2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Ben zaten fazla olmasini istemiyodum canım çok fazla toplanması iyi değil diye duydum bunlar kaliteli olsun güzel dollensin yeter bana bana demedi cumartesi günü gel diye onlar cagiracak beni
Çok fazla olması ii değil de drum kaliteli yumurtakarın gayet güzel dedi tbi hepsii döllenmez sanmam 5i ii gelişse embriyo olarak yeter 2sini koydurur 3ünü dondururuz inşallah ...hakkımızda hayırlısı cnm

kızlar bu benım 2.ıncı trasnferımın 3 günü.. içimdeki olmıcak hissi benı maf edıyor

Kizlar 4.beta hcg mi de yaptirdim INSALLAH hayirlsiiyla artisi devam eder cok heyecanli bi bekleyis oldu benim icin sizin gibi 12 gun degil nerdeyse 25gun bekledim:((INSALLAH sonu guzel olur dua edelimm.

kızlar yatmanın hıc bır etkısı yok kendınıze ezıyet etmeyın sağada dönebılırsın solada , ben hıc yatmadım ılk tedavımde ve poztıfıtı .. aksıne doktorum mutlaka yuryus yap , gez dolaş dedı ölede yaptım

7adet döllenmiş embriyom oluşmuşş çok şükür inşallah bu topiğe iyi gelişmeleri yazmaya devam ederim de hamile yazarsınız topiğe;) hepimiz istediğimize kavuşalım inşallah mübarek aylarda ♥

slm ben transferimin 7. gunun deyim.. surekli yatmiyorum dktorum 3 gun dinlen snra normal hayatina devam dedi.. bende. ole yapiyorum. cok korkuyorum bu ikinci denemem ilki 4 sene onceydi yumurtalikda sivi vardi onu aldirdim aralik ayinda kendimi toparlayana kadar ara gecti. bakalim insallah tutar.. rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz.

Zaten raporluyum şu an transfere kdr bklm alabilirsem bikaç gün daha alırım da gene gtmek zorundayım Allah yardımcımız olsun sana crione jel verdiler mi nasıl kullancam bilmiom
Verdiler canım kan sulandirici iğne ve folik asitte verdiler kullanimi çok basit ince bir boru şeklinde içinde beyaz bir jel var

7adet döllenmiş embriyom oluşmuşş çok şükür inşallah bu topiğe iyi gelişmeleri yazmaya devam ederim de hamile yazarsınız topiğe:KK66: hepimiz istediğimize kavuşalım inşallah mübarek aylarda ♥
Canım gözün aydın benide bugün aradılar üç tane dollenmis yumurta var perşembe günü saat 12 de transfer için cagirdilar hakkımızda hayırlısı olsun inş

Merhaba arkadaşlar :) Aranıza yeni katıldım. Çok heyecanlıyım aynı zamanda da gerginim. tüp bebek merkezi araştırıyorum. Ankara tüp bebek merkezi ve centrum ile görüşüp bilgi aldık istedikleri tüm testleri yaptırdık sayılır fakat hala hangi kliniği seçeceğimize karar veremedik. centrum ile ilgili yazılan olumsuz yorumlar beni çok etkiledi. gerçekten de çok kalabalıktı gittiğimizde, devlet hastanesi gibiydi ve para konusundaki tutum ve yaklaşımları da çok hoş değildi. Recai bey çok yoğundu, hastalar kuyruktayken odasına girip çıkan sayısını takip bile edemedim. bu durum beni çok gerdi.

sizce hangi kliniğe gitmeliyim. bizim sıkıntımız sadece sperm sayısının azlığı, başka bir sıkıntımız yok.
ne yapacağım karar veremedim bir türlü :( yorumlarınızı bekliyorum.

Back
X