2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Progestani vaji
Canım transferinin kaçıncı günü? Eğer corinone jel gibi vajinal progesteron kullanıyorsan onlar da zaman zaman hafif vajinal kanama yapabiliyor. Allah hayırlısını nasip etsin. Benim transferimden 22 gün geçti. Geçen hafta cumartesiden beri kanamam devam ediyor sancı ile birlikte. Doktorum düşük riski var bekleyeceğiz dedi. Yarın yeniden bhcg yaptırıp prolutran depot vurdurucam. Allah'ım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Progestani vajinal kullanukullaniyorum canim.ondan olurmu bilmiyorum.bebegin seni bitbirakmamak icin elinden geleni yapiyor canim.insallah hepde sen i nle olur.amin insallah.hepimize nasip olsun

Hadi yaRABBIM kucagimizi bos birakmasin sabir versin canim ozel degilse tedavi sebebiniz ne kac yasindasin nerde yaptirdin

canim ben 27 yasindayim esimde 25 yaşında. esimde sperm azlığı ve hareketsizligi var varikosel ameliyatida yaptirttim ama hic bi ise yaramadi degerleri dahada düştü yedigim fircayi tahmin bile edemezsin. sonra cakmak erdem hastanesinde ilk once asilama yaptirdik tutmadi. sonra 2 kezde tup bebek yaptirdim o da olmadi. anlican umudumda kalmadi arkadasim..

@dcu canim nasilsin. Benim bu 2 tane olumsuz transferden sonra doktorum genetik testi önerdi. Simdi universiteden randevu alicaz ve testi yaptiricaz. Bi ara senide okumustum test icin. Ne yaptin sen basladinmi baska bi merkezde ?

Canım transferinin kaçıncı günü? Eğer corinone jel gibi vajinal progesteron kullanıyorsan onlar da zaman zaman hafif vajinal kanama yapabiliyor. Allah hayırlısını nasip etsin. Benim transferimden 22 gün geçti. Geçen hafta cumartesiden beri kanamam devam ediyor sancı ile birlikte. Doktorum düşük riski var bekleyeceğiz dedi. Yarın yeniden bhcg yaptırıp prolutran depot vurdurucam. Allah'ım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

18. Gundu canim birazdan gidicez.9.30 da randevum .ondan sonra bi kere daha geldi bi daha gelmedi .bakalim bize dua edin canlar .rabbim hepimize kalbimizden geceni hakkimizda hayirli eylesin

Canım yaptır istersen rahatlardın şimdi sabah olmak bilmez bende bugün yaptırdım değerim az katlıyor çok üzüldüm Ağladım sinirimden yarın olsa da hayır olsa artık Rabbim yardımcımız olsun

canim 1000 den sonra zaten daha az ka T lamaya basliyormus.uzulme .insallah iyi olacak .bende bi kere daha geldi bi dahada gelmedi.bakalim hayirlisi bugun ne olacak

canim ben 27 yasindayim esimde 25 yaşında. esimde sperm azlığı ve hareketsizligi var varikosel ameliyatida yaptirttim ama hic bi ise yaramadi degerleri dahada düştü yedigim fircayi tahmin bile edemezsin. sonra cakmak erdem hastanesinde ilk once asilama yaptirdik tutmadi. sonra 2 kezde tup bebek yaptirdim o da olmadi. anlican umudumda kalmadi arkadasim..
Himm ayni dertten muzdaribiz esimde randevu aldi ameliyat olacakti ama sonradan istemedik tup bebk doktorumuzda onermedi zaten dusebilir degeriniz dedi cunku bizim sayida skinti yok sadece hareket:( bende cuma test yaptirdim 13 cikti bugun yine yaptirdim bakalim katlanacakmi adet sancimda basladi bugun bakalim hayirlisi

13 gün iğne oldum canım sen yeni mi başladın tedaviye
Canim yeni degil ben sizi sinsice takip edenlerdenim bu arada rabbim kucagina saglikla aldirmayi nasip etsin benim bugun 11.gunum ignede doktorum 2 gun daha yapacaz dedi benim bir onceki tedavimde doktor cok gun igne oldurtmustu o yuden hepsi kalitesiz olmustu yumurtalarimin ,neyse zaten benim yumiler gec buyuyoda sayida az doktorum 2 gun daha olacaksin gibi deyince bir onceki tedavime donmesin diye panik oldum,ama sen de 13 gun yumi gelistirici oldum diyosan panik olmama gerek yok,yani senin o zaman 15.gun mu yumilerin toplandi canim ?

Inşeallah canım Rabbim yüzümüz güldürsün seni bekliyoruz sabırsızlıkla inşeallah keselerimizi görürüz

Canim hayırlıyla biz kesemizi gorsun darisi tum bekleyenlerin basina .sen gittinmi canim .haberler nasil .beni hafta ya carsâmba tekrar cagirdilar daha net goruruz hemde yolk kesesinede bakatiz dedi. Kalp atislarinida insallah duyariz dedi doktor.hayirlisi insallah.tek kesemiz var.rabbim burdaki butun bebek isteyen arakadaslarada en kisa zamanda nasip etsin insallah .amiiiin

Inşeallah canım Rabbim yüzümüz güldürsün seni bekliyoruz sabırsızlıkla inşeallah keselerimizi görürüz

Canim hayırlıyla biz kesemizi gorsun darisi tum bekleyenlerin basina .sen gittinmi canim .haberler nasil .beni hafta ya carsâmba tekrar cagirdilar daha net goruruz hemde yolk kesesinede bakatiz dedi. Kalp atislarinida insallah duyariz dedi doktor.hayirlisi insallah.tek kesemiz var.rabbim burdaki butun bebek isteyen arakadaslarada en kisa zamanda nasip etsin insallah .amiiiin

Aminnn canim cok sevindim cok sukur gormussunuz bizede nasip eder INSALLH RABBIM bneim de 1BUcukta sonucum cikacak bakalim katlanacakmi

Canim rabbim saglikla kucagina aldirsin. Catlatma igneni olana kadar kac gun yumi gelistirici igne oldun ?

Canim yeni degil ben sizi sinsice takip edenlerdenim bu arada rabbim kucagina saglikla aldirmayi nasip etsin benim bugun 11.gunum ignede doktorum 2 gun daha yapacaz dedi benim bir onceki tedavimde doktor cok gun igne oldurtmustu o yuden hepsi kalitesiz olmustu yumurtalarimin ,neyse zaten benim yumiler gec buyuyoda sayida az doktorum 2 gun daha olacaksin gibi deyince bir onceki tedavime donmesin diye panik oldum,ama sen de 13 gun yumi gelistirici oldum diyosan panik olmama gerek yok,yani senin o zaman 15.gun mu yumilerin toplandi canim ?
Sağol canım rabbim herkese nasip etsin inşallah stres yapma her seferinde kötü olcak diye bir şey yok. Evet 15.gün toplandı benim yumlar bende öok stresli günler yaşadım çatlatma îğnesini vurulcağım gün kan değerim 2000 den 1400 e düştü dr istersen iptal edilm dedi yum toplamayı ben istemedim zaten ogün son yum ipnesini vuruncaktım dozunu artırtı dr brn hiç olcak gözüyle bakmıyordum ama rabbim nasip etti iyikide iptal etmemişim diyorum şimdi

Back
X