- 8 Şubat 2012
- 237
- 198
- 133
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.121
Saol canım seninde gözün aydın kalp atışını duydunuzmu
Daha degil canim pazartesi kese gormeye gidicez insallah.problemsiz kesemizide kalp atisimizida duyariz.allah hepimize yardim etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canım seninde gözün aydın kalp atışını duydunuzmu
inş. olumlu olacak canım sende buraya müjdeli haberi yazacaksın ...Yok canim gunumde yapmaya karar verdik yarin sabah yaptiracaz INSALLAH
Tşk ederim canım amin inş hepimizin yüzü gülerCanim tedavin hayirli olsun RABBIM tamamina erdirsin
Dimi ya aslinda belirtiler ilaclardan bence INSALLAH guzel sonuclar aliriz senin test gunun ne zaman
Hayırlı olsun canım inş pozitif sonuç alırsın bende dün başladım ilk Ignem dün yapıldıkızlarrr slmm bizde bugün tedaviye basladık az önce ilk iğnemi vurdummm :))
Tedavin hayirli ugurlu olsun canimm .INSALLAH dedigin gibi olur hepimiz buraya hamile oldugumuzu yazariz yaainş. olumlu olacak canım sende buraya müjdeli haberi yazacaksın ...
Ayy ya cok heyecanli ve zormus su bekleyis sbah olsun da yaptirayim bian once:) sende pazartesi INSALLAH hamileyim yazarsinnbenim salı günü .ancak belki pazartesi de yaptırabilirim.
inşallah sende yarın yazarsın hamileyim d,yeAyy ya cok heyecanli ve zormus su bekleyis sbah olsun da yaptirayim bian once:) sende pazartesi INSALLAH hamileyim yazarsinn
Ayy ya cok heyecanli ve zormus su bekleyis sbah olsun da yaptirayim bian once:) sende pazartesi INSALLAH hamileyim yazarsinn
Canim ya senin de 12.gun dusuk cikmisti dimi benim 11.gun 13 cikti sevinmelimiyimmKızlar merhaba. Bugün de kanamam devam ediyor sabah kan verdim bhcg değerim 92,88 den 61,83 e düşmüştü bugün tekrardan 88,61 e çıkmış. Doktorumdan haber bekliyoruz bakalım. Hayırlısı valla kızlar ne hissedeceğimi bilemiyorum![]()
Canlarim 11.gun degwrim 13 cikti doktor hamileisn ama degerinin katlanmasi lazim dedi ne yapmaliyimm![]()
canımm üzülme sakın inş. hamilesin demekki senin bebiş geç tutunmustur çünkü hiç olmazsa 1 çıkıyoo ben iki kere yasadım olmayınca çıkmıyo sen dinlenmeye devam et inş. yükselirCanim ya senin de 12.gun dusuk cikmisti dimi benim 11.gun 13 cikti sevinmelimiyimm
seninkide hayırlı olsun canımmm hadi bakalımm inş. beraber mutlu haberleri paylasırız buradaHayırlı olsun canım inş pozitif sonuç alırsın bende dün başladım ilk Ignem dün yapıldı
Canim ya senin de 12.gun dusuk cikmisti dimi benim 11.gun 13 cikti sevinmelimiyimm
Canim ya biraz once baktim sana zaten o zaman da konusmusuz ama seni suan cok cok iyi anladim RABBIM kucagimizi bos birakmasin sen progestan igne kullaniyomuydun peki canim transferden sonraCanım benim 12. Gün 15,17 çıktı. Doktor çok düşük ama bekliycez dedi. 14. Gün 46,51 oldu o gün kanamam ve sancım başladı prolutan depot iğne yapıldı. 16.gün kanamam devam etti 92,88 e çıktı. 17. Gün kanamam arttı kan uyuşmazlığı var eşimle bende onun için iğne yaptılar. 18. Gün 63'e düştü. Doktorum muhtemelen düşük yapıyorsun dedi ama alttan muayene etti henüz düşük oluşmamış ama risk devam ediyor dedi. Bugün bhcg değerim tekrar 82'ye çıktı. Doktorum artış hızı az pazartesi tekrar bhcg bakıcaz dedi. Bugün bir prolutan depot daha yaptı. Şu an kanamam azaldı sancım da azaldı ama resmen diken üstündeyim. Bir yandan da bronşit geçiriyorum. Allah hayırlısını nasip etsin. İnşallah benim yaşadığım bu süreci sen yaşamazsın da değerlerin hızla artar.
BIDE doktoruna sor tabiki keci boynuzu pekmezini isitip icine zeytinyagi koy ic benim astimim vardi oyle atlattim bi sor canim yarin zarari yoksa ic bronsitine iyi gelirCanım benim 12. Gün 15,17 çıktı. Doktor çok düşük ama bekliycez dedi. 14. Gün 46,51 oldu o gün kanamam ve sancım başladı prolutan depot iğne yapıldı. 16.gün kanamam devam etti 92,88 e çıktı. 17. Gün kanamam arttı kan uyuşmazlığı var eşimle bende onun için iğne yaptılar. 18. Gün 63'e düştü. Doktorum muhtemelen düşük yapıyorsun dedi ama alttan muayene etti henüz düşük oluşmamış ama risk devam ediyor dedi. Bugün bhcg değerim tekrar 82'ye çıktı. Doktorum artış hızı az pazartesi tekrar bhcg bakıcaz dedi. Bugün bir prolutan depot daha yaptı. Şu an kanamam azaldı sancım da azaldı ama resmen diken üstündeyim. Bir yandan da bronşit geçiriyorum. Allah hayırlısını nasip etsin. İnşallah benim yaşadığım bu süreci sen yaşamazsın da değerlerin hızla artar.
INSALLAH canim yaa korktum ama alistim simdi dua edecem melegimin benle olmasi icincanımm üzülme sakın inş. hamilesin demekki senin bebiş geç tutunmustur çünkü hiç olmazsa 1 çıkıyoo ben iki kere yasadım olmayınca çıkmıyo sen dinlenmeye devam et inş. yükselir