- 24 Nisan 2013
- 124
- 74
- 48
- Konu Sahibi basbelasiyim
Gelir canım stres yapmadaha adet olamadım adetım 5 günn geçtiiiiiiiiiiiiii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelir canım stres yapmadaha adet olamadım adetım 5 günn geçtiiiiiiiiiiiiii![]()
gelsede tedavıye başlasam sinir oldummm..adetımın gelmesı için ne içmeliyım???Gelir canım stres yapma
Valla canım o konuda hiç bir bilgim yok benimgelsede tedavıye başlasam sinir oldummm..adetımın gelmesı için ne içmeliyım???
sen erken mı yaptın testiValla canım o konuda hiç bir bilgim yok benim![]()
Inşallah hepimiz alırız o hayırlı haberleri sağol canım.Hayırlı sonuçlarını bekliyoruz canım
İNŞALLAH pozitif sonuç alırsın canım yarın bekliyoruz haber ver inşallah güzel haberle gelMerhaba,
Benimde transferimin 10. günü bugün allah hepimizi bebeklerimize kavustursun.Önce göbeklerimiz sonra kucaklarimiz dolsun inşallahYarın tahlil günüm ve ben çok tedirginim.
Çok sağol canım inşallah.İNŞALLAH pozitif sonuç alırsın canım yarın bekliyoruz haber ver inşallah güzel haberle gel
Ay benimde senin gibi oldu canim calisiyorum heyet aldik cok korktum adetim gecikirde raporum dan giderse diye ama raporumun 3.gunu adet oldum o sira arastirmistim civan percemi demislerdi ama once test yaptir bencegelsede tedavıye başlasam sinir oldummm..adetımın gelmesı için ne içmeliyım???
yok kız ben kan testı yaptrmayı aklımın ucundan bıle geçrmıorm ımkanzızzzzzzzzzzzzzz kendiliğiden hamıle kalmam ewde civan perçemi var içecwmAy benimde senin gibi oldu canim calisiyorum heyet aldik cok korktum adetim gecikirde raporum dan giderse diye ama raporumun 3.gunu adet oldum o sira arastirmistim civan percemi demislerdi ama once test yaptir bence
Benim 4.günüm idrar da Yaptım bir şey çıkmadı daha erken işte ama bekleyemiyorum ki moralimi bozdum sadecesen erken mı yaptın testi
çıkmaz bacım idrara inanmaBenim 4.günüm idrar da Yaptım bir şey çıkmadı daha erken işte ama bekleyemiyorum ki moralimi bozdum sadece
Beklicem pazar günü yaptırıcam aslında test günüm 18 İ ama işte olumlu Yada olumsuz sonuç Öğrenmek istemiyorum evde olurum en azındançıkmaz bacım idrara inanma
Ayy hadi hayirlisi canim haberlerini bekliyoruz guzel:)))Inşallah hepimiz alırız o hayırlı haberleri sağol canım.
civan perçemi içeyımı kızlarAyy hadi hayirlisi canim haberlerini bekliyoruz guzel:)))
Yirulma biz guclu olmasak sinavimiz zor olmazdi yinede bugunumuze hamdu senalar olsun rabbim vermeyecegin seyin hayalini kurdirmaz insallah Allahin izniyke olumlu haberlerle kucagimiza alacagiz evlatlarimizi. Erken davrandım çok keşke yapmasaydımbenim belim ağrıyor birde kasıkla
kesinlikle bizi zehirleyen zihnimiz canım Sağol desteğin için benim 3.denemem de 3 kesem oluşmuştu kanamam başladı bir gece kalp atışları olmadığından Kürtaj oldum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum olacaksa hayırlısıyla sonuna kadar gitsin ki kucağımıza alalım artık psikolojikmen çok yoruldum ve bittim
İnşeallah canım Rabbim büyük her şey güzel olacak bir gün :)Yirulma biz guclu olmasak sinavimiz zor olmazdi yinede bugunumuze hamdu senalar olsun rabbim vermeyecegin seyin hayalini kurdirmaz insallah Allahin izniyke olumlu haberlerle kucagimiza alacagiz evlatlarimizi
Canim tup bebek icin heyet raporu vwriyorlarmi birde devlettenmi alnak gerekAy benimde senin gibi oldu canim calisiyorum heyet aldik cok korktum adetim gecikirde raporum dan giderse diye ama raporumun 3.gunu adet oldum o sira arastirmistim civan percemi demislerdi ama once test yaptir bence
Günaydın canım bi gebelik testi yaptır belki bi mucize olmuştur rabbim seni o ağrılara muhtaç etmemistir :)daha adet olamadım adetım 5 günn geçtiiiiiiiiiiiiii![]()
Normalde vermiyolar ama ben ogrencilerim magdiur olmasin diye heyet raporunu cok zor olsa da aldimki yerime ucretli gelebilsin.ama atla karayi sectirdiler bana verene kadarCanim tup bebek icin heyet raporu vwriyorlarmi birde devlettenmi alnak gerek