- 14 Ocak 2015
- 127
- 54
- 28
- Konu Sahibi basbelasiyim
Hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı haberlerini alırız :)Selam kizlar. Benim de 20dk once fln transferim gerceklesti, gun saymaya basliyorum artik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı haberlerini alırız :)Selam kizlar. Benim de 20dk once fln transferim gerceklesti, gun saymaya basliyorum artik![]()
Hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberler alırsınız allah gönlumüze göre versin inşallahSelam. Ben de 3 yıldır evliyim. Hiç gebe kalamamıştım. Daha önce Ankara Zekai Tahir Burak Hastanesinde muayene olunca eşimin sperm sayısı ve hareketliliği az denilmişti. Şubat ayında Mehmet Erdem'e muayene olduk. Tüp bebek tedavimiz başladı. İlk denememiz negatif oldu. 2 Mayıs'ta dondurulmuşlardan tekrar transfer yapıldı. Mehmet Hoca gerçekten de çok ilgili ve anlayışlı. Kendisine tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum. Biz de şimdi gün saymaya başladık bakalım 14 Mayıs'ta BHCG testi yaptırıcaz. Rabbim dileyen herkese muradını hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Biz de o güzel duyguları tadalım inşallah. Amin.
Hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberler alırsınız allah gönlumüze göre versin inşallah![]()
Hayırlı olsun cnm inş gzl haberlerini alirizz rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...Selam kizlar. Benim de 20dk once fln transferim gerceklesti, gun saymaya basliyorum artik![]()
Slm bende burdayım ama daha tedaviya baslamadim inş bu ay ilk görüşmeye gidicem.tam karar veremiyorum hangi hastane hangi doktor.offfff bir karar verseydim.kızlarrr topiği canlandırın bakiiim:)))))
bacım doktor falan önemli değilll nasip kısmet bunlarSlm bende burdayım ama daha tedaviya baslamadim inş bu ay ilk görüşmeye gidicem.tam karar veremiyorum hangi hastane hangi doktor.offfff bir karar verseydim.
bende aynı durumdayım ama olsun kısmetse gelır sana bebişin doktor bahane benceBenim 2. Denemem olacak. birde borç alarak baslicam insan ister istemez korkuyor onun için iyi bir doktor olmasını istiyorum. Herseyin hayırlisi.
doğru haklisın cnm kimsetimizde varsa mevla en kısa zamanda kavustursun..bende aynı durumdayım ama olsun kısmetse gelır sana bebişin doktor bahane bence
amiiinnn.inşallahdoğru haklisın cnm kimsetimizde varsa mevla en kısa zamanda kavustursun..
MAYIS 2015 TÜP BEBEK LİSTEMİZ...Kizlarr beni de ekleyin yarin opu islemi var adana acibadem volkan noyan esimde hareketsizlik var ilk denemem olacak cok heyecanliyimm:))