- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi basbelasiyim
iyi geceler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben aydında yaşıyorum doktorum yumurta takiplerimi yapıyo daha sonra izmir ya da istanbul hangi ili istiyorsam anlaşmalı olduğu tüp bebek merkezine yönlendiriyo doktorum işinin ehli bir doktor prof. Kendisi üstelik üniversite hastanesinde de hoca o yüzden söylediklerine çok güveniyorum, çoklu gebelikleri hiç sevmediği ve önermediği halde tüp bebekte çift embriyo transferinde çok ısrarlıhmmm başka bı doktor mu tüp bebek doktorun degl demı
aaa gerçekten mi ...bak bnm de kafam çook karstı şimdiCanım ben aydında yaşıyorum doktorum yumurta takiplerimi yapıyo daha sonra izmir ya da istanbul hangi ili istiyorsam anlaşmalı olduğu tüp bebek merkezine yönlendiriyo doktorum işinin ehli bir doktor prof. Kendisi üstelik üniversite hastanesinde de hoca o yüzden söylediklerine çok güveniyorum, çoklu gebelikleri hiç sevmediği ve önermediği halde tüp bebekte çift embriyo transferinde çok ısrarlı
amiiin ...inşallah....Hosgeldin canim burasi bizim icimizi dokmek icin var.. ayni dertlrri beraber paylasip guzel sonuclara beraber seviniriz insallah.. benimde ilk denemem olacak aslinda bu ay baslayacaktim tedaviye ama prolaktin yuksek cikinca erteledik insallah mayista baslariz tedaviye Allahim pozitif diye yazmayi nasip eder :)
Bence iki tane koydur canım benim ablamda tüp bebek yaptırdı başka bir dr gitti o da aynısını söyleyip 2 koymuş ve tuttuu, bu tanıtlanmış bişi canım şansı arttıyo maalesef bizim sorunsuz anne adayları gibi bu sene 1 tane olsun 2 sene sonra ikiniciyi yaparım deme gibi bi lüksümüz yok %1 şansımızı arttırsa bile değerlendirmeliyizaaa gerçekten mi ...bak bnm de kafam çook karstı şimdi
ama yok organ yetmezliği oluo dıolar ..yok erken doğum dıolar korktum wallaBence iki tane koydur canım benim ablamda tüp bebek yaptırdı başka bir dr gitti o da aynısını söyleyip 2 koymuş ve tuttuu, bu tanıtlanmış bişi canım şansı arttıyo maalesef bizim sorunsuz anne adayları gibi bu sene 1 tane olsun 2 sene sonra ikiniciyi yaparım deme gibi bi lüksümüz yok %1 şansımızı arttırsa bile değerlendirmeliyiz
Canıımmm hadi inşallah ilk güzel haberimizi alıcazCanlarim ben aralikta ilk denememi yapmistim. Sonuc negatifti. Bu ikinci, dondurulmus embriyomla transfer oldu. 13 yumurtam toplanmisti aralikta, 6 tanesi saglikli dollendi. Bugun transfer edilen 1.kalite 3.gun 8hucreli embriyom. Izmirde symrnada tedavimi oluyorm. Allah isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin. :)
Nerdesin canım ? Hangi il ?Slm bende burdayım ama daha tedaviya baslamadim inş bu ay ilk görüşmeye gidicem.tam karar veremiyorum hangi hastane hangi doktor.offfff bir karar verseydim.
amiin ...inşallah.....Canıımmm hadi inşallah ilk güzel haberimizi alıcaz
Olsuuun o tek sağlıklıyla başarıcak senkizlar tek yumos saglikliymis.hayirlisi artik
aynen tatlişkom:))))bende bı adet olabılseydımmm:)))transferı olurdumAhahaha valla yaaa ama biz her akşam böyleyiz :)) en geç biz çıkıyoruz :)))
Sen nerdendin canımaynen tatlişkom:))))bende bı adet olabılseydımmm:)))transferı olurdum
ben şırnaktta oturuorm ama mersinliyim aslen öğretmenlik yapıorm burada:)))Sen nerdendin canım
Geç olsun güç olmasın heemaynen tatlişkom:))))bende bı adet olabılseydımmm:)))transferı olurdum
bu resım dekı de benm tanışdığıma memnun oldum:))ben şırnaktta oturuorm ama mersinliyim aslen öğretmenlik yapıorm burada:)))
aynen doğru söylüyorsunGeç olsun güç olmasın heem