• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Sorunlarnelrr arkadaslar bize detayli yazinda biz bebeislerimize kavusunca bakacak olan arkadaslara umut olalim
6 senelik evliyim dogal yoldan cocuklarimiz oluyor fakat dogduktn sonra kaybediyoruz doktorlarimiz tup bebek onerdi bize genetik tani yapilacak 28 nisan randevu aldik buyuk ihtimal mayista tedaviye bslayacaz insaallah hpimizn hkkinda hayirlisi olsunnn.

6 senelik evliyim dogal yoldan cocuklarimiz oluyor fakat dogduktn sonra kaybediyoruz doktorlarimiz tup bebek onerdi bize genetik tani yapilacak 28 nisan randevu aldik buyuk ihtimal mayista tedaviye bslayacaz insaallah hpimizn hkkinda hayirlisi olsunnn.
Amin canim Allahim hayirli saglikli uzun omurlu evlatlar versin hepimize kizlar duzenli girerseniz topice dua okuyalim diyorum

mrb kızlar bende aranıza yeni katıldım rabbim kimseyi aratması herkese saglıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin bende 4 yıllık evliyim 2 kere denedik olmadı ilk tedavinin peşimdeki ay normal yoldan oldu ama zaten doktorumuz saglıklı olmayacagını söylemişti zaten düşükle sonuclandı 3 aylık kalbi durdu şimdi 3. kez denicez inş. bizde herseyi yaptık bütün tahliller yapıldı dün doktorumuzla görüştük bu sefer embriyoların genetiklerine balılıp öyle yransfer olacak

Merhaba arkadaşlar :KK54: Rabbim hepimize en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin bende mayıs başında tüp bebek tedavisine başlayacağm inşAllah.. sorunumuz rezerv azlığı yaklaşık 2 yıllık evliyim. 1 senedir bebiş düşünüyoruz. Benim gibi sorunu rezerv azlığı olan var mı ? Bu konuda doğal şeylerle yumurta kalitesini artırmak için neler yapıyorsunuz ?

bende yarin tüp icin gorusmeye gidicem.reglimin 3.gunu.insallah herhangi bir sorun cikmaz ve tedavim baslar.4 senedir evliyim.2.5 senedir bebis icin ugrasiyoruz.pkoluyum.esimde sorun yok.aralikta dis gebelik sebebiyle sol tupum alindi

Ben de mayıs ayında tüp bebek yaptırıcam bu 2. Denemem sorun pcos. Perşembe günü reglimin 3. Günü dr a gidicem. Allahım inşallah bu kez nasip eder

Slm kızlar aranıza yeni katıldım.. 10 yillik evliyim 3 asilama 1 tüpbebek oldum sonuç olumsuz. Şimdi tekrar denemek istiyorum. Güvenilir merkez ve doktor bilmiyorum. Netten araştırma yaptım bir merkezi 5 kişi metediyorsa 4 kişi begenmiyor herkes başka birşey diyor...Istanbul anadolu yakasında arastiriyorum sizin bildiginiz tavsiye edebileceginiz merkez ve doktor varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.

Slm kızlar aranıza yeni katıldım.. 10 yillik evliyim 3 asilama 1 tüpbebek oldum sonuç olumsuz. Şimdi tekrar denemek istiyorum. Güvenilir merkez ve doktor bilmiyorum. Netten araştırma yaptım bir merkezi 5 kişi metediyorsa 4 kişi begenmiyor herkes başka birşey diyor...Istanbul anadolu yakasında arastiriyorum sizin bildiginiz tavsiye edebileceginiz merkez ve doktor varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba canm öncelikle geçmiş olsun benimde 2. Tüp bebek denemem olcak.. ve doktorum Prof. Dr. Bülent Tıraş doktorun profesör olması için araştırma yaptım ve bu doktor türkiye jinekoloji Derneği başkanıymış biraz pahalı ama iyi ve ilgili bir doktor tavsiye ederim çnümğzdeki günlerde tedaviye başlayacağım 2 atdır ilaç tedavisi görüyorum rezerv azlığından dolayı.. senin sorunun neydi ?

Canım ablamdada aynı sorun vardı hatta şöyle diyim yumurtalar o kalitesizdi ki 8sene sor anca tüp bebek yaptırabildi. 2. Tüp bebekte kavuştu kızına hem dee 3. Kalite embriyoyla :)

Hmm Çok şükür benim değerim çok kötü değil ama yine de tüp bebek gerekiyor ve embriyo havuzu yöntemi uygulanacak inşAllah bende bugün yarın adet olcam beklemedeyim..

Ben aydında yaşıyorum ilk dememem için istanbul acıbadem maslak bülent tıraşa yaptırdık 2. Denemeyi de izmir irenbe aral beye yaptırıcaZ kısmetse. Bu gün ilk iğnemi oldum bile
Anladım canım hayırlı olsun tedavin inşAllah son tedavimiz olur hepimiz bebişlerinize kavuşuruz..

kızlar inş.rabbim gönlünüze göre verir demekki zamanı gelmedi diyorum ben hep bakalım bende 3. denemem olacak inş mayıs 20 gibi baslıcaz...

Back
X