktor cidden çok içime sindi ve o merkezde yaptırmak istiyorum araştırdığıma göre iyide bir merkez ama tabi hersey vesile önemli olan Allah yeter ki ol desin ve inşallah ki allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsinGörüşmeye gittiğiniz bi kaç merkez var sanırım bunların her birinin istediği şeyleri yapamayız ki. nerde tedaviye başlayacaksanız orayı baz alın , test isteyen dr içinize sindiyse istediği testleri yaptırın . tedaviye karar verip süreç başladığında tabiki testler , tahliller hepsini istiyolar.
Canim insanlar bos soru sormayi cok seviyor madem oyle onlarla karsilasmamaya calis mesela ben bu surecte cok fazla insanla gorusmuyorum veya kalabaliktan uzak duruyorum ne gerek var onlara cevap vermeye hergun kendine mutlu oldugunu soyleCanım doğru diyorsun doktor da stres çok etkili diyor ama yapmamak elde mi hiç bilemiyorum en azından ben kendime engel olamıyorum belki de çevremdeki meraklı insanlar strese girmeme daha yardımcı oluyorlar diyebiliriz yok çocuk yapmıyor musunuz yok olmuyor mu yoksa biz mi yapmıyoruz birde şu üsteleyerek sormaları yokmu inşallah allah nasip ederse diyorum üstüne basa başa olmuyor dememi duyana kadar hatta duyduktan sonra bile her gördüklerinde sormaya devam ediyorlar hatta bi sorun olmadığını söylesem bile kendi kafalarindn birseyler uyduruyorlar ee madem bitaraflarindan uyduracaklar bunaltana kadar neden soruyorlar neyse ben yine çok uzattım konumuza gelelim aynen öyle bir sürü test istediler kan sayımı vs ben daha önceden yaptirdiğimda bende kansızlık çıkmıştı ve hepatit b ama bağışıklılık kazanmışım o neyse artık anlamadım ama işte böyle
Canim insanlar bos soru sormayi cok seviyor madem oyle onlarla karsilasmamaya calis mesela ben bu surecte cok fazla insanla gorusmuyorum veya kalabaliktan uzak duruyorum ne gerek var onlara cevap vermeye hergun kendine mutlu oldugunu soyle[/QUOT aslında pek evden çıktığım yok daha doğrusu kursa gidiyorum kuran öğrenmeye onun dışında evden çıkmiyorum hiç ama insanların beni görmeleri yetiyor zaten sonra gelsin soru yağmurları Ayy birde kurstakiler hergün ay yok kız hamilemisin yoksa bi yerim ağrısa yada kilo alsam bi hamile misinler falanlar filanlar yok İşte yap bi tane yap yap olsun bitane töbe Yarabbim bi gün evde hamurdan çocuk yapıp vericem ellerine yap diyordunuz bakın yaptım dicem allah günah yazmasin ama o noktaya getirdiler beni sağolsunlar yok şu yapmış sen niye yapmiyorsun sanane kardeşim ya sen mi bakican olsa bunu diyen insanlarda olsa belki bir kere dahi görmeyecek insanlar neyse ya o kadar doluyum o kadar öfkeliyim ki sizin de kafanızı şişiriyorum ya birde belki bu sivri zekali insanlardan dolayi olsa gerek sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor adetim gecikse bile aman zaten hamile degilimdir diyorum hatta tüp bebeğe bile boşuna masraf yapmasam mı kesin olmaz zaten diyorum biliyorum bunları düşünmem yanlış ama kafamda deli sorular işte ne yapayim