2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Canım aynı senin gibiydım bende korkuyordum gitmek istemedim kan vermeye hatta giderken ağladım bile çok kötüydüm ama süreklide dua ettim allahım herkesi sevindersin inş hiç üzülme olumlu düşün
Aynen ya kacgundur bugunu bekliyorum simdide korku saldi senin belirtin oldu mu canim benim gogsum bariz agriyo ama ilaclardan olabilir diye takilmak istemiyorum

Bilmiyorum ya bi anda o kadar kotu oldum ki az kaldi yarin test gunum ama gitmeye cesaretim yok sende boyle birsey oldu mu canim.bu arada cok sevindim kanamanin azalmasina ya INSALLAH melegiN saglikli bi sekilde sana tutunur

Canım aynı durumu ben de yaşadım. Hatta 1. Denememizde teste 2 gün kala adetim başlayıp embriyomuz tutunamadığı için 2. Denememizde çok korkuyla gittim. Şimdi de kanamam var ama artık hayırlısı Allah inşallah hepimize hayırlı sağlıklı bir biçimde yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Amin.

benimde 9. günüm ama hala hiç bir belirtim yok sadece belim dünden beri ağrıyor.
Ayyy ya hayirlisiyla sonuclarimizi bir alsaydik ben tup bebek surecinden cok korkardim ilk defa tup bebek yapan doktoruma vajinal muayene oldum progestan igneleri bile suan viz geliyor en zoru su beklemek..bu arada sen estrofem kullaniyomusun canim

Ayyy ya hayirlisiyla sonuclarimizi bir alsaydik ben tup bebek surecinden cok korkardim ilk defa tup bebek yapan doktoruma vajinal muayene oldum progestan igneleri bile suan viz geliyor en zoru su beklemek..bu arada sen estrofem kullaniyomusun canim

ben folikasit crıone jel ve progynex iğne kullanıyorum canım valla iğnelerden sıkıldım ama yeterki tutsun iğnelere rağzıyım. estrofemi ne için kullanıyorsun

Ya ben cok kotuyum hic hissetmiyorum hatta sonuc olumsuz gibi hissediyorum normalmi bu aglayacaktim biraz once esim istersen gidip test yaptiralim dedi bend e bir gun daha bu ihtimalle yasamak istiyorum dedim:KK43:( boyle hissetmeden hamile oldugunu ogrenen oldumuu

aynen canım ben de de hiç bir belirti yok. çok az kasık ağrısı arada o da progestanın etkisi o da. belirti olmayınca ,insan ister istemez olumsuz düşünüyor.inşallah tam tersi olur şaşırtır bizi sonuçlar pozitif olur.

Evet dün tüpe ben de başladım hayırlısıyla Allahım güzel sonuçlar getirsin.. 2. İğnemi oldum bileee var mı benim gbiii
Hayırlı olsun canım inş sonu pozitif olur bende dün başladım ilk iğne vuruldu gobekten pazartesi salı çarşamba günü de iğne vurulacak perşembe günü de kontrole gidcem

merhaba kızlar her aşama çok heyecanlı ben de yarın 12. gün kontrolüme gidicem kısmetse pazartesi günü yumurta toplama günüm olacak. innnşallaaah hayırlısıyla ben de evlat sahibi olurum hepimiz oluruz inşallah

Hayırlı olsun canım inş sonu pozitif olur bende dün başladım ilk iğne vuruldu gobekten pazartesi salı çarşamba günü de iğne vurulacak perşembe günü de kontrole gidcem
kızlar hangi iğneyi vuruyorsnuz ben ilk 4 gün gonal f 5. günden itibaren gonal f +cetrotide bir de hergün inofolic iiçiyorum siz neler kullanıyorsunuz?

kızlar hangi iğneyi vuruyorsnuz ben ilk 4 gün gonal f 5. günden itibaren gonal f +cetrotide bir de hergün inofolic iiçiyorum siz neler kullanıyorsunuz?
Canım ben elvonda diye bir iğne vurdum bu bir haftalık igneymis ve cok pahalı bir iğne 1.400 tl ye aldım pazartesi salı çarşamba günü de orgaluten diye üç tane iğne vurcam bunlarında tanesi 40 liraymis

senin ilaçların neden bu kadar pahalı
Bende bilmiyorum canım urfa osm de ben öncedenaratstirdim ve burdan gidenlerle konuştum hastaneye 4.500 ilaclarda 1.500 tutar dediler hiç öyle değil ama sadece bir iğne ye 1.400 verdim siz düşünün artık ve gerisi gelecekmis ilaçların

canım ben bütün ilaçları sigortalı olarak 800 TL verdim. Olivetteyi 1 tane kullandım .
Bende sigortaliyim canım hem devletten hemde özel sigortaliyim ama hiçbir faydası yok hastane resmen soygun yeri ne kaparsak kardir tarzinda calisiyolar allaha havale ettim onları para zor kazaniliyo bu kadar vicdansizlik olmaz

Back
X