2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Slm canım sin 2 gün testimize ne durumdasin sen var ki farklı bi şeyler diğer arkadaş ne yaptı acaba

Slm canım sin 2 gün testimize ne durumdasin sen var ki farklı bi şeyler diğer arkadaş ne yaptı acaba
merhaba canım yok bende bir değişiklik aynı her şey çok heyecanlıyım İşte olunca zaman çabuk geçiyor çok şükür ki son 2 gün dilerim iyi sonuçlar alırız rabbim inşeallah dularımızı kabul eder.

Kizlar ben suan itibariyle hamileyim kan testim yapildi ve 105.5 cikti doktor iyi degerin dedi .pazari bekliyorum simdi hayirlisi insallah.rabbim tum benim gibi bebek isteyen arkadaslarimada nasip etsin bu mubarek gunde
Çok sevindim arkadaşım Hayırlısı olsun her şeyden önce Rabbim Devamını getirsin sağlıkla kucağına alırsın inşeallah senin kaçıncı günündü

Kizlar ben suan itibariyle hamileyim kan testim yapildi ve 105.5 cikti doktor iyi degerin dedi .pazari bekliyorum simdi hayirlisi insallah.rabbim tum benim gibi bebek isteyen arkadaslarimada nasip etsin bu mubarek gunde
Maşallah canım çok sevindim hayırlı olsun inş sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim

Iyi aksamlaar kizlarr. Bnm de yarin 10.gunum ve ptsyi bekleyemicem yrn kan testi yapcam. Ama biseyi merak ediyorm, ovulasyon testi ile hamileligini ogrenenleri duyuyorm. Bi bilginz var mi?

Canim hayırlı olsun bebeğin sana sımsıkı tutunur inşallah. benimki de cuma günü oldu. Yarın bi hafta olacak. Agrilarim çok arttı kasık bel göğüs. Bilmiyorum artık adet ağrıları gibi sanki. Embiryolarim kaliteli değildi çok umutlu değilim açıkçası. Sen de durum ne var mı ağrı sizi
INSALLAH canim ya hepimizinki tutu ur aNnelerine:) ya bende gogus kasik agrisi var ama ilaclardan diye kendimi kaptirmak istemiyorum bide progestan igne kullaniyom onunda etkisi olabilir.annesi embriyon gayetsagliklidir ALLAHin izniyle hic kalitesiz diye dusunme:)

:mad::mad::mad:Kızlar merhaba. Çok moralim bozuk. Perşembe günü 15.17 çıkmıştı bhcg değerim. Umutluydum Bugün yine kan verecektim ama kanamam başladı. Adet sancısı gibi belim ve kasıklarım da ağrımaya başladı. Sabah kan verdim ama kanamam iyice arttı. 2. Deneme de tutmadı galiba :mad::mad::mad:

Değerin yüksek çıkmış canım bence hamilesin darısı tüm isteyenlerin başına inş hayırlı olsun canım çok sevindim ilk denemenmiydi?
Canim 2.denememdi dondurulmus embriyo ile. 3.gun embriyosuydu :) Allahim hala inanmiyormm hic umudum yoktuu. Pts tekrarlicam testi. Insallah 2ye katlar. Allahim herkese nasip etsin, dun aksam cok dua ettim hayirlisi olsun diye.

Canim 2.denememdi dondurulmus embriyo ile. 3.gun embriyosuydu :) Allahim hala inanmiyormm hic umudum yoktuu. Pts tekrarlicam testi. Insallah 2ye katlar. Allahim herkese nasip etsin, dun aksam cok dua ettim hayirlisi olsun diye.
Canım bende ilk defa tüp bebek deniycem bu üçüncü Gün embriyosu nasıl oluyo yani ne kadar geç dollense embriyo o kadarmi iyi

Canım bende ilk defa tüp bebek deniycem bu üçüncü Gün embriyosu nasıl oluyo yani ne kadar geç dollense embriyo o kadarmi iyi
Cnm yumurtayla sperm dollendikten 3 gun sonra dondurulanlara 3. Gun embriyosu deniyor. 5gun bolunmesini bekleyip 5.gun dondurulanlara 5.gun embriyosu deniyor. Tutma ihtimali 5.gun embriyolarnda daha yuksek deniyor ama o nasip isi bence. Bnm ilk denemem 5.gun embriyosuydu tutmamisti cnm.

Cnm yumurtayla sperm dollendikten 3 gun sonra dondurulanlara 3. Gun embriyosu deniyor. 5gun bolunmesini bekleyip 5.gun dondurulanlara 5.gun embriyosu deniyor. Tutma ihtimali 5.gun embriyolarnda daha yuksek deniyor ama o nasip isi bence. Bnm ilk denemem 5.gun embriyosuydu tutmamisti cnm.
Anladım canım çok teşekkür ederim

[QUOcanımksekerii, post: 40987830, member: 247630"]Arkadaslar 6mayisti transferim. Bgn 10. Gunum. Ve degerim 122 ciktii : ))) inanamitormm hamileyim dimi kizlar yaaaaa[/QUOTE]
Ayy canım hayırlı olsun gözün aydın. Erken davranmissin test Günlerimiz aynıydı ben de yarın akşam yaptırmayı düşünüyorum. canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah değerin kat kat artar.

Back
X