2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

saolun arkadaşlar beni en iyi sizler anlarsınız diğer insanların anlamları çok zor kırılıyomuyuz üzülüyomuyuz umurlarında diil Rabbim onlara vermiş evlat aramamışlar. Rabbim bizleri de onlardan ayırmasın zor olsun ama hayırlı sağlıklı evlatkarımız olsun ben razıyım.hepinize de dua ediyorum güzel haberlerinizi alırız inşallah.
saol allah razi olsun.yasamayan bilemez canim. uzaktan davulun sesi hos gelir.. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.. hayirli evlatlar nasip etsin hepimize..

Bende tıp merkezine gittim ama yapmadılar reçetesiz yapamayız dendi ben devlette yaptırıyor um transfer günü reçete vereceklermiş raporla beraber recetem olmadığı için yapmadı yani acaba sağlık ocağı yapar mı ki
Bizim burda özel hastanede yaptiriyom canım hepsi tanıdık olduğu için ne ücret veriyorum nede reçete istiyolar vurup cikiyom :)

Bir de benim erken doğum riskimmvar ikşz olursa bebeklerin sağlığından da korkuyorum bi yandan tutsun da istiyorum...hayırlısı artk çok düşünmücem..sen transfere kdr hangi ilaçları kullanıyosun delalim
Canım ben bugun burdaki doktoruma gittim rica ettim ondan tüp bebek yapan doktoru arayip iki tane konulmasini soyliycek ben ilaçların adini yazim canım sana hibor kan sulandirici iğne crone jel folbiol folik asit parol ağrı kesici monodoks prednol hap estrofem bunları kullaniyom canım

Senin işin daha kolay..ben kimseye söylemedim ikşz olursa anlaşılsın istemiyorum insanlar kötü..zaten kalanı dondurtcam tutmazsa iki ay sonra dondurulmuşla deberiz.. yada önce bi dra sorucam
Benim ailemde kaynanam tarafida ikiz istiyo bende istiyom sorumlulugu onlar ustlendi dogurmasi benden bakim parası bakması onlardan :)

Kızlar dışarı çıkıyomusunuz ben şu yatıp yatmama olayına çok taktım birde transfer sonrası folikasit kullanıyomusunuz benimde transferinin 7.günü tüm bekleyen anne adaylarına Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
İnş pozitif sonuç alırsın canım bende folik asit ve kan sulandirici iğne kullaniyorum hamile kalsam üç aya kadar kan sulandirici vurcakmisim doktor dedi

saolun arkadaşlar beni en iyi sizler anlarsınız diğer insanların anlamları çok zor kırılıyomuyuz üzülüyomuyuz umurlarında diil Rabbim onlara vermiş evlat aramamışlar. Rabbim bizleri de onlardan ayırmasın zor olsun ama hayırlı sağlıklı evlatkarımız olsun ben razıyım.hepinize de dua ediyorum güzel haberlerinizi alırız inşallah.
Amin inşallah Allah nasip etsin hepimize ne güzel yazmışsınız gerçekten kimse bizi anlamıyor

Ne güzel burda ben yaptirmadim özelde bile aslında ben kendim yapıyorum sadece vurdugum yerler yanlış değildir umarım tek düşüncem o
Gobegemi vuruyon canım ben gobekten yaptiriyodum mosmor oldu göbek şimdi kola gectik bugün koldan yaptım yanlış değildir canım gobekten dört parmak ileri vuruluyo koldanda dirsek üstü arka tarafa

Gobegemi vuruyon canım ben gobekten yaptiriyodum mosmor oldu göbek şimdi kola gectik bugün koldan yaptım yanlış değildir canım gobekten dört parmak ileri vuruluyo koldanda dirsek üstü arka tarafa
Teşekkür ederim canım cevapların için gobekten vuruyorum bende az önce 3. Igne mi vurdum pazartesi kontrolüm var kan vericem ve ultrason kontrolüm var gerisi hayırlısı insallah allahım nerde varsa hepimizin yüzüne baksın emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah dualarım hepimizle

Teşekkür ederim canım cevapların için gobekten vuruyorum bende az önce 3. Igne mi vurdum pazartesi kontrolüm var kan vericem ve ultrason kontrolüm var gerisi hayırlısı insallah allahım nerde varsa hepimizin yüzüne baksın emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah dualarım hepimizle
Rica ederim canım burda birbirimizi çok iyi anliyoruz sen hangi iğneyi vuruyon yarın benim transfer günüm

Back
X