2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

saol canım amin rabbim hasret ceken tum annelerede banada hayırlı saglıklı evlatlar versın ınsallah.. Aslında calısıyorum ama demekkı kafa ıste
Aminn canım ya tedavi süreci çok stresli düşünmeden yapamıyo ama rahat olmada fayda var

mınık kuslar bırsey daha sorucam ılk gıttıgımde doktor 4 tane yumurta var dedı sonra ıgneye basladım yarın 4. gun yumurta sayısı artarmı bırde hergun bır dılım ananas yıyıyorum zarar olmaz degılmı
4 yumurta olması bile güzel. Benim arkadaşımın 1 yumurtası oldu o döllendi. Transfer ettiler ve tuttu. Şimdi 4 aylık hamile. Sayısından ziyade kalitesi önemli bence. Ferah tut gönlünü :)

4 yumurta olması bile güzel. Benim arkadaşımın 1 yumurtası oldu o döllendi. Transfer ettiler ve tuttu. Şimdi 4 aylık hamile. Sayısından ziyade kalitesi önemli bence. Ferah tut gönlünü :)
ayy ınsallah canım bıraz rahatladım sızlerle konusunca o kadar gergınımkı sabah ıgnenın suyunu kırmak ıstesım butun cam kırılıp elımın ıcıne battı :( sonra ıgnemı vurdum normalde 225 ml olması gerekırken vurduktan sonra 25 gordum ama ne kadar vurdum anlamadım gergın olunca ısımde ıyı gıtmıyor:(

Ben de hergün puregon 200 lük vuruluyorum... haftaya bugün opu dedi dr ... hayırlısıyla inşallah ben de hergün ya varis ya mubdi çekiyorum

Benimde yarin randevum bugun hastalandim basliyoruz tedaviye insallah hayirlisi bakalim cok heycnluyim... neler bekliyo bakalim bizi

Kizlar nasilsiniz.benim su an moralim bozuk cok.biraz once tuvalete gittim ve tuvalet kagidinina akinti seklinde kirmizilik geldi cok hafif.acaba bisey mi oldu diye cok uzuldum.gidip kantahliline baktirsammi bilemedim.ne yapmalaiyim icim o bir korku kapladi yarinda godip kese gorcektik.icim icimi yiyor .

Kizlar nasilsiniz.benim su an moralim bozuk cok.biraz once tuvalete gittim ve tuvalet kagidinina akinti seklinde kirmizilik geldi cok hafif.acaba bisey mi oldu diye cok uzuldum.gidip kantahliline baktirsammi bilemedim.ne yapmalaiyim icim o bir korku kapladi yarinda godip kese gorcektik.icim icimi yiyor .

Canım transferinin kaçıncı günü? Eğer corinone jel gibi vajinal progesteron kullanıyorsan onlar da zaman zaman hafif vajinal kanama yapabiliyor. Allah hayırlısını nasip etsin. Benim transferimden 22 gün geçti. Geçen hafta cumartesiden beri kanamam devam ediyor sancı ile birlikte. Doktorum düşük riski var bekleyeceğiz dedi. Yarın yeniden bhcg yaptırıp prolutran depot vurdurucam. Allah'ım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Canım yaptır istersen rahatlardın şimdi sabah olmak bilmez bende bugün yaptırdım değerim az katlıyor çok üzüldüm Ağladım sinirimden yarın olsa da hayır olsa artık Rabbim yardımcımız olsun

Kızlar benim canım çok fena kıymalı yoğurtlu makarna istiyor. 3 gün boyunca anneme yaptırdım bugün yine canım çekti yine yedim akşam. Normalde makarnayı 6 ayda 1 kez ancak yerdim. Kendime inanamıyorum yaa :110::110:

Canim eger sabahi zor edeceksen testyaptir bence ama benonemli birsey oldugunu dusunmuyorum oluyo genelde INSALLAH saglikli bi sekkide kucagina alirsin canimm

Kızlar benim canım çok fena kıymalı yoğurtlu makarna istiyor. 3 gün boyunca anneme yaptırdım bugün yine canım çekti yine yedim akşam. Normalde makarnayı 6 ayda 1 kez ancak yerdim. Kendime inanamıyorum yaa :110::110:
Ya bende seni merak ediyodum ikimizde yarin test yaptiracaz INSALLAH katt kat artar canim ya.Gercekten mi benim de canim surekli yogurtlu makarna manti cacik istiyo yogurtlu seyler yani halbuki bhcg m cok duusk aserme zamani degil ama ben zaten nefsi cok zayif olan biriyim ona bagliyodum ama canim kesinlikle tatli istemiyo bide doktor zararli dedi diyemi bilmiyorum cay tiryakisi olan ben bi bardak icemiyorum

Ya bende seni merak ediyodum ikimizde yarin test yaptiracaz INSALLAH katt kat artar canim ya.Gercekten mi benim de canim surekli yogurtlu makarna manti cacik istiyo yogurtlu seyler yani halbuki bhcg m cok duusk aserme zamani degil ama ben zaten nefsi cok zayif olan biriyim ona bagliyodum ama canim kesinlikle tatli istemiyo bide doktor zararli dedi diyemi bilmiyorum cay tiryakisi olan ben bi bardak icemiyorum

Canım inşallah yarın kat kat kat kat artan bhcg değerlerimiz olsun. Ben makarnayı hiç aramam ama yoğurtlu kıymalı makarna diyorum başka birşey demiyorum. Çayı ben de içmiyorum hiç canım da istemiyor. İnşallah yarın herşey çok çok daha iyi olur ikimiz için de.

Back
X