2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

yok kız ben kan testı yaptrmayı aklımın ucundan bıle geçrmıorm ımkanzızzzzzzzzzzzzzz kendiliğiden hamıle kalmam ewde civan perçemi var içecwm[/QUOTE
Imkansiz diye birsey yokk:)))bence bi yaptir test.bide bende ne oluyo biliyomusun gecikiyo adetim sonra test yapiyom negatif cikiyo adet oluyorum :)

Slm arkadaşlar sorunlarımı paylaşmak istiyorum aşılama tedavsi yaparken drum tüp bebek için kullanılan ignelerden vermiş devlet de alınan bu ilaçların üstünden 4 yıl gecmeden karsılamıyomus ilaçları biz de parasıyla aldık neyse dedik
şimdi de hastanenin masraflarını da karşılamadıgını ögrendim devlet hastanesinde yaptırıcam ama ücretli olucak cok kısmetsizim yaa sinirden aglayamıyorum bile
böyle olucanı bilseydim özelde yaptırırdm
şimdi bizim masraflar toplam ne kadar tutacak arkadaşlar

Arkadaşlar Merhaba sabah tahlil yaptırdım ve sonuç pozitif hamileyim.Kaç gündür boşuna kuruntu yapmışım.Rabbim sizlerde nasip etsin inşallah henüz sadece bir kağıt var elimizde ama bu bile yetti bize :KK6:Inşallah rabbim isteyen bekleyen herkese nasip eder.

çook sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

Arkadaşlar benden tüp bebek için.İlk defa HCV, HBS ve HIV tahlili istediler. Dosyaya koymak için. Nereden nasıl yaptırdınız

Arkadaşlar Merhaba sabah tahlil yaptırdım ve sonuç pozitif hamileyim.Kaç gündür boşuna kuruntu yapmışım.Rabbim sizlerde nasip etsin inşallah henüz sadece bir kağıt var elimizde ama bu bile yetti bize :KK6:Inşallah rabbim isteyen bekleyen herkese nasip eder.
oyy masallah gozun aydın canım ınsallah saglıkla kucagına alırsın

Ayy canim cok cok sevindim RABBIM hayirlisiyla kucagina almyi nasip etsin topigimizin ilk annesi:)))) canim sizin skinti neydi nerde yaptirdin ve hcg degerin kac kac embriyo koymuslardi ayycok sordumm ama bugun benim transferim varda:)))

Ayy canim cok cok sevindim RABBIM hayirlisiyla kucagina almyi nasip etsin topigimizin ilk annesi:)))) canim sizin skinti neydi nerde yaptirdin ve hcg degerin kac kac embriyo koymuslardi ayycok sordumm ama bugun benim transferim varda:)))
Canım allah yardimcin olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın.çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.benim pko sorunum var eşinde de Varikosel.1 mayısta iki embriyo transferi yapıldı ikiside yüksek kaliteydi ama dondurulmuş transferi yapıldı.Embriyo toplamı işleminden sonra doktorum bir kaç ay bekleyelim dedi aldığım ilaçlar kan değerimi cok yükseltti kan takibi yaptık değerlerin düşünce transferi uygun gördü.Şükürler olsun ki iyi sonuçlandı inşallah seninde öyle olur.hastane ve doktor adını özelden yazıyorum sana

Allah tamamına erdirsin canım senin adına çok sevindim Allah kimseye yokluğunu aramasın sağlıkla kucağına alırsın inşAllah hayırlı uğurlu olsun :KK46::KK46::nazar:

Çokkk sevindim canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de böyle güzel haberler almayı da nasip etsin :KK46::nazar: güzel anne Allah seni kötülüklerden korusun

tranferin 9. günü yani bugün test yaptım ve 1.8 çıktı,daha da yükselmez sanırım.bu durumda olup değeri yükselen oldu mu aranızda?

Gözün aydın canım çok sevindim darısı bizim başımıza inş dua et bize

Ay canım çok sevindim allah sağ saglim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah bizde seni takip ederiz inşallah tek tek bizde yazariz tekrar hayırlısı olsun :) :) :) :)

Back
X