- 31 Mart 2015
- 415
- 226
- 33
- 38
- Konu Sahibi basbelasiyim
Kızlar hz. Zekeriya duasını bilen lütfen yazabilir mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki canım çok teşekkür ederimRabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin... 7000 küsür okunmalı diye duydum rabbim beni dünyada tek bırakma gibi bi anlamı varmış bende günde 100 kez okuyorum
amin inşallah:))Oo odamızda hazıır hadi inşallah evinizin eksiğide geliverir
Allah yardımcın olsun..hayırlı sonuçlar olur inşallahgunaydin
bugun opu gunu.cok heyecanliyim
Her şey yolunda gider inşallah. Sakin ol. Narkozun tadını çıkar.gunaydin
Canım Hz. Zekeriya peygamberin duası (ayet) tam olarak şöyle ; " Rabbi hebli min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiüd dua." Anlamı : Rabbim bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz ki sen duayı hakkıyla işitensin.Kızlar hz. Zekeriya duasını bilen lütfen yazabilir mi ?
Hayırlısı olsun güzel sonuçlanır inşallah ...detayları verirsin bize ..bide sizin eşinize dna hasarı için test istendi migunaydin
Günaydın hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşAllah şimdiden geçmiş olsun..gunaydin
kız hayırlı olsun senı deekleyeyım listeyeSelam kizlar. Benim de 20dk once fln transferim gerceklesti, gun saymaya basliyorum artik![]()
Selam kizlar. Benim de 20dk once fln transferim gerceklesti, gun saymaya basliyorum artik![]()
ekle canim:) teşekrlerkız hayırlı olsun senı deekleyeyım listeye
Saol canim:) insallah guzel haberler veririm :)Hayırlı olsun canım ilk haberi senden alicaz anlaşılan![]()
benim ilk denemem.herhangi birsey yapilmadi esime.normal spermiyogrami gayet iyiydiHayırlısı olsun güzel sonuçlanır inşallah ...detayları verirsin bize ..bide sizin eşinize dna hasarı için test istendi mi
hayirli olsun.ins mutlu haberler aliriz.kac yunurtaniz roplandi.kaci dollendiSelam kizlar. Benim de 20dk once fln transferim gerceklesti, gun saymaya basliyorum artik![]()
kaçıncı denemen ve nerede yaptrdın söyle de listeye ekleyeyim::====))ekle canim:) teşekrler
Saol canim:) insallah guzel haberler veririm :)
ooof adet olsamda transfer e başlasak:)))kaçıncı denemen ve nerede yaptrdın söyle de listeye ekleyeyim::====))