- 31 Mart 2015
- 415
- 226
- 33
- 38
- Konu Sahibi basbelasiyim
Ayy güzelliğine maşallahbu resım dekı de benm tanışdığıma memnun oldum:))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy güzelliğine maşallahbu resım dekı de benm tanışdığıma memnun oldum:))
aynen canm benm:))ben pek güzel değiliim yaAyy güzelliğine maşallahtaa şırnaklardasın demek kıyamam
![]()
Hiçte bilee maşallah kaşlı gözlü derler ya öylesin canım benimaynen canm benm:))ben pek güzel değiliim ya
teşekkür ederm cnm bnm...eşim kıskandgı için kaldrmak zorndayım..k bakma..ayy uyku da tutmuo ınsanı demı::)) sen tedavı aşamasında mısınHiçte bilee maşallah kaşlı gözlü derler ya öylesin canım benim
ayy çooook güzelsiiinnnn:)))))))))))))))))))))))Baak bu da benim :)
saçlara bak maşallahhhhhhh:)))))çok tatlısınBaak bu da benim :)
Ben de sen gör diye koydum hemen kaldırıcam sosyal medya çok tehlikeli ne yazık kiteşekkür ederm cnm bnm...eşim kıskandgı için kaldrmak zorndayım..k bakma..ayy uyku da tutmuo ınsanı demı::)) sen tedavı aşamasında mısın
bencede kaldr hemen cnm:))Ben de sen gör diye koydum hemen kaldırıcam sosyal medya çok tehlikeli ne yazık kiben iğnelere başladım canım yumurta takibindeyiz şimdi
bnm karnm şişmişti..sende öyle oldu muÇol teşekkür ederim :))
Şimdilik bi sorun yok ama ohss başlamak üzere ne oluruz bilmiyorum cuma bi daha gidicembnm karnm şişmişti..sende öyle oldu mu
bol bol su iç cnm korkma bişey olmazŞimdilik bi sorun yok ama ohss başlamak üzere ne oluruz bilmiyorum cuma bi daha gidicem
Eşim bugün aklıma kötü kötü şeyler soktu tırstım valla, su toplarsam nerden alıyorlar acaba sıvıyıbol bol su iç cnm korkma bişey olmaz
Gercektenmi canim cok sevindim bunu duyduguma gercekten cok iyi hastane fealn da bakalim INSALLAH guzel olur sen nerdesinCanım senin doktorun çok iyi benim ilk doktorum bana volkan beyi önerdi onun hocasiymis hatta indirim yapcakti bana ilaçlar icinde bana rapor cikaracakti ama eşim izin vermedi inş sen güzel sonuçlar alırsın
bılmıom kı serum falan verıolardr..sen bol su iç cnmEşim bugün aklıma kötü kötü şeyler soktu tırstım valla, su toplarsam nerden alıyorlar acaba sıvıyı
Tamam canım sağolasınbılmıom kı serum falan verıolardr..sen bol su iç cnm
doktr bana günde 4 litre iç dediTamam canım sağolasın
kendimi parçalasam da 2.5 içiyormdoktr bana günde 4 litre iç dedi
Hadi yaa o kadar demek yarın hemen başlıyorum suya :))doktr bana günde 4 litre iç dedi